میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
به سلامتی آقای علی آقا تولدت مبارک ایشالا خدا عمر باعزت و طولانی بهتون بده
مرسی نغمه خانوم مهربون و بابت عکسای قشنگت شما هم پیروز باشی خواهرم
نقل قول: malakeh
تولدتون مبارك
مرسی از لطفتون
نقل قول: hadi04
اي بابا امشب تولد بوده من نميدونستم؟ تولدت مبارك علي جان اميدوارم كه سه برابر هميني كه سن داري پيشمون بموني و همين قدر هم عمر كني البته اگر بيشتر خواستي بگو تمديد كنيم
قربونت بشم دادش گلم قربونت برم هادی جان میترسم بگم تمدید کنی به جرم تمدید اوراق قرضه مدت دار و احتمالا باطله کمی بری سفر آب خنک خوری
نقل قول: arash52
تولدت مبارک
ممنونم آرش خان بزرگ
نقل قول: بچه مثبت
تولدت مبارک علی جان
مرسی اخوی و به امید روز جشن دفاعیه شما برادر مثبت جان
تـــــــــــــــــــولدت رو بهت تبریک میگم اگر چه دیر شده و از تاریخ تبریک گفتنم گذشته
نقل قول: ali41
اگر دوست بدارید از تکرارش منعتان میکنند اگر عشق بورزید می گویند که سبک مغزید اگر شاد باشید می گویند که ساده لوح و پیش پا افتاده اید اگر نوع دوست باشید می گویند که مشکوکید اگر ببخشید می گویند ضعیف هستید اگر اعتماد کنید می گویند احمقید و اگر تلاش کنید همه آنها را داشته باشید قطعا میگویند شیادید
بخاطر قلم زیبات بهت تبریک میگم همیشه دوست داشتم که بتونم قلم زیبایی داشته باشم و هر چه که در فکرم هست رو روی کاغذ بیارم ولی توانش رو نداشتم
این جمله بالا رو قبول دارم خیلی ها فکر می کنند اگر عاشق بشی دیوانه ای چون عشقی وجود نداره عشق و عاشقی هم فقط تو قصه ها هست و بس ولی به نظر من هست ولی شاید خیلی ها بهش نرسند و در یافتنش ناتوان باشند
farzane, چکاوک, من شیکاره بیدم؟! من فقط نقش یه دی جی فضول و جلافت بار رو ایفا می کنم که البته به خاطر عزیز بودن سو وری ماچ بیبی درشتمون از اون سر دنیا استخدام شدم نمایش یا پنهان متنخیلی لطف دارید خواهرای مهربونم امیدوارم همیشه صاحب زیباترین احساس زندگی باشید.. دوستتون دارم
Tabrik migam ali agha, ishala hamishe be salamatio tandorosti.... Omidvaram harja k hastid saalemo movafagh bashid. Sory ba mbilam sheklake unjuria nearam k bezaram
یاد گرفتم با همه چیز خوشبخت بودن ، هنر نیست بلکه با هیچ چیز باید هنرمند شوم و عرض زندگی را بر طولش ترجیح دادم یاد گرفتم زشتی و تلخی یعنی تنهایی لذت بردن و تنها به دیدار زیبایی رفتن و آموختم جنهم یعنی تنهایی در بهشت بسیار سخت گذشت تا فهمیدم دوستت دارم ها را بگویم قبل از اینکه به دوستت داشتم ها تبدیل شوند هرگز حسرت دوستت دارم ها را بر دلی نگذاشتم تا در حسرت دوستم داشتن ها نسوزم.
نقل قول: ali41
خیلی اوقات آدم از آن دسته از چیزهای بد دیگران ابراز انزجار می کند که در خودش وجود دارد
حرفهای دل منو زدی...▧ تصویر در دسترس نیست
تولدت مبارک علی عزیز.. آرزومند شادترین و به یاد ماندنی ترین لحظات برای شما دوست خوبم هستم.. به امید روزهای روشن... ببخشید که دیر رسیدم..
ولدتون مبارک برادر علی هیفا جانم تبریک میگم گلبانوی نازم
مرسی خانومی تشکر
نقل قول: levrone
تولدت مبارک علی جان
مرسی داش بهروز
نقل قول: sotude
چه لطیف است حس آغازی دوباره،
و چه زیباست رسیدن دوباره به روز زیبای آغاز تنفس...
و چه اندازه عجیب است ، روز ابتدای بودن!
و چه اندازه شیرین است امروز...
روز میلاد...
روز تولد...
ممنونم خیلی لطف دارید بابت شعر و عکسای قشنگتون تشکر
نقل قول: The one
که البته به خاطر عزیز بودن سو وری ماچ بیبی درشتمون از اون سر دنیا استخدام شدم
شما عزیز ما هستید و نازنینید آهنگت قشنگه نمایش یا پنهان متنحالا بینی درشت منو ماچ میکنی؟! بینی من خیلی هم درشت نیست عزیزم
نقل قول: Kishe Mehr
Tabrik migam ali agha, ishala hamishe be salamatio tandorosti.... Omidvaram harja k hastid saalemo movafagh bashid. Sory ba mbilam sheklake unjuria nearam k bezaram
مرسی مجتبی عزیزم لطف داری خیلی لطف کردی
نقل قول: Aramesh
حرفهای دل منو زدی...
تولدت مبارک علی عزیز.. آرزومند شادترین و به یاد ماندنی ترین لحظات برای شما دوست خوبم هستم.. به امید روزهای روشن... ببخشید که دیر رسیدم..
مرسی خواهر عزیزم لطف دارید عکستون قشنگ بود از شما درس محبت یاد گرفتیم
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ali41
مرسی نغمه خانوم مهربون
مرسی از لطفتون
ممنونم آرش خان بزرگ
مرسی اخوی
shaparak64
تولدت مبارررررررررررررررررررررک
ایشالا 120 ساله شی
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
هاچو هاچو
ali41
تولدت مبارررررررررررررررررررررک
ایشالا 120 ساله شی
سلام بر شما و مهریه باقیه نه صدو سیزدهتون
مرسی مرجان خانوم تشکر خواهرم
مهدی جان امرزو زنگ زدم بگم بیام ؟! نیام؟! نیستی ؟ هستی ؟ هستی نیستی؟ نیستی هستی؟ بیام نیستی؟ نیام هستی؟
آخر تت لذتی نداره
هاچو هاچو
علیرضا
تولد 120 سالگیت..
mojde
KuRoSh
تـــــــــــــــــــولدت رو بهت تبریک میگم
بخاطر قلم زیبات بهت تبریک میگم همیشه دوست داشتم که بتونم قلم زیبایی داشته باشم و هر چه که در فکرم هست رو روی کاغذ بیارم ولی توانش رو نداشتم
این جمله بالا رو قبول دارم خیلی ها فکر می کنند اگر عاشق بشی دیوانه ای چون عشقی وجود نداره عشق و عاشقی هم فقط تو قصه ها هست و بس ولی به نظر من هست ولی شاید خیلی ها بهش نرسند و در یافتنش ناتوان باشند
gilas
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
ali41
تولد 120 سالگیت..
تشکر علیرضای عزیز
مرسی تشکر
کوروش فسقلی,
مرسی کوروش جان لطف داری قربونت برم
gilas,
مرسی خانومی
چکاوک
هیفا جانم تبریک میگم گلبانوی نازم
levrone
sotude
روز میلاد...
روز تولد...
علی آقا تولدتون مبارک
The one
The one
چکاوک,
من شیکاره بیدم؟!
که البته به خاطر عزیز بودن سو وری ماچ بیبی درشتمون از اون سر دنیا استخدام شدم
نمایش یا پنهان متن
خیلی لطف دارید خواهرای مهربونم امیدوارم همیشه صاحب زیباترین احساس زندگی باشید.. دوستتون دارمKishe Mehr
Aramesh
یاد گرفتم زشتی و تلخی یعنی تنهایی لذت بردن و تنها به دیدار زیبایی رفتن و آموختم جنهم یعنی تنهایی در بهشت
بسیار سخت گذشت تا فهمیدم دوستت دارم ها را بگویم قبل از اینکه به دوستت داشتم ها تبدیل شوند
هرگز حسرت دوستت دارم ها را بر دلی نگذاشتم تا در حسرت دوستم داشتن ها نسوزم.
حرفهای دل منو زدی...▧ تصویر در دسترس نیست
تولدت مبارک علی عزیز..
آرزومند شادترین و به یاد ماندنی ترین لحظات برای شما دوست خوبم هستم..
به امید روزهای روشن...
ببخشید که دیر رسیدم..
baron jon
ali41
هیفا جانم تبریک میگم گلبانوی نازم
مرسی خانومی تشکر
مرسی داش بهروز
روز میلاد...
روز تولد...
ممنونم خیلی لطف دارید
شما عزیز ما هستید و نازنینید
نمایش یا پنهان متن
حالا بینی درشت منو ماچ میکنی؟!مرسی مجتبی عزیزم لطف داری
تولدت مبارک علی عزیز..
آرزومند شادترین و به یاد ماندنی ترین لحظات برای شما دوست خوبم هستم..
به امید روزهای روشن...
ببخشید که دیر رسیدم..
مرسی خواهر عزیزم لطف دارید
ممنونم باران خانوم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→