رفیق دامادمون که خیلی هم وضش خوبه از فرانسه اومده بود خونه خواهرمینا, منم کلی باهاش گرم گرفتم و از درس و کار و اینا باهاش حرف زدم, آخرش که داشتن میرفتن براش پا شدم کلی ابراز خوشحالی از آشنایی و اینا کردم ایلیا بچه خواهرم یه نگاه عاقل اندر سفیه به من انداخته میگه " دایی علی انقد نمی خواد الکی جلوش خم و راست بشی و پاچه خواری کنی, دختر بزرگشو شوهر داده, دختر کوچیکشم قولشو واسه من گرفته مامانم "
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
مامانم زنگ زده میگه علی جان , من و بابات باید بریم شهرستان , عمه ی بابات تصادف کرده , حالش خیلی بده, دو روز نیستیم, غذا تو فریزر زیاد داریم, شرمنده مادر , مواظب خودت باش منم خرذوق همون جا میدون تجریش و دور زدم رفتم سمت داروخونه, یه بسته کاندوم گرفتم داشتم با دلارامم صحبت می کردم که امشب بیا خونمون و خونه خالیه و به حامدم زنگ زدم که واسه فردا هم یه خانوم دیگه جور کنه که خونه مکانه, دکتره هم هی با خنده نگاه به من می کرد می گفت قابل نداره, قابل نداره, یکم خجالت کشیدم, کاندوم و گرفتم اومدم خونه تا رسیدم مامانم گفت علی جان مژده بده گفتم " چی شد ؟ کنسل شد رفتنتون؟ عمه ی بابا خوب شده؟ " گفت " نه عزیزم , امروز اقدس خانوم اومده بود خونمون, مامان نیوشا, همسایه خونه اولمون بود که همیشه باهاش خاله بازی می کردید, گفت دخترش داروسازی خونده, تازه داورخونشو افتتاح کرده ,یه داروخونه نزدیک میدون تجریش, قولشو برات گرفتم عزیزم, کی از اینا بهتر, همین جمعه میریم خواستگاری "
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
سفارش دادم یه کیک تولد توپ گرفتم واسه تولد دلارام سوپرایزش کنم, بردم گذاشتم تو یخچال خواهرمینا خواهرم که تا عصر اداره بود, به بچه خواهرمم سپردم , ایلیا به این ناخونک نزنیا, مال یکی از همسایه هاس, ببینه دست زدی کلتو میکنه عصری اومدم قبل اینکه خواهرم بیاد کیک و ببرم دیدم نصفش نیست, شاکی یه نگاه به ایلیا کردم میگه دایی به خدا رفتم در خونه ی همه ی همسایه هامونو زدم, همشون گفتن مال ما نیست , بعد خوردم تازشم وقتی نصفش کردم از وسطش کارت تبریکت و در آوردم دیدم چی نوشتی ,همین که به مامانم نمیگم واسه کی گرفتی برو خدا رو شکر کن بی حیا .... به اون نصفه دیگه هم دست نمی زنی , واسه بابا مامانم نگه داشتم ...
مامانم میگه علی یه دختر برات پیدا کردم مثل ماه, خانوم, پولدار گفتم مامان جان من فعلا زن نمی خوام, میگه غلط کردی مگه دست خودته؟ بابات میگه تو کامپیوترتم کلی فیلم خارجی پیدا کرده, وقتشه تا خراب نشدی,دوست دختر پیدا کردی, آره ؟ اقدس خانوم پس راست میگفت با دختر تو پاساژ دیدتت میگم نه مادر من, ولی فعلا زن نمی خوام, بی خیال میگه خاک تو سرت, باهاش کثافت کاری کردی ازت فیلم گرفته مجبوری بری بگیریش نه؟ عجب دختر گرگی بوده میگم نه مادر من, باشه بابا بریم خواستگاری, میگه من می خواستم همینو از زیر زبونت بکشم, اگه یه دختر خوشگل و خانوم و پولدار پیدا بشه واسه چی میدنش به تو آخه ؟ دیدم یه ورق از چکنویسای اتاقم ورداشته نشون میده, پس الکی نیست انقد دلارام دلارام نوشتی تو اینا
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
ما یه جا زیر یه پستی یه کامنت دادیم از حقوق همجنس گراها به عنوان یه اقلیت حمایت کردیم , آقا از اون روز هر روز 4 5 تا از این پسرای کت و کلفت با عکسای لختی پختی ما رو اد می کنن , مسیج میزنن " علی جان بیشتر با هم آشنا بشیم عزیزم ؟ چه استیلی مورد علاقته شما ؟ " یه عمر با شرافت زندگی کرده بودیما ...
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
دلارام بم میگه علی یکی هست هی زنگ میزنه مزاحم میشه, گیر داده میگه با من دوست میشی خوشگل خانوم, تیریپ غیرت برداشتم صدامو کلفت کردم شمارشو گرفتم تا برداشت گفتم " نشنوم دیگه به شماره نامزد من زنگ زده باشی , وگرنه خشتکتو میام پرچم میکنم بچه " اومدم قط کنم دیدم از اونور صدا میاد قط نکن شازده, دیدم صدا بابامم میاد که چه غیرتی هم شده نفله واسه من , پات برسه خونه قلمش کردم, مامانمم میگه رفتی نامزد کردی ورپریده , چیز خورت کردن خاک بر سر ؟ " چند دقیقه بعد دیدم داداشم با شماره خودش بم اس ام اس داده " اینم به تلافی اون دهن لقی که سر دو ترم مشروطی من جلو مامان بابا کردی, پول یه خط جدید رفت تو پاچم ولی خیلی بیشتر بم حال داد جیگر "
ما یه جا زیر یه پستی یه کامنت دادیم از حقوق همجنس گراها به عنوان یه اقلیت حمایت کردیم , آقا از اون روز هر روز 4 5 تا از این پسرای کت و کلفت با عکسای لختی پختی ما رو اد می کنن , مسیج میزنن " علی جان بیشتر با هم آشنا بشیم عزیزم ؟ چه استیلی مورد علاقته شما ؟ " یه عمر با شرافت زندگی کرده بودیما ...
aliiiiiii
منم کلی باهاش گرم گرفتم و از درس و کار و اینا باهاش حرف زدم,
آخرش که داشتن میرفتن براش پا شدم کلی ابراز خوشحالی از آشنایی و اینا کردم
ایلیا بچه خواهرم یه نگاه عاقل اندر سفیه به من انداخته میگه
" دایی علی انقد نمی خواد الکی جلوش خم و راست بشی و پاچه خواری کنی, دختر بزرگشو شوهر داده, دختر کوچیکشم قولشو واسه من گرفته مامانم "
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
مامانم زنگ زده میگه علی جان , من و بابات باید بریم شهرستان , عمه ی بابات تصادف کرده , حالش خیلی بده, دو روز نیستیم, غذا تو فریزر زیاد داریم, شرمنده مادر , مواظب خودت باش
منم خرذوق همون جا میدون تجریش و دور زدم رفتم سمت داروخونه, یه بسته کاندوم گرفتم داشتم با دلارامم صحبت می کردم که امشب بیا خونمون و خونه خالیه و به حامدم زنگ زدم که واسه فردا هم یه خانوم دیگه جور کنه که خونه مکانه, دکتره هم هی با خنده نگاه به من می کرد می گفت قابل نداره, قابل نداره, یکم خجالت کشیدم, کاندوم و گرفتم اومدم خونه
تا رسیدم مامانم گفت علی جان مژده بده
گفتم " چی شد ؟ کنسل شد رفتنتون؟ عمه ی بابا خوب شده؟ "
گفت " نه عزیزم , امروز اقدس خانوم اومده بود خونمون, مامان نیوشا, همسایه خونه اولمون بود که همیشه باهاش خاله بازی می کردید, گفت دخترش داروسازی خونده, تازه داورخونشو افتتاح کرده ,یه داروخونه نزدیک میدون تجریش, قولشو برات گرفتم عزیزم, کی از اینا بهتر, همین جمعه میریم خواستگاری "
سفارش دادم یه کیک تولد توپ گرفتم واسه تولد دلارام سوپرایزش کنم, بردم گذاشتم تو یخچال خواهرمینا
خواهرم که تا عصر اداره بود, به بچه خواهرمم سپردم , ایلیا به این ناخونک نزنیا, مال یکی از همسایه هاس, ببینه دست زدی کلتو میکنه
عصری اومدم قبل اینکه خواهرم بیاد کیک و ببرم دیدم نصفش نیست,
شاکی یه نگاه به ایلیا کردم
میگه دایی به خدا رفتم در خونه ی همه ی همسایه هامونو زدم, همشون گفتن مال ما نیست , بعد خوردم
تازشم وقتی نصفش کردم از وسطش کارت تبریکت و در آوردم دیدم چی نوشتی ,همین که به مامانم نمیگم واسه کی گرفتی برو خدا رو شکر کن بی حیا ....
به اون نصفه دیگه هم دست نمی زنی , واسه بابا مامانم نگه داشتم ...
مامانم میگه علی یه دختر برات پیدا کردم مثل ماه, خانوم, پولدار
گفتم مامان جان من فعلا زن نمی خوام,
میگه غلط کردی مگه دست خودته؟ بابات میگه تو کامپیوترتم کلی فیلم خارجی پیدا کرده, وقتشه تا خراب نشدی,دوست دختر پیدا کردی, آره ؟ اقدس خانوم پس راست میگفت با دختر تو پاساژ دیدتت
میگم نه مادر من, ولی فعلا زن نمی خوام, بی خیال
میگه خاک تو سرت, باهاش کثافت کاری کردی ازت فیلم گرفته مجبوری بری بگیریش نه؟ عجب دختر گرگی بوده
میگم نه مادر من, باشه بابا بریم خواستگاری,
میگه من می خواستم همینو از زیر زبونت بکشم, اگه یه دختر خوشگل و خانوم و پولدار پیدا بشه واسه چی میدنش به تو آخه ؟
دیدم یه ورق از چکنویسای اتاقم ورداشته نشون میده, پس الکی نیست انقد دلارام دلارام نوشتی تو اینا
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
ما یه جا زیر یه پستی یه کامنت دادیم از حقوق همجنس گراها به عنوان یه اقلیت حمایت کردیم , آقا از اون روز هر روز 4 5 تا از این پسرای کت و کلفت با عکسای لختی پختی ما رو اد می کنن , مسیج میزنن " علی جان بیشتر با هم آشنا بشیم عزیزم ؟ چه استیلی مورد علاقته شما ؟ "
یه عمر با شرافت زندگی کرده بودیما ...
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
دلارام بم میگه علی یکی هست هی زنگ میزنه مزاحم میشه, گیر داده میگه با من دوست میشی خوشگل خانوم,
تیریپ غیرت برداشتم صدامو کلفت کردم
شمارشو گرفتم تا برداشت گفتم
" نشنوم دیگه به شماره نامزد من زنگ زده باشی , وگرنه خشتکتو میام پرچم میکنم بچه "
اومدم قط کنم دیدم از اونور صدا میاد قط نکن شازده, دیدم صدا بابامم میاد که چه غیرتی هم شده نفله واسه من , پات برسه خونه قلمش کردم, مامانمم میگه رفتی نامزد کردی ورپریده , چیز خورت کردن خاک بر سر ؟ "
چند دقیقه بعد دیدم داداشم با شماره خودش بم اس ام اس داده
" اینم به تلافی اون دهن لقی که سر دو ترم مشروطی من جلو مامان بابا کردی, پول یه خط جدید رفت تو پاچم ولی خیلی بیشتر بم حال داد جیگر "
shaparak64
واقعا تف به این شانس
هاچو هاچو
یه عمر با شرافت زندگی کرده بودیما ...
نمایش یا پنهان متن
حالا نگفتی چه فرمی دوست داری؟خرزوخان
gilas
roze sorkh
sib
garfild
mz56mz
zrnznn