بدینوسیله اضافه شدن دگمه تشکر از پستها را به اطلاع دوستان و عزیزان ساکن قریه بوفیلند می رسانیم. نسخه قدیمی این امکان چند ماه پیش و همزمان با به روز رسانی سایت از دست رفته بود چون در ورژن جدید عمل نمی کرد. بعد از قطع امید از ماژول قدیمی و پاسخ نگرفتن از تیم پشتیبان دیتالایف بر آن شدیم تا با تغییراتی در ماژول لایک که در مطالب صفحه اصلی و نظرات موجود است، نسخه مناسب جهت پستهای انجمن را ایجاد کنیم. تا دیروز که همه کارها انجام شد و ظاهرا مشکلی نبود ولی بلافاصله بعد از فعال نمودن، متوجه شدم که نام کاربرانی که تشکر می کنند در پنجره popup لود نمی شود. به همین خاطر به سراغ ایراد باقی مانده رفتم که در همین لحظات (صبح امروز) با پیغام امین عزیز متوجه شدم که ماژول روسی تشکر در انجمن رو پیدا کرده بود. این بود که کار روی ماژول لایک رو همونجور رها کردم و هر چه سریعتر نسخه معرفی شده امین رو نصب کردم. بعد از امتحان و کمی ویرایش قالب، هم اکنون آماده و در اختیار شما عزیزان قرار گرفته. از امین جان بسیار ممنونم که مثل همیشه به کمک سایت اومد ولی این بار بسیار مؤثر تر و بیاد ماندنی تر...
در این جا فرصت رو غنیمت می شمرم و سال نو را (اگه فرصت بهتری برای تبریک گفتن پیش نیومد) به همه شما تبریک عرض می کنم و لحظات شادی را همراه خانواده و دوستانتان براتون آرزو می کنم.
هر روز بهتر از دیروز به شما و همه دوستان بوفیلندی، تبریک عرض میکنم
نمایش یا پنهان متن
نقل قول: علیرضا
تشکرات ویژه از بچه مثبت سایت
خجالتم نده دیگه علیرضا جان
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
. امروز جمال تو بر دیده مبارک باد / بر ما هوس تازه پیچیده مبارک باد گلها چون میان بندد بر جمله جهان خندد / ای پرگل و صد چون گل خندیده مبارک باد نوروز رخت دیدم خوش اشک بباریدم / نوروز و چنین باران باریده مبارک باد . پیشاپیش فرا رسیدن نوروز باستانی و سال جدید را به شما وخانواده محترمتون تبریک و تهنیت عرض میکنم و آرزوی سلامتی ، شادابی و موفقیت روز افزون براتون دارم.
علیرضا
نسخه قدیمی این امکان چند ماه پیش و همزمان با به روز رسانی سایت از دست رفته بود چون در ورژن جدید عمل نمی کرد.
بعد از قطع امید از ماژول قدیمی و پاسخ نگرفتن از تیم پشتیبان دیتالایف بر آن شدیم تا با تغییراتی در ماژول لایک که در مطالب صفحه اصلی و نظرات موجود است، نسخه مناسب جهت پستهای انجمن را ایجاد کنیم. تا دیروز که همه کارها انجام شد و ظاهرا مشکلی نبود ولی بلافاصله بعد از فعال نمودن، متوجه شدم که نام کاربرانی که تشکر می کنند در پنجره popup لود نمی شود. به همین خاطر به سراغ ایراد باقی مانده رفتم که در همین لحظات (صبح امروز) با پیغام امین عزیز متوجه شدم که ماژول روسی تشکر در انجمن رو پیدا کرده بود. این بود که کار روی ماژول لایک رو همونجور رها کردم و هر چه سریعتر نسخه معرفی شده امین رو نصب کردم. بعد از امتحان و کمی ویرایش قالب، هم اکنون آماده و در اختیار شما عزیزان قرار گرفته.
از امین جان بسیار ممنونم که مثل همیشه به کمک سایت اومد ولی این بار بسیار مؤثر تر و بیاد ماندنی تر...
در این جا فرصت رو غنیمت می شمرم و سال نو را (اگه فرصت بهتری برای تبریک گفتن پیش نیومد) به همه شما تبریک عرض می کنم و لحظات شادی را همراه خانواده و دوستانتان براتون آرزو می کنم.
garfild
عید شما هم مبارک
سال خوبی برای همه بوفیلند ها آرزومندم
بچه مثبت
به شما و همه دوستان بوفیلندی، تبریک عرض میکنم
نمایش یا پنهان متن
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mz56mz
متشكريم عليرضا جان
farzane
نوروز را سپاس می گویم که بهانه ای است برای
نکو داشت آنهایی که به یادشان هستیم. نوروز ۹۱ فرخنده باد پیشاپیش بر همه ی بوف بوفی های عزیزم
عید و سال نو هم برای شما و خانواده ی محترمتون مبارک با بهترین آرزو ها براتون همراه با شادی و سلامتی
gilas
عید شما هم پیشکی مبارک
دست امین خااله هم یه دنیا درد نکنه
دلشاد
منم فرارسیدن سال نو را به شما و خانواده محترم تبریک میگم
حورا
من هم سال خوبی براتون آرزو مندم
KuRoSh
و همین جا هم از امین عزیز قدر دانی می کنم
سال نو رو هم به همه دوستان پیشاپیش تبریک میگم
MAJID ART
malakeh
levrone
خیلی ماهی
تشکرها تو امتیاز کاربری موثر هستند؟
maryamlondon1
.
امروز جمال تو بر دیده مبارک باد / بر ما هوس تازه پیچیده مبارک باد
گلها چون میان بندد بر جمله جهان خندد / ای پرگل و صد چون گل خندیده مبارک باد
نوروز رخت دیدم خوش اشک بباریدم / نوروز و چنین باران باریده مبارک باد
.
پیشاپیش فرا رسیدن نوروز باستانی و سال جدید را به شما وخانواده محترمتون تبریک و تهنیت عرض میکنم و آرزوی سلامتی ، شادابی و موفقیت روز افزون براتون دارم.
بهونه
carlos
خیلی خوشمان آمد
نخبه
سال نو شما هم پیشا پیش مبارک
امسال بهترین ساله واسه من اخه اجی ستاره -نخبه خوشگلم پیداش شد
نخبه
سال نو شما هم پیشا پیش مبارک
امسال بهترین ساله واسه من اخه اجی ستاره -نخبه خوشگلم پیداش شد
ماهی
kamal313
و تشکر از امین جان