خدایا به اجبار به این دنیا آمدیم نه به اختیار پس تقدیرمان را زیبا بنویس کمک کن آنچه را تو زود می خواهی،ما دیر نخواهیم و آنچه را تو دیر میخواهی ما زود نخواهیم خدایا کمک کن اندیشه های ناپاک وارد محراب قدسی روحمان نشود
▧ تصویر در دسترس نیست
نمیدانم چرا در روز اجباری تولدم تشنگی امانم را بریده من نه هدیه میخواهم و نه گل فقط یه جرعه صداقت
در سحر گاه روز جمعه 22 اسفند 1348 مصادف با 13 مارچ 1970 ، پا به دنیایی گذاشتم که با گریه ام اعتراض بر ناخواسته بودن ورودم را خبر دادم ولی باید می آمدم و آمدم برایم فرش قرمز پهن نکرده بودند که بر پیشانیم مهر درد و تنهایی کوبیدند چون بواقع نمیدانم در عالم ذر مرتکب چه خطایی شده بودم چه سخت است تنها متولد شدن مثل تنها زندگی کردن مثل تنها مردن هدیه ای هم از الست با خود آوردم ، نور امیدی بر قلبم و حجم محبتی بر سینه ام به اجبار بزرگ شدم و همواره جویای این حقیقت بودم که چرا من متولد شدم و به این دنیا آمدم ؟ نامم را پدر یا مادرم انتخاب کردند ولی راهم را خودم چرا که من محیط عصر خود نمی پسندیدم و در جستجوی عالمی والاتر و برتر بودم
در جولانگاه زندگی و در نوسان بین بودن یا نبودن نقره داغ شدم تا سؤالاتم را بجای "چرا" با "چه" آغاز کنم به سختی آموختم چراها مرا به سیکل معیوب بی حاصلی میبرد و در چنگال گردباد سکون و ناامیدی اسیر خواهد ساخت یاد گرفتم با همه چیز خوشبخت بودن ، هنر نیست بلکه با هیچ چیز باید هنرمند شوم و عرض زندگی را بر طولش ترجیح دادم یاد گرفتم زشتی و تلخی یعنی تنهایی لذت بردن و تنها به دیدار زیبایی رفتن و آموختم جنهم یعنی تنهایی در بهشت بسیار سخت گذشت تا فهمیدم دوستت دارم ها را بگویم قبل از اینکه به دوستت داشتم ها تبدیل شوند هرگز حسرت دوستت دارم ها را بر دلی نگذاشتم تا در حسرت دوستم داشتن ها نسوزم.
▧ تصویر در دسترس نیست
و اما ای عزیزترینم
به راستی دوست داشتن چه زیباست ، این طور نیست ؟ اگر عشق نبود به کدامین بهانه ای می خندیدیم و می گریستیم؟ کدام لحظه های ناب را اندیشه می کردیم؟ چگونه عبور روزهای تلخ را تاب می آوردیم؟ بی گمان پیشتر از اینها مرده بودیم من و تو میدانیم کز پی هر تقدیر ، حکمتی می آید ، و در پی هر حکمتی تقدیری است
اگر معیار حقیقت نباشد ، اگر هنگامی که با شغلم، یا عشقم شاد نیستم، آن را عوض نکنم، اگر برای مطمئن در نامطمئن خطر نکنم، اگر ورای رؤیاها نروم، اگر به خودم اجازه ندهم که حداقل یک بار در تمام زندگی ورای مصلحتاندیشی نروم ، خواهم مرد
من که مرگ را بر زندان اجباری مصالحه ترجیح میدهم و هرگز بر آرزو های خیالی منطق مابانه بیش از قدرش ، قدر نمینهم
▧ تصویر در دسترس نیست
در سرزمین بی مهری تقیه بر دوستت دارم گفتن ها جایز نیست پس دوستت دارم دوستت دارم بدون مصلحت اندیشی ، بدون مصالحه و در اوج آرزوهای پیوند خورده به تقدیر الهی
▧ تصویر در دسترس نیست
و در پایان
کاش دلها انقدر صمیمی و پاک بودند که دعاها قبل از پایین امدن دستها مستجاب میشد کاش واژه حقیقت انقدر صمیمی بود که برای بیان کردنش نیازی به شهامت نبود
خیلی اوقات آدم از آن دسته از چیزهای بد دیگران ابراز انزجار می کند که در خودش وجود دارد در دشمنی دورنگی نیست ، کاش من هم در موقع خود چون دشمنان بی ریا باشم در دردها دوست را خبر نکردن عشق ورزیدن است ولی در شادی دوستان را پراکندن نمیدانم چیست؟
خیلی سخت است:
اگر دوست بدارید از تکرارش منعتان میکنند اگر عشق بورزید می گویند که سبک مغزید اگر شاد باشید می گویند که ساده لوح و پیش پا افتاده اید اگر نوع دوست باشید می گویند که مشکوکید اگر ببخشید می گویند ضعیف هستید اگر اعتماد کنید می گویند احمقید و اگر تلاش کنید همه آنها را داشته باشید قطعا میگویند شیادید
با تمام اینها عزیزانم دوستتان دارم به ترنم نسیم بهاری که در راه است که دوست داشتن زیباست
ای جانمممممم تولدت مبارک مهربونمممم چه خوب کردی دنیا اومدی و استاد محفل مهرم شدی..
بی تو در نابترین نور ازل هم کورم با تو از هر چه خطا من دورم
بی تو میلاد سعادت مرگ است با تو تبریک سراید شورم..
الهی قربونت برم قدم رنجه فرمودید عزیزترینم بابت آهنگ نازنینت ممونم گلم دوستت دارم را تو برایم ای بهترینم مترجم شدی .... پس دوستت دارم قربونت برم بابت شعر نازت بی تو من هم در هیچستان عدم غوطه ورم عزیز دلم نمایش یا پنهان متنراستی یادم رفت بگم که خیلی مرسی که اجازه دادی مامانم منو بزاد
قابلی نداشت خب بیشتر از اینها ارزش داری و خوشحالم که اینو خودتم میدونی
نقل قول: The one
و زندگی پیشینم ماما بودمو نمیدونستم
فدات بشم قربون چشمای قشنگت بابت عکسای قشنگت شرمنده شدم من تو الست سخت بدنیا اومدم آخه یکی هی منو میکشید بیرون هی من میرفتم تو الان فهمیدم اون دستای مهربون دستای تو بوده دیدی من تو رو قبل از خدا میشناختم استغفروا...
ali41
پس تقدیرمان را زیبا بنویس
کمک کن آنچه را تو زود می خواهی،ما دیر نخواهیم و آنچه را تو دیر میخواهی ما زود نخواهیم
خدایا کمک کن اندیشه های ناپاک وارد محراب قدسی روحمان نشود
من نه هدیه میخواهم و نه گل فقط یه جرعه صداقت
در سحر گاه روز جمعه 22 اسفند 1348 مصادف با 13 مارچ 1970 ، پا به دنیایی گذاشتم که با گریه ام
هدیه ای هم از الست با خود آوردم ، نور امیدی بر قلبم و حجم محبتی بر سینه ام
به اجبار بزرگ شدم و همواره جویای این حقیقت بودم که چرا من متولد شدم و به این دنیا آمدم ؟
نامم را پدر یا مادرم انتخاب کردند ولی راهم را خودم چرا که من محیط عصر خود نمی پسندیدم و در جستجوی عالمی والاتر و برتر بودم
در جولانگاه زندگی و در نوسان بین بودن یا نبودن نقره داغ شدم تا سؤالاتم را بجای "چرا" با "چه" آغاز کنم
به سختی آموختم چراها مرا به سیکل معیوب بی حاصلی میبرد و در چنگال گردباد سکون و ناامیدی اسیر خواهد ساخت
یاد گرفتم با همه چیز خوشبخت بودن ، هنر نیست بلکه با هیچ چیز باید هنرمند شوم و عرض زندگی را بر طولش ترجیح دادم
یاد گرفتم زشتی و تلخی یعنی تنهایی لذت بردن و تنها به دیدار زیبایی رفتن و آموختم جنهم یعنی تنهایی در بهشت
بسیار سخت گذشت تا فهمیدم دوستت دارم ها را بگویم قبل از اینکه به دوستت داشتم ها تبدیل شوند
هرگز حسرت دوستت دارم ها را بر دلی نگذاشتم تا در حسرت دوستم داشتن ها نسوزم.
و اما ای عزیزترینم
به راستی دوست داشتن چه زیباست ، این طور نیست ؟
اگر عشق نبود به کدامین بهانه ای می خندیدیم و می گریستیم؟
من و تو میدانیم کز پی هر تقدیر ، حکمتی می آید ، و در پی هر حکمتی تقدیری است
اگر معیار حقیقت نباشد ، اگر هنگامی که با شغلم، یا عشقم شاد نیستم، آن را عوض نکنم، اگر برای مطمئن در نامطمئن خطر نکنم، اگر ورای رؤیاها نروم، اگر به خودم اجازه ندهم که حداقل یک بار در تمام زندگی ورای مصلحتاندیشی نروم ، خواهم مرد
من که مرگ را بر زندان اجباری
و در پایان
کاش دلها انقدر صمیمی و پاک بودند که دعاها قبل از پایین امدن دستها مستجاب میشد
خیلی اوقات آدم از آن دسته از چیزهای بد دیگران ابراز انزجار می کند که در خودش وجود دارد
در دشمنی دورنگی نیست ، کاش من هم در موقع خود چون دشمنان بی ریا باشم
در دردها دوست را خبر نکردن عشق ورزیدن است ولی در شادی دوستان را پراکندن نمیدانم چیست؟
خیلی سخت است:
اگر دوست بدارید از تکرارش منعتان میکنند
با تمام اینها عزیزانم دوستتان دارم به ترنم نسیم بهاری که در راه است
mz56mz
ما هم شما رو دوست داريم الهى شاد و اميدوارم و موفق باشيد
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
ما هم دوست داریم
▧ تصویر در دسترس نیست
فرشید-717
ali41
دلشاد,
فرشید-717,
قربون همتون برم
خیلی بزرگوارید و بابت عکسای قشنگتون ممنونم
The one
تولدت مبارک مهربونمممم
بی تو در نابترین نور ازل هم کورم
با تو از هر چه خطا من دورم
بی تو میلاد سعادت مرگ است
با تو تبریک سراید شورم..
happy birthday arabic mix
The one
بهونه
ali41
تولدت مبارک مهربونمممم
بی تو در نابترین نور ازل هم کورم
با تو از هر چه خطا من دورم
بی تو میلاد سعادت مرگ است
با تو تبریک سراید شورم..
الهی قربونت برم قدم رنجه فرمودید عزیزترینم
دوستت دارم را تو برایم ای بهترینم مترجم شدی .... پس دوستت دارم
قربونت برم بابت شعر نازت بی تو من هم در هیچستان عدم غوطه ورم عزیز دلم
نمایش یا پنهان متن
راستی یادم رفت بگم که خیلی مرسی که اجازه دادی مامانم منو بزادali41
مرسی وحید جان زنده باشی عزیزم
The one
نمایش یا پنهان متن
من بازم میام عزیزم فعلا مرخص میشم ...sib
ali41
فدات بشم
من تو الست سخت بدنیا اومدم آخه یکی هی منو میکشید بیرون هی من میرفتم تو
ali41
مرسی خواهر عزیزم
The one
بذار این ترانه رو برات معنی کنم بیشتر بری تو فکر
هاتو جاتوه هاتو التورته
کیکو بیارید تارت رو بیارید
بس اوعو تنسو سيبولي حته
ولی یادتون نره که برای منم کنار بذارید
غنولو وسقفولو على الوحده وطبلولو
حالا براش اواز بخونید و دست بزنید و رو طبل بکوبید
ونغني الليل بطولو
و همه ی شبو اواز میخونیم
هاتو التورته
تارت رو بیارید تارت همون پای هست هه
علقنا بلوناتا واكلنا حلوياتو
بادکنکاشو اویزون کردیم و شیرینیشو خوردیم
وشربنا شربتاتو واكلنا التورته
و شربتشو نوشیدیم و تارت رو هم قورت دادیم
1
2
3
4
5
6
هييييييييييه
هاتو جاتوه هاتو التورته
کیکو بیارید
في عيد ميلادك باركولك وكمان صحابك اهم جولك
روز جشن تولدت بهت تبریک گفتن و دوستانت هم اومدن
كل الحبايب غنولوك
همه ی عزیزان برات اواز خوندن
في عيد ميلاد العسوله
روز عید میلاد عسل هههه ساری
هو فينو الحلوانى يملنا الصوانى ناكل ونقولو تانى
قناد کجاست که سینیهای شیرینی رو برامون پر کنه و بازم بگیم
الحلوانى
قنااادددد
هنروح نجيب دي جي عشان نرقص عليه والسهره هتبقه ايه
بریم یه دی جی بیاریم که برقصیم و شب زنده داریمون باحالتر بشه
احلا أغانى
با زیباترین ترانه ها
هاتو جاتوه هاتو التورته
عسوله والنبي عسوله حلاوتو من الدرجه الاوله
به خدا عسله وشیرینیش درجه یکه .. میدونم این ترانه خیلی جلفه ولی اهنگش قشنگه هههه
The one
نمایش یا پنهان متن
راستی سورپرایزززز▧ تصویر در دسترس نیست
فقط نمیدونم چرا اسمتو شمع و این سوسول بازیها روش نیست.. آهان یادم اومد مسلسل اماکن مجازی هنوز تو گوشم ویراژ میده
garfild
ali41
بههههله
اولا کیک تو رو هنوز با این اینترنت مسخرم نتونستم ببینم
نمایش یا پنهان متن
مرسی عزیزم بابت ترجمتali41
هر چه از عشق رسد نیکوست
قربونت برم ممنون
The one
اشکا ل نداره این یه تیکشه تو ذهن میکروسکوپیت ضربدر دهش کن
نمایش یا پنهان متن
قابلتو نداره گلم شادیت شادی منهآخرین ورود: