داداش رو بردیم بیرون که هوایی بخوره،آخه هنوز نمیتوه راه بره.......میدونین که چرا؟؟؟ بعد این بچه مچه فسقلی ها یه کم بدو بدو کردن،منم زیر سایه خوابیدم.یه باد لایت خنکی هم میومد،خدایی خوابش حال داد......... ظهرش هم رفتیم خونه پدر بزرگم تا عصر اونجا بودیم،عصر هم خودم(تنهایی نه با اهل بیت) رفتم بیرون با رفقا و .....آره دیگه
والا ما هم دوازده به در داشتيم كه خييييييييييييييييييييلي خوش گذشت ولي سيزدهم خونه بوديم تا عصر كه با غر غرهاي وحشتناك از ناحيه مبينا رفتيم يه دور زديمو برگشتيم شب هم كار حسابداري كردم كلي و بعدشم يه دوسه نفر مهمون داشتم در كل جالب نبود
SaMaN TaJ
بعد این بچه مچه فسقلی ها یه کم بدو بدو کردن،منم زیر سایه خوابیدم.یه باد لایت خنکی هم میومد،خدایی خوابش حال داد.........
ظهرش هم رفتیم خونه پدر بزرگم تا عصر اونجا بودیم،عصر هم خودم(تنهایی نه با اهل بیت) رفتم بیرون با رفقا و .....آره دیگه
علیرضا
سیزده بدر برف بارید بعدش هم یخبندان شد
امروز منفی ۸ بود هوا داشتم میومدم بیرون
سیزده بدر رفتیم منزل یکی از دوستان
arash52
خوش به حالت
دوستاي ما كه همه خاليند
وقتي كسي از اسفند و فروردين دل خوشي نداره ميخواي از سيزده بدر لذت ببره ؟
خصوصا اينكه عده اي بي ملاحظه هم ميان تو طبيعت و عده اي بي ملاحظه تر صداي انكر الاصوات خواننده ها رو با دوپس دوپس مزخرفي به خورد گوش ملت ميدن
gilas
اووووووووه اگه بدونی چه برنام بود جات خالی تا 1 نصف شب خونه مردم ولو بودیم با بیل جمع کردن مارو انداختن بیرون
mojde
shaparak64
اگه از این برنام های بیلی و باحال داشتین منم با خودت میبری؟
راستی
نمایش یا پنهان متن
gilas
ایشالا سال دیگه واقعا جات خالی بود بیل باشه و تو نباشی نمیشه که
معلومه خوب درستو نخوندیا بیل مکانیکی برای انجور مواقع هستش دیگه
حورا
از قبل با دوست پرم قرار گذاشتیم بریم باغشون 4 خانواده بودیم
دوست پدرم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→