همانگونه كه مستحضر مي باشيد ، طبق اعلام عليرضاي عزيز ، بايستي مبلغ 450 يورو تا يك ماه آينده براي ادامه كار سايت واريز بشه . باتوجه به اينكه امكان حواله وجه از ايران مقدور نيست ، طبق هماهنگي هاي انجام شده به اين نتيجه رسيديم كه وجوه جمع آوري شده را به حسابي كه عمو محمود عزيز معرفي مي كنند واريز كنيم و عموي مون زحمت تبديل ارز و ارسال اون رو به عهده بگيرند . بنابراين كساني كه تمايل به انجام اين كار رو دارند ، لطفا با پيام خصوصي به اينجانب علاقمنديشون رو اعلام كنند تا نسبت به بقيه كارها اقدامات بعدي انجام شود . لازم به ذكر است كه تاكنون مديران عزيز مبلغ 250 يورو پرداخت كردند و اميدواريم كه بقيه دوستان باكمك هم 200 يوروي باقيمانده را تهيه و پرداخت كنند . يك توضيح كوچولو بدم اونم اينكه مبلغ مهم نيست ، هرچقدر در توانتون هست ميتوانيد مشاركت كنيد . مهم حضور در صحنه است اونهم در صفوف به هم فشرده
درضمن براي اينكه اينكار مشكل شرعي هم نداشته باشه ، ازحضرت كربلايي آرش در اين خصوص استفتاء شده كه متن آن به شرح زير مي باشد : - حضرت آقا ، سلام عليكم و روحنا لك الفدا آيا كمك نقدي به سايت براي مديران واجب است؟براي بقيه كاربران چطور؟ در اين زمينه رهنمود لازم را ارائه فرماييد . قربان شما برويم
- باسمه تعالي عليك سلام كمك نقدي به سايت بر مديران واجب عيني و بر كاربران ديگر واجب كفايي است . والسلام / 15 ربيع الثاني - في ارواحك / كربلايي آرش
استفتاء خیلی باحال بود خب اگر واجب کفایی هست پس یک نفر پرداخت کنه بر بقیه دیگر تکلیفی نیست ، چه خوب شد همین دو سه تا حکم رو ما یاد گرفتیم چشم اگر در توانم باشه حتما حتما از مدیران عزیز هم تشکر میکنم واقعا لطف کردن برم دم حرم ببینم چی کار میتونم بکنم
همونطور که آرش جان هم گفتند مدیران عزیز زحمت کشیدند و مقدار 250 یورو جمع کردند و قرار هم بر این بود که چنانچه لازم نشه دیگه مزاحم شما کاربران عزیز نشیم و با همین مقداری که از طرف مدیران جمع میشه مخارج یک سال آینده سایت رو بپردازیم ولی متاسفانه هزینه اون قدر بالا بود که کمک این عزیزان کفایت نکرد و مجبور شدیم خدمت شما هم برسیم. من لینک صفحه ای که در ابتدا برای همین منظور ایجاد شده بود رو اینجا می نویسم. در اون صفحه اطلاعات اکانت پی پال و همچنین شماره حساب خودمو نوشتم تا چنانچه دوستان خارج از کشور تمایل به کمک داشتند از اون طریق اقدام کنند. کمک مالی به سایت برای سال ۱۳۹۱ جهت اطلاع عرض می کنم که کلیه مراحل کمکها اعم از مقدار کمک هر شخص و مقدار کل جمع آوری شده و همچنین تصاویری از رسید خریدهایی که انجام خواهد شد در همون صفحه آورده میشه.
از آرش جان خواهش می کنم تا اطلاعات کمکهایی که جمع شده رو تا این لحظه (در صورتی که منعی از طرف کمک کنندگان وجود نداشته باشه) برام بفرستند. یا همین جا اعلام کنند.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
حضرت آقا ، سلام عليكم و روحنا لك الفدا آيا كمك نقدي به سايت براي مديران واجب است؟براي بقيه كاربران چطور؟ در اين زمينه رهنمود لازم را ارائه فرماييد . قربان شما برويم
- باسمه تعالي عليك سلام كمك نقدي به سايت بر مديران واجب عيني و بر كاربران ديگر واجب كفايي است . والسلام / 15 ربيع الثاني - في ارواحك / كربلايي آرش
خیلی باحالی دادشی.... نمایش یا پنهان متن باید بگم من تا به امروز که هنوز عید نشده مبلغ حدود 15 -20 تومن عیدی گرفتمممم میشه همینا رو بدم تنها؟ کافیه؟ آخه میدونی داداشی من هم دوست دارم کمک کنم...هم اینکه خودتون که میدونید دانشجو ها فقیل و بیچارلن... مخصوصا اگر دانشجوی رشته های مهندسی باشنننننن!!! منم که بیکارررررر!!!!! کافیه این مبلغ یا بکشم کنار؟
هرچقدر در توانتون هست ميتوانيد مشاركت كنيد . مهم حضور در صحنه است اونهم در صفوف به هم فشرده
نقل قول: MAJID ART
از داخل ایران بخواهیم اقدام کنیم باید به عمو محمود پیام بدیم ؟
با آرش هماهنگ کن مجید جان! قرار شده آرش به حساب محمود واریز کنه! پیشاپیش ممنونم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
حضرت كربلايي آرش مد ظله العالي در اين باره مي فرمايند : يا ايهاالكاربرون . عجلوا با المساعده بالزر و المال و لا تمكن الماليه تساعد ولو مع البست او تابيك . انت لا تدرك الذي بوف بوفي افضل من الفيس بوق . اي جماعت كاربران ؛ عجله كنيد در كمك به سايت با مال و پولتان و اگر تمكن نداريد با گذاشتن حتي يك پست يا يك تاپيك اينكار را بكنيد . شما نمي دانيد {من مي دانم} كه سايت بوف بوفي از فيس بوك فضيلتش بيشتر است .
حضرت كربلايي آرش مد ظله العالي در اين باره مي فرمايند : يا ايهاالكاربرون . عجلوا با المساعده بالزر و المال و لا تمكن الماليه تساعد ولو مع البست او تابيك . انت لا تدرك الذي بوف بوفي افضل من الفيس بوق .
ارش وا عجبا چه نوشتی!!!!!! نوشتی یا ایها الکاربرون من فکر کردم داری سوره یاایها الکافرون میخونی نمایش یا پنهان متن یاایها الاعضاء استعجلو به اهدائکم قلیلا من المال الی هذا المنتدا .واذا لم تتمکنو من انفاق المال لاتبخلو علینا فی ارائکم .او مطالبکم للمنتدی ..هل تعلم ان منتدی البوفی بوفی خیرا من الفیس بوک!!!! مترجم مریم همشیره ایت الله کربلائی ارش دامت برکاته
بهار91, بهارجان شما حالا از راه برس ببينيم از بهار 90 بهتري يا نه
نقل قول: maryamlondon1
یاایها الاعضاء استعجلو به اهدائکم قلیلا من المال الی هذا المنتدا .واذا لم تتمکنو من انفاق المال لاتبخلو علینا فی ارائکم .او مطالبکم للمنتدی ..هل تعلم ان منتدی البوفی بوفی خیرا من الفیس بوک!!!! مترجم مریم همشیره ایت الله کربلائی ارش دامت برکاته
درود و سلام بر مولاتنا مامان مريم هوالذي تكلم العربيه افضل من البلبل
درود و سلام بر مولاتنا مامان مريمهوالذي تكلم العربيه افضل من البلبل
باز هم هو الذی تکلم العربیه ..درست نیست انجا شما من مذکر خطاب کردی به مونث اینجوری میگن این برات نوشتم که یکوقت دوباره رفتی کربلا عربی تو فول شده ..انتی التی تتکلمین العربیه بطلاقه ( طلاق نه ) طلاقه یعنی روان
arash52
همانگونه كه مستحضر مي باشيد ، طبق اعلام عليرضاي عزيز ، بايستي مبلغ 450 يورو تا يك ماه آينده براي ادامه كار سايت واريز بشه . باتوجه به اينكه امكان حواله وجه از ايران مقدور نيست ، طبق هماهنگي هاي انجام شده به اين نتيجه رسيديم كه وجوه جمع آوري شده را به حسابي كه عمو محمود عزيز معرفي مي كنند واريز كنيم و عموي
بنابراين كساني كه تمايل به انجام اين كار رو دارند ، لطفا با پيام خصوصي به اينجانب علاقمنديشون رو اعلام كنند تا نسبت به بقيه كارها اقدامات بعدي انجام شود .
لازم به ذكر است كه تاكنون مديران عزيز مبلغ 250 يورو پرداخت كردند و اميدواريم كه بقيه دوستان باكمك هم 200 يوروي باقيمانده را تهيه و پرداخت كنند . يك توضيح كوچولو بدم اونم اينكه مبلغ مهم نيست ، هرچقدر در توانتون هست ميتوانيد مشاركت كنيد . مهم حضور در صحنه است اونهم در صفوف به هم فشرده
درضمن براي اينكه اينكار مشكل شرعي هم نداشته باشه ، ازحضرت كربلايي آرش در اين خصوص استفتاء شده كه متن آن به شرح زير مي باشد :
- حضرت آقا ، سلام عليكم و روحنا لك الفدا
آيا كمك نقدي به سايت براي مديران واجب است؟براي بقيه كاربران چطور؟
در اين زمينه رهنمود لازم را ارائه فرماييد . قربان شما برويم
- باسمه تعالي
عليك سلام
كمك نقدي به سايت بر مديران واجب عيني و بر كاربران ديگر واجب كفايي است .
والسلام / 15 ربيع الثاني - في ارواحك / كربلايي آرش
mz56mz
sib
دلشاد
هاچو هاچو
خب اگر واجب کفایی هست پس یک نفر پرداخت کنه بر بقیه دیگر تکلیفی نیست ، چه خوب شد همین دو سه تا حکم رو ما یاد گرفتیم
چشم اگر در توانم باشه حتما حتما از مدیران عزیز هم تشکر میکنم واقعا لطف کردن
برم دم حرم ببینم چی کار میتونم بکنم
علیرضا
همونطور که آرش جان هم گفتند مدیران عزیز زحمت کشیدند و مقدار 250 یورو جمع کردند و قرار هم بر این بود که چنانچه لازم نشه دیگه مزاحم شما کاربران عزیز نشیم و با همین مقداری که از طرف مدیران جمع میشه مخارج یک سال آینده سایت رو بپردازیم ولی متاسفانه هزینه اون قدر بالا بود که کمک این عزیزان کفایت نکرد و مجبور شدیم خدمت شما هم برسیم.
من لینک صفحه ای که در ابتدا برای همین منظور ایجاد شده بود رو اینجا می نویسم. در اون صفحه اطلاعات اکانت پی پال و همچنین شماره حساب خودمو نوشتم تا چنانچه دوستان خارج از کشور تمایل به کمک داشتند از اون طریق اقدام کنند. کمک مالی به سایت برای سال ۱۳۹۱
جهت اطلاع عرض می کنم که کلیه مراحل کمکها اعم از مقدار کمک هر شخص و مقدار کل جمع آوری شده و همچنین تصاویری از رسید خریدهایی که انجام خواهد شد در همون صفحه آورده میشه.
از آرش جان خواهش می کنم تا اطلاعات کمکهایی که جمع شده رو تا این لحظه (در صورتی که منعی از طرف کمک کنندگان وجود نداشته باشه) برام بفرستند. یا همین جا اعلام کنند.
با تشکر
بچه مثبت
نمایش یا پنهان متن
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
zrnznn
آيا كمك نقدي به سايت براي مديران واجب است؟براي بقيه كاربران چطور؟
در اين زمينه رهنمود لازم را ارائه فرماييد . قربان شما برويم
- باسمه تعالي
عليك سلام
كمك نقدي به سايت بر مديران واجب عيني و بر كاربران ديگر واجب كفايي است .
والسلام / 15 ربيع الثاني - في ارواحك / كربلايي آرش
خیلی باحالی دادشی....
نمایش یا پنهان متن
باید بگم من تا به امروز که هنوز عید نشده مبلغ حدود 15 -20 تومن عیدی گرفتمممممیشه همینا رو بدم تنها؟ کافیه؟
آخه میدونی داداشی من هم دوست دارم کمک کنم...هم اینکه خودتون که میدونید دانشجو ها فقیل و بیچارلن...
منم که بیکارررررر!!!!!
کافیه این مبلغ یا بکشم کنار؟
MAJID ART
نمایش یا پنهان متن
ناقلاها این تاپیکو اول تو بخش مدیران میزنید بعد اینجا ؟ خب از اول این کارو میکردید که خوب میشدبچه مثبت
پیشاپیش ممنونم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
حورا
چقدر ساده و بی ریا
Aramesh
mz56mz
arash52
حضرت كربلايي آرش مد ظله العالي در اين باره مي فرمايند : يا ايهاالكاربرون . عجلوا با المساعده بالزر و المال و لا تمكن الماليه تساعد ولو مع البست او تابيك . انت لا تدرك الذي بوف بوفي افضل من الفيس بوق .
اي جماعت كاربران ؛ عجله كنيد در كمك به سايت با مال و پولتان و اگر تمكن نداريد با گذاشتن حتي يك پست يا يك تاپيك اينكار را بكنيد . شما نمي دانيد {من مي دانم} كه سايت بوف بوفي از فيس بوك فضيلتش بيشتر است .
gilas
mojde
بهار91
maryamlondon1
ارش وا عجبا چه نوشتی!!!!!!
نمایش یا پنهان متن
یاایها الاعضاء استعجلو به اهدائکم قلیلا من المال الی هذا المنتدا .واذا لم تتمکنو من انفاق المال لاتبخلو علینا فی ارائکم .او مطالبکم للمنتدی ..هل تعلم ان منتدی البوفی بوفی خیرا من الفیس بوک!!!!
arash52
بهارجان شما حالا از راه برس ببينيم از بهار 90 بهتري يا نه
درود و سلام بر مولاتنا مامان مريم هوالذي تكلم العربيه افضل من البلبل
maryamlondon1
باز هم
هو الذی تکلم العربیه ..درست نیست انجا شما من مذکر خطاب کردی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→