₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » کوکاکولا و پپسی سرطان زا اعلام شدند!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » کوکاکولا و پپسی سرطان زا اعلام شدند!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

کوکاکولا و پپسی سرطان زا اعلام شدند!

3019 بازدید، 32 پست، نویسنده: علیرضا

• baron jon

مرسی :46:

منم نوشابه دوست ندارم

• farzane

مرسی علیرضا جان عالی بود بسیار تاپیک مفیدی بود من نمیدونستم اصلا چون خیلی میخورم ولی کلا آب و مایعات و آب میوه هارو خیلی میخورم نوشیدنی دوست دارمممممممم شدیدا 286 282

• علیرضا

نقل قول: بچه مثبت
    من یادم نمیاد آخرین باری که نوشابه خریدم کی بود! اما آخرین باری که خوردم فکر کنم مهمونی سفر محمود به تهران بود

پس با یک نوشابه خور بین المللی و حرفه ای طرفیم...
    نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

نقل قول: mati
    خوشحالم که مدتهاست لب نزدم به نوشابه

نقل قول: baron jon
    مرسی

منم نوشابه دوست ندارم

نقل قول: farzane
    مرسی علیرضا جان عالی بود بسیار تاپیک مفیدی بود من نمیدونستم اصلا چون خیلی میخورم ولی کلا آب و مایعات و آب میوه هارو خیلی میخورم نوشیدنی دوست دارمممممممم شدیدا

خواهش می کنم.. خیلی عالیه :105:

• The one

منم دارم سعی می کنم که کمش کنم ولی دروغه اگه بگم خوشم نمیاد :4: ...البته بیشتر از نوشابه از عکس این یارو تو پستهاتون خوشم اومده علیرضا جان .. خیلی خنگ و ارامش بخشه قیافش :23:

• arash52

شرمنده
    نميتونم ترك كنم :4:

• ali41

من از نوشابه هیچ بدی ندیدم که نخورمش :4: طفلی چه خدمتهایی که به من نکرد .
    یادم میاد اولین روز که تو جونی از باشگاه اومدم بیرون 3 تاشو با هم هولوپ هولوپ کشیدم بالا خداییش چه حالی داد :4: ولی استادم فرداش که با افتخار براش توضیح دادم ، با دستکش بکس همچین زد تو سرم که نوشابه زهر مارم شد :4: هنوزم موندم چرا منو زد :23:

• علیرضا

ali41,
    علی جان بعد از ورزش که دیگه نوشابه نمی خوردین دیگههههههههههههه

این دفعه پدر و پسر با هم تعجب کردن :23:

• ali41

نقل قول: علیرضا
    علی جان بعد از ورزش که دیگه نوشابه نمی خوردین دیگههههههههههههه

تعجبم داره بس که آی کیو بودم :23:
    آره علیرضا جان اونم همینو گفت ضمن اینکه گفت نوشیدنی داغ بخوری بهتره :7: فرداش که از باشگاه برگشتم گفتم خوب 403 چایی بخوریم:4: یادمه یه سماور و یه قوری چایی رو که میشه حدودا 25 تا چایی همه رو با هم خوردم :23: آخه لامصب تشنگی برطرف نمیشد :23: فرداش که با افتخار به استادم گفتم 370 محکمتر کوبید تو سرم 315 گفت تو برو همون نوشابتو بخور :23:
    نمایش یا پنهان متناین داستان واقعی بود :4: آخه من جز درس و کتاب کاری بلد نبودم و با شگاه رفتنم عجیب و مسخره بود :23:

• علیرضا

ali41,
    دیگه چیزی ندارم برای گفتن...
    نمایش یا پنهان متنبه عکسهای پست 27 مراجعه کن

• نغمه

خدایی من نوشابه خیلی دوست دارم اما کوکاکولا و پپسی نمیخورم 7up میخورم 370

• levrone

خفن چاق میکنه آدمو ...
    یک لیوان نوشابه کولا به اندازه یک دیس برنج کالری وارد بدن میکنه ...

• بندری

اكثرا تو اين تاپيك اعلام كردن كه نوشابه كم مي خورند ولي يك نكته جالب هست اينكه چرا پي ايرانيا نوشابه خور ترين مكشور هاي دنيان . خيلي عجيبه

البته منم خيلي خيلي كم نوشابه كم مي خورم شايد ماهي يه دفعه

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: