سال نو مبارک بوف بوفی هر سال بهتر از سال قبل دست همه درد نکنه امیدوارم سال خوبی داشته باشین دوستان عیدتون مبارک
خداوندا: براي دوستانم دعا ميكنم : در این آخرین روزهای سال دلشان را چنان در جویبار زلال رحمتت شستشو دهي که هر جا تردیدی هست ایمان ،زخمی هست مرهم ، نومیدی هست امید و هرجا نفرتی هست عشق جای آن را فرا گیرد.
سلام به شما دوست عزیزم و همه ی دوستام عزیزم در بوف بوف و مدیر عزیز و گل که جای خود داره عید و سال نو رو هم پیشاپیش به همه تبریک میگم با آرزوی بهترین ها و شادی سلامتی برای همتون منم عیدی میخوام بچه مثبت خیلی میخواااااااام امین جان
من خیلی عیدی میخوااااااااااااااااااااااااام ببیم بچه مثب من دوباره آمدم امین جان من عیدی میخواممممممم یالا عید همه مبااااااااااااااااااااااااارک مدیر محترم سایت و مدیران بعدی نمیاینده های مدیریت سایت سال نو همگی هم پیشاپیش بازم مبارک
๑۩۞۩๑ امیدوارم عید با شکوفههایش، بهار با گلهایش و سال نو با امیدهایش بر تو ای بوفیلندی عزیز مبارک باشد ๑۩۞۩๑
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
arash52
نمي دوني وقتي عيدي ميدي چقدر مثبت تر مي شي
arash59
عید شما و همه دوستان پیشاپیش مبارک
gilas
sotude
بندری
عيد شما مبارك باد
kamal313
دلشاد
garfild
بوف بوفی هر سال بهتر از سال قبل
دست همه درد نکنه
امیدوارم سال خوبی داشته باشین دوستان
عیدتون مبارک
خداوندا: براي دوستانم دعا ميكنم :
در این آخرین روزهای سال دلشان را چنان در جویبار زلال رحمتت شستشو دهي که هر جا تردیدی هست ایمان ،زخمی هست مرهم ، نومیدی هست امید و هرجا نفرتی هست عشق جای آن را فرا گیرد.
hosseinhn82
zrnznn
دوباره بهم عیدی میدی؟؟؟
maryamlondon1
مهمونا ی شما زرنگ تشریف دارن
امین چه خوش حسابی زود 100 یورا پرداخت کردی
farzane
سلام به شما دوست عزیزم و همه ی دوستام عزیزم در بوف بوف و مدیر عزیز و گل که جای خود داره عید و سال نو رو هم پیشاپیش به همه تبریک میگم با آرزوی بهترین ها و شادی سلامتی برای همتون منم عیدی میخوام بچه مثبت خیلی میخواااااااام
farzane
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
Elshan
هامینین یازیسین بو ایل یاغلی یاز
جان ساغلیغی، جیب وارلیغی، اؤلوم آز
مهریبان آللاهیم، بئله یازی یاز
تازا ایلینیز موبارک اولسون
نخبه
پیشا پیش عید بر همگی مبارک