₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » کوکاکولا و پپسی سرطان زا اعلام شدند!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » کوکاکولا و پپسی سرطان زا اعلام شدند!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

کوکاکولا و پپسی سرطان زا اعلام شدند!

3019 بازدید، 32 پست، نویسنده: علیرضا

• علیرضا

مواد سرطان زا در کوکاکولا و پپسی

نوشابه‌های کوکاکولا و پپسی حاوی مواد شیمیایی سرطان زا هستند.
    واحد مرکزی خبر (همشهری) به نقل از شبکه تلویزیونی یورونیوز گزارش داد، به علت استفاده از مواد شیمیایی سرطان زا، شرکت‌های تولید کننده نوشابه‌های کوکاکولا و پپسی دستور تولید نوشیدنی‌های خود را به زودی تغییر می‌دهند.

تغییر در نحوه تولید این محصولات پس از آن صورت گرفت که این دو شرکت با تولید روال کنونی مجبور خواهند بود از برچسب هشدار ابتلا به سرطان استفاده کنند.

تصمیم تغییر روند تولید نوشابه‌های کوکاکولا و پپسی پس از آن اتخاذ شد که انجمن‌های دفاع از حقوق مصرف کنندگان با اشاره به وجود مواد شیمیایی سرطان زا، چاپ برجسب هشدار ابتلا به این بیماری را بر روی محصولات فوق خواستار شدند.

منبع: همشهری

• هاچو هاچو

خیلی هم دور از انتظار نیست 852 شنیدین تو پپسی جنین میریزن 852
    نمایش یا پنهان متن :4:

• mz56mz

من هم امروز از اخبار شنيدم :4:
    نظر هم دادم ,دارم پپسی مينوشم 339

• maryamlondon1

اوردن نوشایه وشکلات تو خانه از دست احسان قدغن شد 12 دندون یکدفعه براش کشیدیم یا اب میوه یا دوغ والسلام 242

نمایش یا پنهان متنخودمون بیرون میریم دزدکی میخوریم :10: حالا با این خبر محاله دیگه مفت بدن نمیخورم
    :

• MAJID ART

راستش منم اول شنیدم باور نکردم ... آخه بعیده یه شرکت اونم با این اعتبار قوی و جهانی یهو سرطان زا اعلام بشه ...

به نظرم این ابر شرکت ها ( کوکاکولا یا پپسی ) حتی تو محصولاتش علنی سم بریزه و بگه سمی هست ، بازم مردم به خاطر اعتبار دیرینه اش ازش دست نمیکشن

مرســـ:46:ـــــی داداش گلم

• kamal313

ممنون علیرضا جان
    خبر جالبی بود

• soheyla

سلام و سپاس :46: .
    نوشابه مضرات زیادی داره .
    حتی اگه این خبر کذب باشه بهتره تا میتونیم مصرف نوشابه رو پائین بیاریم .
    من و همسرم به جای نوشابه از دوغ و دلستر استفاده میکنیم .
    شاید سالی کمتر از 15 تا نوشابه بخوریم :1: .

• علیرضا

ممنون از نظراتتون
    من هم موافقم که نوشابه خیلی ضرر داره. از دندونها بگیر تا معده و خون و افزایش وزن و فشار خون..... برای همه چی مضره ولی واقعا سر در نمیارم چی تو اون صدای ریخته شدنش در لیوان حاوی یخ هست که آدم همه چی رو از یاد میبره... :83:

نه ولی از شوخی گذشته خیلی راحت میشه آب رو جایگزین نوشابه کرد. من خودم امتحان کردم. فقط کافیه قبل از اینکه تصمیم بگیریم بطری نوشابه رو داخل سبدمون بندازیم تو فروشگاه کمی نگاش کنیم و به این همه ضرری که داره فکر کنیم. باور کنید خیلی راحت میگذرین و میرین.

هیچ چیز مثل آب، سبک و مناسب برای رفع تشنگی و نوشیده شدن نیست.... حتی آب میوه هم مضراتش خودشو داره

• garfild

خیلی ممنون
    ولی من باز میخورم :15:

• gilas

خیلی وقته نوشابه رو ترک کردم فقط آب :10:

• علیرضا

آب ناشتا هم خیلی میچسبه...
    به سلامتیییییییییییییییییییییی
    تصویر در دسترس نیست

• mz56mz

نقل قول: علیرضا
    خیلی راحت میشه آب رو جایگزین نوشابه کرد. من خودم امتحان کردم. فقط کافیه قبل از اینکه تصمیم بگیریم بطری نوشابه رو داخل سبدمون بندازیم تو فروشگاه کمی نگاش کنیم و به این همه ضرری که داره فکر کنیم

نميشه عليرضا جان اينو ببين ميشه نه والووو 806
    تصویر در دسترس نیست

• sotude

[quote=علیرضا]آب ناشتا هم خیلی میچسبه[/quote
    ممنون علیرضا خان :46: واقعا آب بهترین نوشیدنیه :8: ما شاید در سال 5 تا نوشابه رو هم نخوریم :1:

• حورا

خیلی دوست ندارم . :46:

• نخبه

منم یا اب یا دوغ خیلی کم پیش بیاد بخام نوشابه بخورم...این روزا همه چی سرطانزا شده هوا خوری هم نمیشه بکنیم اونم سرطانزائه:4:

• دلشاد

ولی من نمیتونم از نوشابه بگذرم :20:

• ماهی

من خیلی کم مصرف می کنم..ممنون :46:

• علیرضا

نقل قول: mz56mz
    نميشه عليرضا جان اينو ببين ميشه نه والووو
    تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

نقل قول: sotude
    lممنون علیرضا خان واقعا آب بهترین نوشیدنیه ما شاید در سال 5 تا نوشابه رو هم نخوریم

نقل قول: حورا
    خیلی دوست ندارم .

خیلی خوبه... 286 491

نقل قول: نخبه
    منم یا اب یا دوغ خیلی کم پیش بیاد بخام نوشابه بخورم...این روزا همه چی سرطانزا شده هوا خوری هم نمیشه بکنیم اونم سرطانزائه

شما حتما آب بخورید ! :29:

نقل قول: دلشاد
    ولی من نمیتونم از نوشابه بگذرم

نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

نقل قول: ماهی
    من خیلی کم مصرف می کنم..ممنون

عالیه آفرین :39:

• بچه مثبت

من یادم نمیاد آخرین باری که نوشابه خریدم کی بود! اما آخرین باری که خوردم فکر کنم مهمونی سفر محمود به تهران بود :4:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• mati

خوشحالم که مدتهاست لب نزدم به نوشابه 262
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: