بوفیان عزیز و دوست داشتنی!مفتخریم که برای سومین بار نوروز را با بوف بوفی جشن میگیریم.ضمن عرض تبریک سال نو و آرزوی سالی سرشار از سعادت،شما را به شرکت در مسابقاتی که به این مناسبت تهیه کرده ایم دعوت میکنیم
مسابقات از روز شنبه 27 اسفندماه 1390 آغاز و مهلت شرکت در آن ها تا یک شنبه 20 فروردین 1391 خواهد بود.تاپیک های مربوط به هر مسابقه متعاقبا گذاشته خواهد شد.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بچه ها شرکت کنید وجایزه ببرید عيد نوروز بر همه شما مبارك باد مبارک تر شب و خرمترین روز به استقبالم آمد بخت پیروز دهل زن گو دو نوبت زن بشارت که دوشم قدر بود امروز نوروز مهست یا ملک یا آدمیزاد پری یا آفتاب عالم افروز ندانستی که ضدان در کمینند نکو کردی علارغم بدآموز مرا با دوست ای دشمن وصال است تو را گر دل نخواهد دیده بردوز شبان دانم که از درد جدایی نیاسودم ز فریاد جهان سوز گر آن شب با وحشت نمی بود نمی دانست سعدی قدر این روز
sib
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
carlos
دیگه اگه اول و دوم و سوم که نشم % 100 توی سایر شرکت کنندگان مقام میارم و 50 بوفی کاسب میشم
Aramesh
سعی میکنم شرکت کنم..
MAJID ART
mz56mz
دست مسؤلين مسابقات هم درد نكنه
maryamlondon1
مبارک تر شب و خرمترین روز
به استقبالم آمد بخت پیروز
دهل زن گو دو نوبت زن بشارت
که دوشم قدر بود امروز نوروز
مهست یا ملک یا آدمیزاد
پری یا آفتاب عالم افروز