₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » بوفیلند بیست سال بعد
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » بوفیلند بیست سال بعد

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

بوفیلند بیست سال بعد

2366 بازدید، 47 پست، نویسنده: hadi04

• Ahora Quien

نقل قول: hadi04
    یلدا : امروز اصلا حالم خوب نیست هر کس بیاد جلو میزنمش مثل آگهی بچسبه سینه دیوار

:23: :23: :23: :23: :23: :23: :23:
    واییییییییییی خدا خیلییی خندیدمممممم ... خیلی باحال بود و واقعیت داشت :23: :23: :23:
    واقعا هم امروز حالم خوب نیستتتتت :10:

• gilas

نقل قول: Kishe Mehr
    حالا چی شد نوشته ی کاکو هادی راجع به من رو نقل قول نکردی ولی پست خودمو ....

خوب چیز خاصی برای من نداشت که نقل قول کنم :4:

اما اون پست خودت جا داشت برای نقل قول :4:

• ماهی

ماهی: امروز طرز تهیه یه غذا رو کشف کردم که برای ارتروز گردن و زیاد کردن سوی چشمها خیلی موثره به سن و سال ما هم میخوره مواد لازم ....

:23:
    ای خدا..من که بیچاره میشم..یعنی تا بیست سال دیگه همینجور سر گاز وایستادم؟ :23:
    خیلی با حال بود آرسام.مردم از خنده.. :83:
    نمایش یا پنهان متنبعد اون همه گریه :2:

• نخبه

نخبه:واااااااااااااای امروز واسه فندقم خواستگار اومده بود خلاصه اینقده با آرش سوال پیچش کردیم که بنده خدا مجبور شد اعتراف کنه تا الان به 27 قتل اعتراف کرده تازه خودش گفته داوطلبانه میره خودشو معرفی میکنه البته نمیدونم چرا اینطوری شد به خدا ما فقط یه 14 ساعت بیشتر ازش بازجویی نکردیم

:23: همش 14 ساعت اصلا چه معنی داره دخمل ادم مزدوج بشه اونم با قاتل بالفطره ای مثل پسمل تو611

:23: همشون باحال بودن کلی خندیدم:23: خسته نباشی باز هم از این تاپیکهای تخیلی بزار تو نزاری مجی میزاره :23:

• zrnznn

خیلی جالب بود.... :23: ایدۀ با حالی بود...
    نمایش یا پنهان متناسم من توش نبود :7:

• farzane

مرسی داداش آرسام خیلی باحال بود کلی خندیدم 247 280 247

• hadi04

نقل قول: zrnznn
    اسم من توش نبود

والا نجمه خانوم يه چيزي توي ذهنم بود ترسيدم بنويسم :9: گفتم شايد ناراحت بشي
    ميخواستم بنويسم
    Zrnznn : بعد از بيست سال مسابقه رمز گشايي از آيدي برگزار ميشود :4:

• carlos

خیلی جالب و جدید بود
    ماشالاه به ابتکار :11:

• arash52

بعد از بيست سال مسابقه رمز گشايي از آيدي برگزار ميشود

شیر مادرت حلالت
    کاش برای عید امسال میذاشتی :4:

• hadi04

نقل قول: arash52
    شیر مادرت حلالت
    کاش برای عید امسال میذاشتی

بيست سال ديگه برگزار ميشه آخه جايزش خيلي گران قيمته بايد يه بيست سالي پس انداز كرد تا بتونيم پرداخت كنيم :4:

• maryamlondon1

مامان مریم: مازیار 35 بار از روی این کلمه بنویس تا یاد بگیری ، ای وااااااااااااااای گیلاسی باز که قرو قاطی نوشتی تو هم 35 بار از روی این متن بنویس تا دستت روون شه

ارسام اگه دستم بهت نرسه :23:

تصویر در دسترس نیست

نه دیگه تا 20 سال دیگه چشام ضعیف میشه ومازی هم از دست من راحت میشه .دیگه غلط املاش نمیبینم :25:
    نقل قول: gilas
    مریم گلم جریمه دیگه نه

وای خدا مردم از خنده نمیدونستم تا این حد شیطون بلا باشی ارسام 247 247 247 247 247 247 247 247

• hadi04

نقل قول: maryamlondon1
    نه دیگه تا 20 سال دیگه چشام ضعیف میشه ومازی هم از دست من راحت میشه .دیگه غلط املاش نمیبینم

خدا نكنه مامان مريم البته غلط هاي مازيار اونقده تابلوه كه بدون عينك و با چشم ضعيف هم ميشه ديدشون :4:
    نقل قول: maryamlondon1
    وای خدا مردم از خنده نمیدونستم تا این حد شیطون بلا باشی ارسام

:10: بيچاره فاطمه از دست من ديوونه شده از بس كه اذيت ميكنم توي خونه از در و ديوار بالا ميرم گاهي خودم از دست خودم عصباني ميشم ولي اينطوريم ديگه :4:

• فرشید-717

خیلییییییییییییی خنده دار وزیبا بود :23: :23: :23:

• بچه مثبت

جالب بود
    ممنون آرسام جان :110:
    یک انیمیشن اگر اشتباه نکنم به نام تهران 1500 ساختن! باید ماهم بسازیم اسمش رو بذار بوف بوفی 2020 :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• Kishe Mehr

خدا مادر بجه هاتو زیاد کنه کاکو :24:

• hadi04

نقل قول: بچه مثبت
    یک انیمیشن اگر اشتباه نکنم به نام تهران 1500 ساختن! باید ماهم بسازیم اسمش رو بذار بوف بوفی 2020 :4:

آره كار جالبيه بنده پايه هستم بريم سر خيابون برق ارسال كنيم :4: يعني همون منظورم اعلام آمادگي ميكنم كار جالبيه فقط بايد يه طراح خوب پيدا كنيم كه انيميشن رو بسازه :9:

• maryamlondon1

خدا نكنه مامان مريم البته غلط هاي مازيار اونقده تابلوه كه بدون عينك و با چشم ضعيف هم ميشه ديدشون

بیچاره مازی دلم براش تنگ شده این روزا کم میاد سایت اخه داره پول پارو میزنه :83:
    بيچاره فاطمه از دست من ديوونه شده از بس كه اذيت ميكنم توي خونه از در و ديوار بالا ميرم گاهي خودم از دست خودم عصباني ميشم ولي اينطوريم ديگه

بیچاره خانم مهندس چه از دست cat mane خونه اش میکشه :83: ..الهی :6: انشالله همیشه شاد وسلامت باشی خدا حفظت کنه :6: تا پیکت عالیه :77:

• ali41

:23: :23: :23: نصف شبی مردم از خنده :23: :23:

• mojde

مژده: واه واه واه چه جلافتا امروز یکی توی اتوبان با 100 تا سرعت مستقیم اومده با عقب ماشینش زده جلوی ماشینمو داغون کرده بعد یه چیزی هم طلبکاره مردک جلف بی حیات بی ...

خدايي جالب بود آرسام خدا خفت نكنه دارم تو شركت به شكل جلف و تابلويي ميخندم
    خييييييييييييييييييييييييلي به موقع بود

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: