₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » :: برگزيده اي از روايات اجنه و زندگی آنان ::
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » :: برگزيده اي از روايات اجنه و زندگی آنان ::

بدون عکس

:: برگزيده اي از روايات اجنه و زندگی آنان ::

609 بازدید، 14 پست، نویسنده: Life Dream

• Life Dream

در مورد اجنه و زندگی انان روایت های بسیاری هست یکی از انان را برای مطالعه میگذاریم

تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متنديدم وحشت خون سايت يكم اومده پايين، گفتم يكم وحشت بدم :4:

جن یکی از موجودات نادیدنی است. بنا بر بعضی روایات جنیان هفت هزار سال پیش از انسان در کره زمین زندگی می کردند. همانطور که انسانها از نسل آدم و حوا هستند جنیان نیز از نسل مارج و مارجه می باشند. جهان ما برای جن قابل رویت و لمس است ولی جهان اجنه برای ما انسانها قابل رویت نیست.

این موجود برخلاف آنچه در نزد عوام شایع است نه با بدن پشمالو ظاهر می شوند و نه با پای مثل شتر. تقریبا جن های هر منطقه لباس و زبان محلی همان منطقه را دارند. در احادیث داریم شب هنگام که لباس خود را درمی آورید بسم الله الرحمن الرحیم بگویید تا اجنه لباس شما را نپوشند چون گاهی پیش می آید که جنیان در مراسم خود از لباس انسانها استفاده می کنند. جنیان در همه جا وجود دارند. گاهی ممکن است جنیان از ترکیب خانه ای خوششان بیاید و یا با صاحب خانه مانوس شده باشند آنگاه امکان فروش و یا تجدید بنا تقریباً غیر ممکن می باشد، اغلب خانه هایی که گاهی در محله های بالای شهر می بینید که علیرغم صاحبان سرمایه دار سالیان سال به حالت مخروبه افتاده و تغییری در آن پدید نمی آید به همین دلیل است. جنیان هم مانند انسانها غذا می خورند اما استخوان و ضایعات غذای انسانها غذای آنها را تشکیل می دهد و ممکن است که از خوردنیها و آشامیدنیهای دیگر هم آستفاده کنند. آنها مراسم ازدواج و سوگواری دارند و به صورت خانوادگی زندگی می کنند. جا و مکان برایشان مطرح نیست، نر و ماده دارند، آلت تناسلی دارند، جنس نر و ماده با هم آمیزش دارند، مدت بارداری آنها کمتر از انسان است و معمولا هر شکم بیشتر از یک بچه متولد نمی شود. وضع حمل آنها آسانتر از بشر است، رشد بچه سریعتر از انسان است ،نطفه جن بر خلاف انسان از جنس و ماهیت شبیه هوا می باشد، زاد و ولدشان مانند انسان زیاد نیست اما طول عمرشان بسیار بیشتر از انسان است، در هنگام مرگ به قبرستان احتیاجی ندارند زیرا جسمشان فنا می شود. برخی معتقدند انسان و جن می توانند با همدیگر ازدواج نموده و حتی تولید مثل کنند. گرما و سرما و درد را احساس نمی کنند اما لذت و خوشی و ناخوشی دارند. آکثر حیوانات آنها را می بینند و برایشان عادی است از اینرو به آنها حمله نمی کنند(به جز گرگ). از لحاظ مرفولوژی و ظاهری،‌قیافه واقعی جن با انسان تفاوت دارد، آنها می توانند با قیافه و ظاهر کاذب ظاهر شوند. جن یک امتیاز از لحاظ ظاهری نسبت به انسان دارد و آن اینکه می تواند به هر شکلی که می خواهد اعم از انسان و حیوان دربیاید، ولی به شکل پیامبران، ائمه معصومین و شیعیان واقعی نمی تواند که ظاهر شود. آنها پدیده های بسیار لطیفی هستند که می توانند انبساط و انقباض داشته باشند، در حالت عادی در حال انبساط هستند لذا دیده نمی شوند ولی اگر منقبظ شوند می توان آنها را دید و یا حتی از آنها عکس گرفت به شرطی که به این کار راضی باشند. به علت نداشتن عنصر خاکی توان طی الارض دارند و چون همیشه با انسانها در ارتباط هستند به همه زبانها آشنایی دارند. روزی که خداوند انسان را خلق کرد فاصله ای بین انسان و جن قرار داد که جنایا بدون اذن خدا اجازه نزدیک شدن و آسیب رساندن به آدمیان را ندارند و اصولاً اعمال زشت انسان سبب صدمه به خود او می شود.
    جنیان دارای هوش بسیلر سرشاری هستند و قدرت تله پاتیک خارق العاده ای دارند و آنچه از احادیث معتبر پیداست جن به دلیل توان طی الارض و حرکت بسیار سریع قبلاً می توانست در آسمانها نفوذ کرده و استراق سمع نماید ولی با ظهور حضرت مسیح(ع) جلوی ورود و نفوذ آنها به آسمان به طور نسبی گرفته شد و با ظهور پیامبر گرانقدر اسلام حضرت محمد(ص) کاملاً از ورود آنها به آسمان جلوگیری گردید،پس جن نمی تواند از آینده و اسرار غیب خبر دهد و آنهایی که مدعی این گونه امور هستند، آگاهانه یا ناآگاهانه دروغ می گویند. آنها دارای روح و نفس هستند و از بین خودشان پیامبر ندارند و بایستی از دستورات پیامبران آدمیان پیروی کنند و چون خلقت آنها خیلی قبل تر از انسان بوده در بین فقه ها این نظره که جنیان دارای پیامبری از جنس خودشان نیستند اختلاف نظر وجود دارد. جنیان هم مانند انسانها خوب و بد و ظالم و مومن دارند و دارای مذاهب گوناگون اند و عباداتشان طبق همان عقاید دینی اسا که دارند. بر طبق روایات خداوند احضار و تسخیر جن و روح را تحریم کرده زیرا انسان را از راه حق و حقیقت دور کرده و به عبادت شیطان وادار کرده و سرانجام او را تباه می کند. برای دور کردن جن و شیطان باید در وحله اول به خدا توسل کرد زیرا جنیان به محض شنیدن ذکر و ورد فرار می کنند، وقتی بسم الله گفته می شود اثر بد و شیطانی جن های کافر و شرور خنثی می شود، پس ذکر بسم الله الرحمن الرحیم در دفع و دور کردن شیطان و جنیان بسیار مثمر ثمر خواهد بود.

نکته سایت جن گیر : (البته اثبات شده که کلمات و ذکر ها بر اساس عقاید شما میباشد و جن ها به ایمان و دین شما حساس هستند)

منبع:
    http://jengir.com

7 سپاس: kamal313، noting، دلشاد، ژنرال، malakeh، gilas، ماهی

• kamal313

نقل قول: Life Dream
    http://jengir.com

اااااا این سایت یکی از اعضای ادلیستم هستش چه جالب
    خدا اجازه نزدیک شدن و آسیب رساندن به آدمیان را ندارند

در یه صورت اسیب میرسانند یکسری ادم هایی هستن که با احضار روح و جن این کارو می کنن و بعدشم پشیمون میشن
    من خیلی از ادما رو دیدم که جن ها اذیتشون می کنن و دلیل این کارشونم اینه که جن هارو اذیت می کنن :2:
    اگه میدونستم رای من انقدر مهمه میرفتم تو انتخابات رای میدادم :4:
    تصویر در دسترس نیست

1 سپاس: malakeh

• پری سا

چه مطالب جالبی اینها را نمی دونستم جنها ازدواج میکنند وبچه دار میشن :13:

• noting

:19: عجب !!!!!!!!!!!!!!!

جن ام لیلی دارند ؟؟؟؟

جنه لیلی بود و جنسیتشو نفهمیدن!!!!

مرسی :46:

• دلشاد

مرسی داش مازیار

• هاچو هاچو

ممنون مازی جون :46: جالب بود برام البته خیلی هاشو میدونستم :9:

• sib

فقط به یه سوال من جواب بده

نمایش یا پنهان متن
    یکی از انان را برای مطالعه میگذاریم

آخه چراااااااااا؟ :20: :20: :20:

• garfild

مرسی جالب بود
    :1: :46:

• Life Dream

نقل قول: kamal313
    اگه میدونستم رای من انقدر مهمه میرفتم تو انتخابات رای میدادم

اين قسمت خيلي بانمك بود، راي شما به تنهايي 100% شده! چقدر راي با نفوذي داشتي! :83:
    نقل قول: پری سا
    چه مطالب جالبی اینها را نمی دونستم جنها ازدواج میکنند وبچه دار میشن

البته كه ازدواج ميكنن، مثل انسانها، راستش زياد تفاوت ندارن!! :10:
    نقل قول: noting
    عجب !!!!!!!!!!!!!!!

جن ام لیلی دارند ؟؟؟؟

جنه لیلی بود و جنسیتشو نفهمیدن!!!!

مرسی

ليلون هم كه دارن، شير فرهادم دارن :4:
    نقل قول: دلشاد
    مرسی داش مازیار

قربون آقا :4:
    نقل قول: هاچو هاچو
    ممنون مازی جون جالب بود برام البته خیلی هاشو میدونستم

قابلي نداشت هاچو جان، راستي اون ني ني كوشمولو قبليه خيلي نازتر بود ها! :8:
    نقل قول: sib
    آخه چراااااااااا؟

نكن اينجوري من ميترسم، چرا اين طوري ميپرسي :40: :40:
    نقل قول: zrnznn
    :66:

آواتارت منو كشته، اين كله نخودي عكسش همه جا پخش شده! :83:

نقل قول: garfild
    مرسی جالب بود

قابلي نداشت گارفيلد خان :11:

• hosseinhn82

مرسی مازیار عزیز :1:

• malakeh

تشكر :46:
    نمایش یا پنهان متن :9: :4:

• gilas

چقدر باحال :93:

• ماهی

وای من ترسیدم بخونم مطلب رو..شب می زنه به سرم وحشت می کنم :40:
    ولی در کل چون صحت داشتن یا نداشتن موضوع وجود جن توی زندگیم تاثیر مثبتی نخواهد داشت سعی می کنم بهش فکر نکنم و در موردش تحقیق نکنم :66:
    ممنون از مطلبت :46:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: