₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » لطفا عکسها را در سایت خودمون آپلود کنید تا چنین مشکلاتی پیش نیاد!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » لطفا عکسها را در سایت خودمون آپلود کنید تا چنین مشکلاتی پیش نیاد!
1 2

بدون عکس

لطفا عکسها را در سایت خودمون آپلود کنید تا چنین مشکلاتی پیش نیاد!

3229 بازدید، 30 پست، نویسنده: علیرضا

• ماهی

چشم ...منم از فایر فاکس استفاده می کنم و مشکلی ندارم :buff:

• farzane

مرسی علیرضا جان از اطلاع رسانی مفیدت چشممممم ممنونم 1189

• علیرضا

ممنون از شما به خاطر توجهتون

Kishe Mehr,
    نه مجتبی جان.. اصلا اشکالی پیش نیومده.. فقط اومدن اون هشدار یک کم زننده بود که خوشبختانه علت رو پیدا کردیم و برطرف شد. :1:

نقل قول: maryamlondon1
    ای وای من هم دو سه بار که انجمن زدم این امد برام من فکر کردم اشکال ازکامپیوترم بود کامپیوترم ریسترت کردم .باز امد حالا زیاد نمیتونم باهاش کار کنم هی داغ وخاموش میشه پسرم گفت ویروس داره باورم نشد امروز میدم پسرم برام فرمنت کنه

نه این کارو نکنید مریم جان.. اصلا ویروسی وارد کامپیوترتون نشده که بخواهین فرمت کنید... کل ماجرا این بود که اون هم بطرف شد: گوگل با اون پیغام به کاربر میگه این سایت حاوی موادی از یک سایت آلوده هست. (که همون عکسی بود که بالا گذاشتم).
    حالا که لینک عکس رو از سایتمون حذف کردم اون پیغام هم با فاصله اندکی حذف شد. این تاپیک رو به پسرتون نشون بدین بهتون میگه که نیازی به فرمت کردن نیست.

• maryamlondon1

نقل قول: علیرضا
    نه این کارو نکنید مریم جان.. اصلا ویروسی وارد کامپیوترتون نشده که بخواهین فرمت کنید... کل ماجرا این بود که اون هم بطرف شد: گوگل با اون پیغام به کاربر میگه این سایت حاوی موادی از یک سایت آلوده هست. (که همون عکسی بود که بالا گذاشتم).
    حالا که لینک عکس رو از سایتمون حذف کردم اون پیغام هم با فاصله اندکی حذف شد. این تاپیک رو به پسرتون نشون بدین بهتون میگه که نیازی به فرمت کردن نیست.

خوب خدا را شکر خیالم راحت شد :58: نشون دادم هیچی نگفت فقط به من خندید :4:

• arash52

من هم با كروم كه رفتم اين پيغام رو ديدم اما چون سوات موات ندارم با جفت پا رفتم تو انجمن :4:

• gilas

عکس کجا رو گیلاس جان؟

عکسی که این مشکل رو ایجاد کرده بود رو 2-3 بار حذف کردم چند بار هم عکس رو از تو آپلود سنتر آپ کردم اما باز نتیجه نمیداد :2:

• بهونه

علیرضا برا من درست شده دیگه اون پیغام نمیاد :93: :24: مرسی386

• هاچو هاچو

زحمت کشیدی علیرضا جان،من عین این اسکولا انجمن رو از موزیلا باز میکردم از اونجا لینک تاپیکا رو تو کروم میزدم :9:
    فقط باید منتظر حضور بعدی جناب گوگل در سایتمون باشیم تا بعد از اینکه اسکن خودشو انجام داد پیغام هشدارشونو بر دارند بی زحمت

میخوای من با Google Bot صحبت کنم؟رفیقمه :5:

• نغمه

ممنون از اطلاع رسانی من هم از فایر فاکس استفاده میکنم 286

• levrone

ممنون بابت توضیحات و هشدارهای لازم.
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: