ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
کوکاکولا و پپسی سرطان زا اعلام شدند!
علیرضا
نوشابههای کوکاکولا و پپسی حاوی مواد شیمیایی سرطان زا هستند.
واحد مرکزی خبر (همشهری) به نقل از شبکه تلویزیونی یورونیوز گزارش داد، به علت استفاده از مواد شیمیایی سرطان زا، شرکتهای تولید کننده نوشابههای کوکاکولا و پپسی دستور تولید نوشیدنیهای خود را به زودی تغییر میدهند.
تغییر در نحوه تولید این محصولات پس از آن صورت گرفت که این دو شرکت با تولید روال کنونی مجبور خواهند بود از برچسب هشدار ابتلا به سرطان استفاده کنند.
تصمیم تغییر روند تولید نوشابههای کوکاکولا و پپسی پس از آن اتخاذ شد که انجمنهای دفاع از حقوق مصرف کنندگان با اشاره به وجود مواد شیمیایی سرطان زا، چاپ برجسب هشدار ابتلا به این بیماری را بر روی محصولات فوق خواستار شدند.
منبع: همشهری
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
mz56mz
نظر هم دادم ,دارم پپسی مينوشم
maryamlondon1
نمایش یا پنهان متن
خودمون بیرون میریم دزدکی میخوریمMAJID ART
به نظرم این ابر شرکت ها ( کوکاکولا یا پپسی ) حتی تو محصولاتش علنی سم بریزه و بگه سمی هست ، بازم مردم به خاطر اعتبار دیرینه اش ازش دست نمیکشن
ஜღஜღ مرســـ
kamal313
خبر جالبی بود
soheyla
نوشابه مضرات زیادی داره .
حتی اگه این خبر کذب باشه بهتره تا میتونیم مصرف نوشابه رو پائین بیاریم .
من و همسرم به جای نوشابه از دوغ و دلستر استفاده میکنیم .
شاید سالی کمتر از 15 تا نوشابه بخوریم
علیرضا
من هم موافقم که نوشابه خیلی ضرر داره. از دندونها بگیر تا معده و خون و افزایش وزن و فشار خون..... برای همه چی مضره ولی واقعا سر در نمیارم چی تو اون صدای ریخته شدنش در لیوان حاوی یخ هست که آدم همه چی رو از یاد میبره...
نه ولی از شوخی گذشته خیلی راحت میشه آب رو جایگزین نوشابه کرد. من خودم امتحان کردم. فقط کافیه قبل از اینکه تصمیم بگیریم بطری نوشابه رو داخل سبدمون بندازیم تو فروشگاه کمی نگاش کنیم و به این همه ضرری که داره فکر کنیم. باور کنید خیلی راحت میگذرین و میرین.
هیچ چیز مثل آب، سبک و مناسب برای رفع تشنگی و نوشیده شدن نیست.... حتی آب میوه هم مضراتش خودشو داره
garfild
ولی من باز میخورم
gilas
علیرضا
به سلامتیییییییییییییییییییییی
▧ تصویر در دسترس نیست
mz56mz
نميشه عليرضا جان اينو ببين ميشه نه والووو
▧ تصویر در دسترس نیست
sotude
ممنون علیرضا خان
حورا