₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » مناجات شکر خدا ...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » مناجات شکر خدا ...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

مناجات شکر خدا ...

4069 بازدید، 12 پست، نویسنده: Mahboob

• Mahboob

دوستان این مناجات خیلی زیباست دوست داشتم شما هم ازش لذت ببرید :1: من خودم این مطلب رو خیلی زیبا دیدم برای شکر کردن از خدا بابت سالی که به من هدیه کرد :9:

مناجات شکر خدا ...

مناجات شکر خدا

خدایا از آن توست حمد بر رد بلاهای نازل و ناگواریهای سخت و بر طرف کردن پیشامدهای ناگوار ...

و پیوست شیوع نعمتها و از توست حمد بر عطای گوارایت و بلای ستوده ات

و مهربانیهای والایت

و از توست حمد بر احسان بسیارت و خیر جوشانت

و تکلیف آسانت و دفع سختی و از آن توست حمد پروردگارا بر ثمر رساندن تو شکر کم را و اعطا کردن تو اجر فراوان را

و فرو هشتن تو بار سنگین گناه را

و پذیرفتنت عذر بیمورد و از دوش نهادنت تکلیف سنگین را

و آسان کردنت دشواری را و جلوگیری ات از امر دلگداز

و از توست حمد بر بلایی که منصرف شده

و خیرات فراوان و دفع بیم ناک و رام کردن سرکشی ها

و از آن توست حمد بر کمی تکلیف و بسیاری تخفیف

و نیرو بخشی بر ناتوان و دادرسی بیچاره

و از توست حمد بر وسعت مهلت و ادامه نعمت تو

و جلوگیری از عقوبتت و افعال ستوده ات

و پیاپی بودن عطایت و از توست حمد بر تاخیر فوریت عقوبت

و ترک تعجیل در عذاب و تسهیل راه توبه و فرو فرستادن باران از ابر رحمت زیرا تویی پر منت و پر بخشش

این هم متن عربی مناجات شکر خدا :

اللهم لک الْحمْد على مرد نوازل الْبلاء و ملمات الضرآء و کشْف نوائب اللاْوآء و توالى سبوغ النعْمآء و لک الْحمْد على هنیئ عطائک و محْمود بلائک و جلیل الا ئک و لک الْحمْد على احْسانک الْکثیر و خیْرک الْغزیر و تکْلیفک الْیسیر و دفْع الْعسیر و لک الْحمْد یا رب على تثْمیرک قلیل الشکْر و اعْطآئک و افر الاْجْر و حطک مثْقل الْوزْر و قبولک ضیق الْعذْر و وضْعک باهض الاْصْرو تسْهیلک موْضع الْوعْر و منْعک مفْظع الاْمْر و لک الْحمْد على الْبلاء الْمصْروف و و افر الْمعْروف و دفْع الْمخوف و اذْلا ل الْعسوف و لک الْحمْد على قله التکْلیف و کثْره التخْفیف و تقْویه الضعیف و اغاثه اللهیف و لک الْحمْد على سعه امْهالک و دوام افْضالک و صرْف امْحالک و حمید افْعالک و توالى نوالک و لک الْحمْد على تاْخیر معاجله الْعقاب و ترْک مغافصه الْعذاب و تسْهیل طریق الْماءب و انْزال غیْث السحاب انک الْمنان الْوهاب .

1 سپاس: gilas

• zrnznn

نقل قول: Mahboob
    از توست حمد بر احسان بسیارت و خیر جوشانت

خدایا شکرت..... :48:

• maryamlondon1

تا تو نگاه می کنی کار من آه کردن است... ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است

تو را قسم به شب پر ستاره، تو را قسم به دل پاره پاره، تو را قسم به شهاب گریزان، تو را قسم به لحظه های برگ ریزان، تو را قسم به نگاه معصوم کودک، تو را قسم به شکوه باز شدن غنچه های پر امید، تو را قسم به اشک توبه، تو را قسم به ستاره های دل انگیز، تو را قسم به دعای مادر!
    چنان ذکرت را بر زبانم جاری کن که حتی در بستر بیماری و در زمان گفتن هر آنچه که نمی دانم، فقط نام تو بر زبانم باشد بگذار چنان در روح و افکارم رخنه کنی که هیچ تارو پودی از من بدون تو شکوفا نگردد. چنان در درون

• دلشاد

مرسی آبجی محبوبه عزیز

• ali41

:110:
    هر چند شما مناجات شاکرین رو ذکر فرمودید ولی من یاد مناجات شاکین امام سجاد افتادم که یکی از مناجاتهای خمسه عشره است :

إِلَهِی إِلَیْكَ أَشْكُو نَفْساً بِالسُّوءِ أَمَّارَةً وَ إِلَى الْخَطِیئَةِ مُبَادِرَةً وَ بِمَعَاصِیكَ مُولَعَةً
    خدایا به تو شكایت می‏كنم از نفس زشتم كه مرا بسیار به بدیها وا می‏دارد و به هر خطا سبقت مي‏گیرد و به معصیتت بسیار حریص است.

إِلَهِی أَشْكُو إِلَیْكَ عَدُوّاً یُضِلُّنِی وَ شَیْطَاناً یُغْوِینِی قَدْ مَلَأَ بِالْوَسْوَاسِ صَدْرِی‏
    خدایا بسوى تو شكایت می‏كنم از دشمنى نفس كه مرا گمراه می‏كند و از شیطانى كه مرا به راه باطل می‏كشد و سینه‏ام را پر از وسوسه و خیالات فاسده می‏گرداند

إِلَهی لاَ حَوْلَ لِی وَ لاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِقُدْرَتِكَ‏
    خدایا مرا قوه و قدرتى جز به توانایى تو نیست

وَ لاَ نَجَاةَ لِی مِنْ مَكَارِهِ الدُّنْیَا إِلاَّ بِعِصْمَتِكَ‏
    و راه نجاتى از آلام و ناگواریهاى دنیا جز به حفظ تو ندارم

فَأَسْأَلُكَ بِبَلاَغَةِ حِكْمَتِكَ وَ نَفَاذِ مَشِیَّتِكَ أَنْ لاَ تَجْعَلَنِی لِغَیْرِ جُودِكَ مُتَعَرِّضاً وَ لاَ تُصَیِّرَنِی لِلْفِتَنِ غَرَضاً
    از تو درخواست می‏كنم به حكمت بالغه و مشیت نافذه ‏ات كه مرا جز به معرض جود و احسانت در نیاورى و آماج تیر بلا و فتنه نگردانى

البته چند فراز از این مناجات بود که عرض کردم و شاید در این لحضات پایان سال تلنگری بر نفس رها شده باشد :48:

• نغمه

خیلی عالی بود محبوبه جان 671 :46:

• حورا

محبوبه جان عالی بود دستت درد نکنه :48:

ایشاله سال خوبی داشته باشی :46:

• kamal313

ممنون محبوبه جان :1:

• baron jon

مرسی محبوب جان :46:

• farzane

:48:
    خیلی عالی بود محبوبه جان ممنون دوست عزیزم و از همگی هم ممنون 826 827 825