₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » @حكايت كتك خوردن مرد گنده از دختر 7 ساله@
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » @حكايت كتك خوردن مرد گنده از دختر 7 ساله@

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

@حكايت كتك خوردن مرد گنده از دختر 7 ساله@

3054 بازدید، 16 پست، نویسنده: arash52

• arash52

تصویر در دسترس نیست

امروز سر چهار راه کـتـک بـدی از یـک دختـر بچـه ی هفـت سـالـه خـوردم !
    کمی حوصله کنید تا براتون تعریف کنم :
    پشت چراغ قرمز تو ماشین داشتم با تلفن حرف میزدم و برای طرفم شاخ و شونه میکشیدم که نابودت میکنم ! به زمین و زمان میکوبمت تا بفهمی با کی در افتادی!
    زور ندیدی که اینجوری پول مردم رو بالا میکشی و........ خلاصه فریاد میزدم
    یه دختر بچه یه دسته گل دستش بود و چون قدش به پنجره ی ماشین نمیرسید هی میپرید بالا و میگفت آقا گل ! آقا این گل رو بگیرید....
    منم در کمال قدرت و صلابت و در عین حال عصبانیت داشتم داد میزدم و هی هیچی نمیگفتم به این بچه ی مزاحم!
    اما دخترک سمج اینقد بالا پایین پرید که دیگه کاسه ی صبرم لبریز شد و سرمو آوردم از پنجره بیرون و با فریاد گفتم: بچه برو پی کارت ! من گـــل نمیخـــرم ! چرا اینقد پر رویی! شماها کی میخواین یاد بگیرین مزاحم دیگران نشین و....
    دخترک ترسید... کمی عقب رفت ! رنگش پریده بود ! وقتی چشماشو دیدم ناخودآگاه ساکت شدم !
    نفهمیدم چرا یک دفعه زبونم بند اومد!
    البته جواب این سوالو چند ثانیه بعد فهمیدم!
    ساکت که شدم و دست از قدرت نمایی که برداشتم ، اومد جلو و با ترس گفت : آقا! من گل نمیفروشم! آدامس میفروشم! دوستم که اونور خیابونه گل میفروشه! این گل رو برای شما ازش گرفتم که اینقد ناراحت نباشین! اگه عصبانی بشین قلبتون درد میگیره و مثل بابای من میبرنتون بیمارستان، دخترتون گناه داره...
    دیگه نمیشنیدم! خدایا! چه کردی با من! این فرشته چی میگه؟!
    حالا علت سکوت ناگهانیمو فهمیده بودم!
    کشیده ای که دخترک با نگاه مهربونش بهم زده بود ، توان بیان رو ازم گرفته بود!
    و حالا با حرفاش داشت خورده های غرور بی ارزشمو زیر پاهاش له میکرد!
    یه صدایی در درونم ملتمسانه میگفت: رحم کن کوچولو! آدم از همه ی قدرتش که برای زدن یک نفر استفاده نمیکنه! ...
    اما دریغ از توان و نای سخن گفتن!
    تا اومدم چیزی بگم ، فرشته ی کوچولو ، بی ادعا و سبکبال ازم دور شد!
    حتی بهم آدامس هم نفروخت!
    هنوز رد سیلی پر قدرتی که بهم زد روی قلبم مونده ! چه قدرتمند بود!!!
    مواظب باشید با کی درگیر میشید!
    ممکنه خیلی قوی باشه و کتک بخورید!

تصویر در دسترس نیست

منبع : ايميل دوستان

3 سپاس: نخبه، gilas، دلشاد

• hadi04

خیلی متاثر شدم خیلی :20:

• Ahora Quien

• maryamlondon1

دل شکستن هنر نیست :2:

• sib

• gilas

نقل قول: arash52
    امروز سر چهار راه کـتـک بـدی از یـک دختـر بچـه ی هفـت سـالـه خـوردم !

آقا جون کتک خورده :10:

ای جاااااااااااانم 1153

• garfild

:2:
    عجب دنیایی شده :44:

• zrnznn

نقل قول: arash52
    مواظب باشید با کی درگیر میشید!

447 وای نگو داداش....من حدود سه هفته پیش سر یکی از کلاسام یه همچین بلالیی سرم اومد.....یه دختره رو که میخواست از رو دست نگاه کنه تا مطالبیو که استاد میگه بنویسه...منم با عصبانیت قاطی با شیطنتو...نزاشتم بنویسه و زورم اومد که چرا خودش گوش نمیده؟؟؟
    داداششششششش آخرش فهمیدم دختر کرو لال بوددددددددد :79:

• MAJID ART

arash52,

حسین نصفه شبی حال و هوای چشامو ابری کردی :79:

مرســـ:46:ـــــی

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: