Kishe Mehr, نه مجتبی جان.. اصلا اشکالی پیش نیومده.. فقط اومدن اون هشدار یک کم زننده بود که خوشبختانه علت رو پیدا کردیم و برطرف شد.
نقل قول: maryamlondon1
ای وای من هم دو سه بار که انجمن زدم این امد برام من فکر کردم اشکال ازکامپیوترم بود کامپیوترم ریسترت کردم .باز امد حالا زیاد نمیتونم باهاش کار کنم هی داغ وخاموش میشه پسرم گفت ویروس داره باورم نشد امروز میدم پسرم برام فرمنت کنه
نه این کارو نکنید مریم جان.. اصلا ویروسی وارد کامپیوترتون نشده که بخواهین فرمت کنید... کل ماجرا این بود که اون هم بطرف شد: گوگل با اون پیغام به کاربر میگه این سایت حاوی موادی از یک سایت آلوده هست. (که همون عکسی بود که بالا گذاشتم). حالا که لینک عکس رو از سایتمون حذف کردم اون پیغام هم با فاصله اندکی حذف شد. این تاپیک رو به پسرتون نشون بدین بهتون میگه که نیازی به فرمت کردن نیست.
نه این کارو نکنید مریم جان.. اصلا ویروسی وارد کامپیوترتون نشده که بخواهین فرمت کنید... کل ماجرا این بود که اون هم بطرف شد: گوگل با اون پیغام به کاربر میگه این سایت حاوی موادی از یک سایت آلوده هست. (که همون عکسی بود که بالا گذاشتم). حالا که لینک عکس رو از سایتمون حذف کردم اون پیغام هم با فاصله اندکی حذف شد. این تاپیک رو به پسرتون نشون بدین بهتون میگه که نیازی به فرمت کردن نیست.
خوب خدا را شکر خیالم راحت شد نشون دادم هیچی نگفت فقط به من خندید
ماهی
farzane
علیرضا
Kishe Mehr,
نه مجتبی جان.. اصلا اشکالی پیش نیومده.. فقط اومدن اون هشدار یک کم زننده بود که خوشبختانه علت رو پیدا کردیم و برطرف شد.
نه این کارو نکنید مریم جان.. اصلا ویروسی وارد کامپیوترتون نشده که بخواهین فرمت کنید... کل ماجرا این بود که اون هم بطرف شد: گوگل با اون پیغام به کاربر میگه این سایت حاوی موادی از یک سایت آلوده هست. (که همون عکسی بود که بالا گذاشتم).
حالا که لینک عکس رو از سایتمون حذف کردم اون پیغام هم با فاصله اندکی حذف شد. این تاپیک رو به پسرتون نشون بدین بهتون میگه که نیازی به فرمت کردن نیست.
maryamlondon1
حالا که لینک عکس رو از سایتمون حذف کردم اون پیغام هم با فاصله اندکی حذف شد. این تاپیک رو به پسرتون نشون بدین بهتون میگه که نیازی به فرمت کردن نیست.
خوب خدا را شکر خیالم راحت شد
arash52
gilas
عکسی که این مشکل رو ایجاد کرده بود رو 2-3 بار حذف کردم چند بار هم عکس رو از تو آپلود سنتر آپ کردم اما باز نتیجه نمیداد
بهونه
هاچو هاچو
میخوای من با Google Bot صحبت کنم؟رفیقمه
نغمه
levrone
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→