تا قبل از سال 1900 کمتر شاهد انواع مختلف سوتین و لباس های زیر بودیم و عملا تنوعی در این پوشش دیده نمی شد.
در گذشته نیز تنها یک تیکه طناب و یا نوار پارچه فقط برای جلوگیری از نمایش آشکار سینه استفاده میشد که کم کم از سال 1500 رواج پیدا کرد وعلاوه بر پنهان کردن سینه مصارفی مانند شکل دهندگی و نگه دارندگی سینه پیدا کرد.
تا اینکه اکنون سوتین به تنهایی هبه عنوان یک لباس بکار می رود که زنان از عنواع مختلف و عجیب و غریب آن برای مراسمات مختلف و زیبا تر و جذابتر نشان دادن خود از آنها استفاده میکنند.
در زیر برخی از سوتین های عجیب را ملاحظه خواهید کرد…
عكسها توي يه سايتيه كه دسترسي به اون در ايران ممكن نيست بيژن از وي پي N استفاده ميكنه راستي خوب به ما چه ربطي داره كه خانومها چرا استفاده ميكنن حتما لازمه ديگه مگه چيزايي كه ما استفاده ميكنيم .... قليون رو ميگما
بالاخره بده سالها انتظار این عکسا هم درست شد وااااااااااااای یادم رفته بود من روم نمیشه نگاه کنم پس هیچی دیگه نمایش یا پنهان متنهمیشه دوست داشتم تلفن که زنگ میزنه من جواب بدم
bijjan
در گذشته نیز تنها یک تیکه طناب و یا نوار پارچه فقط برای جلوگیری از نمایش آشکار سینه استفاده میشد که کم کم از سال 1500 رواج پیدا کرد وعلاوه بر پنهان کردن سینه مصارفی مانند شکل دهندگی و نگه دارندگی سینه پیدا کرد.
تا اینکه اکنون سوتین به تنهایی هبه عنوان یک لباس بکار می رود که زنان از عنواع مختلف و عجیب و غریب آن برای مراسمات مختلف و زیبا تر و جذابتر نشان دادن خود از آنها استفاده میکنند.
در زیر برخی از سوتین های عجیب را ملاحظه خواهید کرد…
اینم به مناسبت عید نوروز
دلشاد
zrnznn
garfild
منم چیزی نمیبینم
ژنرال
kamal313
منو با لگد پرت کردن تو تاپیک
حالا این سوسیسا برای مرد ها هم هستش
ممنون دوست عزیز
maryamlondon1
هاچو هاچو
نغمه
نمایش یا پنهان متن
بیژ بیژ ؟!!عکسای این تاپیک فقط برای خانم ها باز میشه
malakeh
كووو؟
hadi04
راستي خوب به ما چه ربطي داره كه خانومها چرا استفاده ميكنن حتما لازمه ديگه مگه چيزايي كه ما استفاده ميكنيم ....
نغمه
gilas
sotude
ماهی
shaparak64
هااااااااااااان
شایدم نامرئیه
هاچو هاچو
وااااااااااااای یادم رفته بود من روم نمیشه نگاه کنم
نمایش یا پنهان متن
همیشه دوست داشتم تلفن که زنگ میزنه من جواب بدمarash52
چون كلا اين خانوما دنبال سوتين