میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
از همه عزیزانی که کمکهای با ارزششون رو برای سایت فرستادند صمیمانه تشکر می کنم. بعد از تماس تلفنی محمود جان که خبر از رسیدن وجوه جمع آوری شده از طریق آرش عزیز رو دادند، امروز به بانک رفتم و مبلغ 205 یورو دریافت کردم. برای ارسال این مبلغ محمود جان علاوه بر کمک 50 یورویی، همچنین تمام هزینه انتقال پول رو تا فنلاند که 21 یورو میشد رو پرداخت نمودند تا به قول خودشون کمکهای دوستان تمام و کمال و دست نخورده به دستم برسه.
جهت اطلاع شما دوستان عزیزم باید عرض کنم که در مجموع 305 یورو جمع شد و در اولین فرصت (احتمالا فردا) هزینه های مربوط به سال آینده سایت را با همین پول به علاوه مقدار باقیمانده که خودم بهش اضافه می کنم پرداخت میکنم.
از تک تک شما کاربران عزیز سایت یک بار دیگه تشکر می کنم و امیدوارم بتونم به صورت شایسته ای لطف دوستانی که کمکهای نقدی کردند رو جبران کنم.
مراحل پرداخت هزینه های سال آتی و غیره از طریق همین تاپیک متعاقبا به اطلاع می رسه.
ماهی
sib
SaMaN TaJ
نمایش یا پنهان متن
نه خدایی،ولی چشمmz56mz
arash52
mz56mz
متشكريم داداش خسرو عزيز
بچه مثبت
همیشه لطف داشتی به ما و سایت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
arash52
علیرضا
arash52
دلشاد
بچه مثبت
حورا
مژده
گیلاس
بهروز
سیب
بندری
ماهی
سامان
350 هزار تومان جمیعا معادل 140 یورو به قیمت روز
mz56mz
بچه مثبت
حورا
مژده
گیلاس
بهروز
سیب
بندری
ماهی
سامان
دستتون طلا دوستان
arash52
باتشکر
mz56mz
هاچو هاچو
بچه مثبت
حورا
مژده
گیلاس
بهروز
سیب
بندری
ماهی
سامان
350 هزار تومان جمیعا معادل 140 یورو به قیمت روز
نمایش یا پنهان متن
هاچو هاچو
arash52
عمو محمود واریز شد به حساب مورد نظر
mz56mz
متشكرم از تمام عزيزان و بخصوص حضرت اقا جون كربلايى (ص)
نمایش یا پنهان متن
تا ظهر حتما چك ميكنم و ميرم دنبال تبديل ارز و فرستادنzrnznn
arash52,
دستتون درد نکنه.
نمایش یا پنهان متن
بهونه
بزن به افتخار نجمه مهندس
علیرضا
بعد از تماس تلفنی محمود جان که خبر از رسیدن وجوه جمع آوری شده از طریق آرش عزیز رو دادند، امروز به بانک رفتم و مبلغ 205 یورو دریافت کردم.
برای ارسال این مبلغ محمود جان علاوه بر کمک 50 یورویی، همچنین تمام هزینه انتقال پول رو تا فنلاند که 21 یورو میشد رو پرداخت نمودند تا به قول خودشون کمکهای دوستان تمام و کمال و دست نخورده به دستم برسه.
جهت اطلاع شما دوستان عزیزم باید عرض کنم که در مجموع 305 یورو جمع شد و در اولین فرصت (احتمالا فردا) هزینه های مربوط به سال آینده سایت را با همین پول به علاوه مقدار باقیمانده که خودم بهش اضافه می کنم پرداخت میکنم.
از تک تک شما کاربران عزیز سایت یک بار دیگه تشکر می کنم و امیدوارم بتونم به صورت شایسته ای لطف دوستانی که کمکهای نقدی کردند رو جبران کنم.
مراحل پرداخت هزینه های سال آتی و غیره از طریق همین تاپیک متعاقبا به اطلاع می رسه.
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→