غصه نخور دل ساده ی من نمیذارم دیگه بازیچه شی تویی که همیشه با دلمی تنهاش گذاشتی به قیمت چی؟ میدونی از تو نمیشه گذشت تو لحظه لحظه ی بی کسی هام جز تو کی پناه قلب منه تنهام نذار با دلواپسی هام دوریت این خونه رو ویرونه تر کرد تنهام نذار منو دیووونه برگرد چطور دلت میاد یادم نباشی بی من کی قدرتو میدونه برگرد باورم کن که به یاد توئم هر کجا باشی تو قلب منی از توی تموم خاطره هام چه جوری تونستی دل بکنی؟ بی تو برام دنیا قفسه پیشم که باشی همینم بسه زنده ام با عطر نفسات جز تو کی رفیق و هم نفسه؟ دوریت این خونه رو ویرونه تر کرد تنهام نذار منو دیووونه برگرد چطور دلت میاد یادم نباشی بی من کی قدرتو میدونه برگرد
آرسام جون من که این صنم عزیز رو نمیشناسم ولی راجبش خیلی شنیدم از دوستان بوف بوفیم ولی میدونم همتون خیلی دوسش دارین و الان همه میایین به یادش کلی غصه میخورین انشاالله این دوست عزیز زودی برگرده پیشمون عزیزم
انشاالله همتون همیشه شاد و تو این سال و عید که پیشاپیش به همتون تبریک میگم براتون بهترین هارو آرزومندم آرسام جون خیلی زیبا بود عالی
دوستای خوب همیشه در یاد همه میمونند منم افتخار آشنایی ندارم باهاش ایشالا که هرجا هست خوب و خوش باشه و خودش زود زود بیاد و تمام پست ها رو بخونه تاپیک تقدیمش رو ببینه براش آرزوی سلامتی دارم داداش آرسام ممنون ازت
hadi04
نمیذارم دیگه بازیچه شی
تویی که همیشه با دلمی
تنهاش گذاشتی به قیمت چی؟
میدونی از تو نمیشه گذشت
تو لحظه لحظه ی بی کسی هام
جز تو کی پناه قلب منه
تنهام نذار با دلواپسی هام
دوریت این خونه رو ویرونه تر کرد
تنهام نذار منو دیووونه برگرد
چطور دلت میاد یادم نباشی
بی من کی قدرتو میدونه برگرد
باورم کن که به یاد توئم
هر کجا باشی تو قلب منی
از توی تموم خاطره هام
چه جوری تونستی دل بکنی؟
بی تو برام دنیا قفسه
پیشم که باشی همینم بسه
زنده ام با عطر نفسات
جز تو کی رفیق و هم نفسه؟
دوریت این خونه رو ویرونه تر کرد
تنهام نذار منو دیووونه برگرد
چطور دلت میاد یادم نباشی
بی من کی قدرتو میدونه برگرد
farzane
انشاالله همتون همیشه شاد و تو این سال و عید که پیشاپیش به همتون تبریک میگم براتون بهترین هارو آرزومندم آرسام جون
خیلی زیبا بود عالی
kamal313
مبارکش باشه
garfild
دلشاد
مبارک آبجی صنم باشه که دلم واسش خیلی تنگ شده امیدوارم هرجا هست سلامت باشه
نغمه
هاچو هاچو
مرسی آرسام بامعرفت
mz56mz
الهى هر جا هستند خوش و شاد باشند صنم عزيز عمو جان جات خيلى خاليه
zrnznn