₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » لطفا عکسها را در سایت خودمون آپلود کنید تا چنین مشکلاتی پیش نیاد!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » لطفا عکسها را در سایت خودمون آپلود کنید تا چنین مشکلاتی پیش نیاد!
1 2

بدون عکس

لطفا عکسها را در سایت خودمون آپلود کنید تا چنین مشکلاتی پیش نیاد!

3229 بازدید، 30 پست، نویسنده: علیرضا

• علیرضا

دیشب با پیغام خصوصی یکی از دوستان در جریان قرار گرفتم که هنگام باز کردن انجمن با مرورگر گوگل کروم، پیغام هشدار میاد که این سایت جیز است.. :4:

بقیه ماجرا را تصویری دنبال کنید. فقط در جریان باشید که این پیغام فکر می کنم متاسفانه چند روز دیگه در مرورگرتون ظاهر بشه. هرچند منبع آلوده رو حذف کردم از سایت.
    تا قطع شدن اون پیغام می تونید از مرورگر فایر فاکس یا اوپرا استفاده کنید و یا اگه دوست دارید از گوگل کروم استفاده کنید بعد از مشاهده صفحه هشدار روی عبارت proceed anyway کلیک کنید.

صفحه هشدار به همراه توضیح اینکه این سایت به یک سایت آلوده که لینکش رو علامت زدم پیوند داده شده...

تصویر در دسترس نیست

این هم اون سایتی که لینکش بالا اومده...
    زیاد لازم نبود فسفر سوزونده بشه چون خوشبختانه عکس صفحه اولش منو یاد یکی از تاپیکها انداخت

تصویر در دسترس نیست

لطفا عکسها و آهنگها و ویدئوهاتونو در آپلود سنترهای خود سایت آپلود کنید. چند لحظه یا حداکثر چند دقیقه بیشتر وقتتونو نمیگیره. اگه مشکل سرعت دارید از دوستان دیگه که سرعت اینترنتشون بهتره کمک بگیرین ولی دیگه هرگز به سایتهای آلوده لینک ندید.

تصویر در دسترس نیست

(مشکل در حال حاضر رفع شده و فقط باید منتظر حضور بعدی جناب گوگل در سایتمون باشیم تا بعد از اینکه اسکن خودشو انجام داد پیغام هشدارشونو بر دارند بی زحمت :4: :1: )

• kamal313

وایییییییییییییییییییییییی منم فکر کنم جزو این دسته هستم 314 314

• علیرضا

نقل قول: kamal313

کدوم دسته کمال جان؟ اونهای که عکس ها رو آپلود نمی کنند یا اونهایی که با صفحه هشدار مواجه شدند؟

• kamal313

نقل قول: علیرضا
    اونهای که عکس ها رو آپلود نمی کنند

من تو این دسته هستم یعنی وقت اپلود کردن رو ندارم :40:

• garfild

مرسی از شما آقای علیرضا :46:
    :3:

• gilas

دیروز 3 دفعه عکس رو عوض کردم اما چون کَش 24 ساعت بعد عوض میشه فایده نداشت :2:

• MAJID ART

وای !!! خطر از بیخ گوشمون گذشته .. :18:

نقل قول: علیرضا
    لطفا عکسها و آهنگها و ویدئوهاتونو در آپلود سنترهای خود سایت آپلود کنید

چشـــ:46:ـــــم علیرضا جان ..مرسی از مطلبت

• علیرضا

نقل قول: gilas
    دیروز 3 دفعه عکس رو عوض کردم

عکس کجا رو گیلاس جان؟

MAJID ART,
    garfild,
    :1: :46:

• بچه مثبت

ممنون بابت اطلاع رسانی! :buff:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• mz56mz

من هم با گوگل کروم ميام اين هشدار رو ميديم ولى ازش رد ميشدم :1:

• علیرضا

دوستان مثل اینکه گوگولی جان عنایت فرموند و هشدار رو برداشتند :52:

• حورا

منکه اصلا پامو از سایتمون بیرون نمیذارم :100:

• نخبه

نمایش یا پنهان متنهان؟ من که اصلا عکس مکس اپلود نمیکنم منتها این اواخر یعنی هفته گذشته هر بار می اومدم سایت هی شوت میشدم و روشن خاموش میشد کام... بعد هم که یه عالمه ویروس نوش جان فرمودم حالا نمیدونم چی رو اینجا نگاه میکردم یا از اهنگهایی بود که داخل تاپیکها بودکه اونجوری شد چون سایت دیگه ای نرفتم و هیچ چیز اضافه ای هم تو کامم نبود..به هر حال ممنون که اطلاع رسانی کردین:46:دیگه میترسم ویدئو تو سایت ببینم و یا اهنگ گوش بدم :4:

• Kishe Mehr

مرسی علیرضا جان بابت زحمات 311

اینطوریا که بوش میاد مثل اینکه مشکل از عکس تاپیک بنده حقیر سراپا تقصیر بوده :68: البته اون عکس رو من نذاشته بودم، یکی از مدیران اون عمس رو زحمت کشیده بودن چسبوندن به سایت :1:

• Kishe Mehr

مرسی علیرضا جان بابت زحمات 311

اینطوریا که بوش میاد مثل اینکه مشکل از عکس تاپیک بنده حقیر سراپا تقصیر بوده :68: البته اون عکس رو من نذاشته بودم، یکی از مدیران اون عمس رو زحمت کشیده بودن چسبوندن به تاپیک :1:

• دلشاد

من هم دیروز با چنین مشکلی روبرو شدم ولی با کلیک روی این گزینه دیگه بهم ارور نداد
    تصویر در دسترس نیست

• zrnznn

من که از فایر فوکس استفایده می کنم....همچین مشکللاتی هم ندارم ..... خوشبحال خودم :3:

• sib

آره منم همین پیغامو تو دو روز اخیر چند بار دیدم!پس مشکل اینه بوده!

• maryamlondon1

ای وای من هم دو سه بار که انجمن زدم این امد برام من فکر کردم اشکال ازکامپیوترم بود کامپیوترم ریسترت کردم .باز امد حالا زیاد نمیتونم باهاش کار کنم هی داغ وخاموش میشه :68: پسرم گفت ویروس داره باورم نشد :2: امروز میدم پسرم برام فرمنت کنه :2:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: