به نظر شما بهترین هنرپیشه تاریخ سینمای ایران چه کسی است؟
در این نظر سنجی فقط بزرگترین بازیگر مرد تاریخ سینمای ایران را انتخاب میکنیم، در مورد بهترین بازیگر زن، نظر سنجی دیگری را در فرصت مناسب شروع خواهیم کرد!
چندین اسم از هنرپیشگان معروف ایرانی را در لیست قرار میدهیم و چنانچه شما بازیگران دیگری را هم میشناسید که در این لیست نیستند، پاسخ هیچکدام از اینها را انتخاب کرده و در قسمت کامنتها ما را از انتخاب خود مطلع کنید!
یه کم مشکله انتخاب... مخصوصاً که همه همشون محبوبیت دارن کم و بیش.
ولی از نظر توانمندی در ایفای نقش های متفاوت، فکر میکنم بهروز وثوقی و پرویز پرستویی، قوی تر عمل کردن نسبت به بقیه. البته به این لیست باید، امین تارخ رو هم اضافه کرد.
از نظر محبوبیت هم شخصاً ناصر ملک مطیعی رو خیلی دوست دارم. یه حس خاصی تو چهره ش هست
garfild
در این نظر سنجی فقط بزرگترین بازیگر مرد تاریخ سینمای ایران را انتخاب میکنیم، در مورد بهترین بازیگر زن، نظر سنجی دیگری را در فرصت مناسب شروع خواهیم کرد!
چندین اسم از هنرپیشگان معروف ایرانی را در لیست قرار میدهیم و چنانچه شما بازیگران دیگری را هم میشناسید که در این لیست نیستند، پاسخ هیچکدام از اینها را انتخاب کرده و در قسمت کامنتها ما را از انتخاب خود مطلع کنید!
دلشاد
zrnznn
نغمه
SaMaN TaJ
البته به غیر از این سوسول موسول جدیدا.......
ولی حامد بهداد تو این جدیدا آخرشه
arash52
levrone
ژنرال
ولی از نظر توانمندی در ایفای نقش های متفاوت، فکر میکنم بهروز وثوقی و پرویز پرستویی، قوی تر عمل کردن نسبت به بقیه.
البته به این لیست باید، امین تارخ رو هم اضافه کرد.
از نظر محبوبیت هم شخصاً ناصر ملک مطیعی رو خیلی دوست دارم.
یه حس خاصی تو چهره ش هست
هاچو هاچو
maryamlondon1
joobinr
sotude
kamal313
فرشید-717
sib
farzane
ماهی
mojde
gilas