ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
mojde
چند روز پيش با يكي از دوستان نويسنده و مترجم در جلسهاي به گفتوگو نشسته بوديم و او بشدت از جو حاكم بر فضاي مجازي و شبكههاي اجتماعي و رايانامهها و متعلقاتشان همچون پلاس و... گلايهمند بود.
دوست نويسنده ميگفت من در صفحه شخصي خودم حدود 5000 «فِرِندز» دارم و به محض اين كه يك خط مينويسم «امروز چقدر حالم خوب است» يا «عجب هواي مزخرفي» چند صد لايك ميخورد، اما وقتي يك كتاب يا يك متن و ترجمه جدي را در صفحه شخصيام معرفي و منتشر ميكنم، تعداد لايكها به زور به 10 نفر ميرسد.
اين دوست نويسنده بشدت معتقد بود كه فضاي مجازي به همان ميزان كه پديده مبارك و خوبي است در سطحي كردن مخاطبان و هدايتشان به مطالعه غيرمفيد تاثيرگذار بوده است.
در آن جلسه من تا حدود زيادي حق را به دوست نويسنده دادم، چرا كه وقتي ميگوييم مطالعه مفيد منظور مطالعهاي است كه در كنار خواندن، انديشيدن هم وجود داشته باشد و به تدبر و تعمق در موضوعي بينجامد؛ اتفاقي كه بهندرت در كاربران اينترنت شاهد آن هستيم.
شبكههاي اجتماعي و به طور كل فضاي مجازي و گسترش آنها بخصوص در ميان نسل جوان به نظرم ميتواند مهمترين رقيب ادبيات در دهه آينده باشد و كم نيستند دوستان و آشناياني كه با ارائه يك متن دو سه سطري كه به شيوه شعر نو، تقطيع شده است و نمونههاي فراوان آن را قبلا در جادهها، پشت كاميونها و مينيبوسها خوانده و ديدهايم، صدها لايك از طرف دوستان مجازيشان دريافت ميكنند و بعد با يك توهم نويسنده و شاعر شدن اقدام به انتشار همان سطرهاي سطحي در قالب يك كتاب به نام خود ميكنند.
به نظر ميرسد نبود مخاطب واقعي و تمايل به مطالعه غيرمفيد باعث شده است تا برخي سخنان نغز و گاه حتي جملههاي مصطلح «چتروم»ها به جاي شعر و داستان كوتاه ارائه شوند كه حاصلش در نهايت تنزل سليقه و سطح توقع مخاطب از ادبيات است.
garfild
دقیقا همینه
مخصوصا وقتی یه دختر همچین چیزی بنویس بالای 5000تا لایک میخوره ولی یه متن ادبی بنویسیم اصلا نیگاه نمیکنن
kamal313
ممنون جالب بودش
بهار91
gilas
بچه مثبت
لایک گفتی یاده تلاشهای یک پهلوون افتادم. امیدوارم بزودی خبرش منتشر شود
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد
zrnznn
gilas
برای همینه حوصله نداریا