₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » بوفیلند بیست سال بعد
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » بوفیلند بیست سال بعد

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

بوفیلند بیست سال بعد

2366 بازدید، 47 پست، نویسنده: hadi04

• zrnznn

نقل قول: hadi04
    Zrnznn : بعد از بيست سال مسابقه رمز گشايي از آيدي برگزار ميشود

واییی مرسی داداشی که منم جزء آدما حساب کردییییی........خوشحالم کردی...نه بابا چه ناراحتییی...تازه الان ذوق مرگم شدم وقتی دیدم تو فکر منم بودید :4:
    نمایش یا پنهان متنبه قول داداش arash52 شیر مادت حلالت با این فکرهای نابت

• The one

نقل قول: Kishe Mehr
    کاکو راجع به هیفا گلو میتونستی یه متن پنهان باز کنی یه چیزای خارجکی بذاری زیرش

چیزای خارجکی دیگه چیه مگه چهارراه استانبولم؟ :23:

• Galexy

:39: خیلی باحال بود خیلی اما الان حس خنده ندارم :buff: :1:

• hadi04

نقل قول: Galexy
    خیلی باحال بود خیلی اما الان حس خنده ندارم

اي بابا محمد كلي روي اين پروژه كار كردم بخند خووووو :4:

• hadi04

نقل قول: zrnznn
    واییی مرسی داداشی که منم جزء آدما حساب کردییییی........خوشحالم کردی...نه بابا چه ناراحتییی...تازه الان ذوق مرگم شدم وقتی دیدم تو فکر منم بودید :4:

اي بابا اين چه حرفيه من كي باشم كه بخوام همچين جسارتي كنم آبجي؟

• Life Dream

من الان اين تاپيك فوق العاده رو ديدم، خييييييييييييييييييييلي عالي بود هادي جان، واقعاً حال و هوام عوض شد، يك دنيا دستت درد نكنه :11: :11:

hadi04,
    maryamlondon1,
    خوب گير داديد به من، كيبردم كجه من چيكار كنم :4:

• دیااکو

نقل قول: hadi04
    دیااکو: دیشب خونه ی کیم اینا بودیم بنده خدا به خاطر کهولت سن و بزرگیه بر جستگی ها دچار عدم تعادل شده در راه رفتن یه جک واسش اختراع کردم قراره امشب با بهروز بریم نصب کنیم واسش
    بهروز :دیشب خونه ی کیم اینا بودیم بنده خدا به خاطر کهولت سن و بزرگیه بر جستگی ها دچار عدم تعادل شده در راه رفتن یه جک واسش اختراع کردم قراره امشب با دیااکو بریم نصب کنیم واسش

این بهروز رو چرا هوو من کردی؟ بگو بره جکشو بر نا متعادل خودش بزنه، این همه خانم نا متعادل، چرا گیر داده به نا متعادل من، ضمنأ کیم با یه جک تعادلشو به دست میاره.

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: