آره والا! اما ما گاهی دردمون از بی دردیه! فقط کافی چند لحظه به فکر بشینیم، متوجه میشیم دلنگرونیهای ما در مقابل دیگران هیچه! خداروشکر که سالمیم و در جمع گرم خانوادهمون هستیم. بوف بوفی هم داریم
نقل قول: ژنرال
یه بخشیش برمیگرده به اینکه میبینم چقدر زمان داره سریع جلو میره و سال های جوونیم که مثل برق و باد داره میگذره... و نمیدونم چرا هرچقدر تلاش میکنمم باز میبینم اون طور که باید ازش استفاده نکردم.
نقل قول: shaparak64
تمام اتفاقات گذشته برام مرور میشه، از خوباش لبخند به لبم میشینه و قسمتهای تلخش لبخندمو خشک میکنه. برای خوبی هاش خدا رو شکر میکنم و برای بدی هاش خودخواهانه بهش اخم میکنم
نقل قول: baron jon
قدر لحظه های کنار هم بودنتون رو بدونین. امیدوارم امسال برای همه دوستان خوبم سال پر از موفقیت و شادی باشه
چه گفته های گرانبها تا حد ذوق مرگ خوشحال میشم که همچین بچه های خوب وفهمیده دوستام هستند
همه دوستان حس غم دارن انگاری ما ایرانی ها دیگه باید غم رو جزوی از خودمون بدونیم به ما شادی نیومده که شاد باشیم و شادی کنیم ولی من امسال مثل همه سال ها سعی کردم ته دلم چیزی نگه ندارم که بخوام غمش رو داشته باشم گذشته ها گذشته هرگز به غم و غصه خوردن گذشته ای برنگشته همه رو بخشیدم و امیدوارم که اونها هم منو بخشیده باشند
سال جدید چطور آغاز شد بیییییییییییید برای من صبح که بلند شدم رفتم صورت اصلاح کردم و بعد یک حمام مفصل بعد هم آمدم بیرون و لباس های نو بر تن کردم و نشستم روی مبل جلوی سفره که سال تحویل شد و دعا کردم برای سالی پر از موفقیت و امید داشته باشم به گذشته نگاه کردم که چقدر تو امسال موفق بودم چند گام جلو رفتم و یا پس رفت کردم خوشبختانه چند تا گام مثبت با اون که کم بود ولی رضایت بخش بود
امید وارم ماهی گلی هیچ وقت ناراحت نباشی و غصه گذشته رو هم نخوری چون بیشتر باعث عذابت میشه فقط همین یه نگاه به حال کن
البته امسال کمی گریه هم کردم برای دوری از خانواده و دلتنگی
نقل قول: shaparak64
ولی بعدش دیگه میپرم روی همه و ماچ مالیشون میکنم
نقل قول: baron jon
واقعیتش موقع سال تحویل یه حس دلتنگی و غم داشتم.. می دونین آخه وقتی همه اعضای خانواده تو اون لحظه جمع باشند این حس کم رنگ تر میشه . اما امسال برای من اینطور نبود ..
نقل قول: mami
یه جورایی ته دلم نگران میشه که مبادا چیزایی که در سال گذشته داشتم و دیگه در سال جدید نداشته باشم و این که اون لحظه دلم می خواد به همه چیز فکر کنم و برای همه کس و همه چیز دعا کنم اما متاسفانه هر موقع به خودم میام می بینم سال تحویل شده و من هنوز در انتخاب این که کدوم دعا رو اول بکنم ماندم و در نهایت ناباوری اعضای خانواده را می بوسم عیدی می گیرم و عیدی می دهم این کار هر سال منه
نقل قول: kamal313
هم ناراحت هم خوش حال نمیدونم 1 سال به عمرم افزوده شده یا یکسال از عمرم کم شده
نقل قول: sib
من کلا اون لحظه حالم گرفته میشه و غصه م میگیره
نقل قول: maryamlondon1
تا حد ذوق مرگ خوشحال میشم که همچین بچه های خوب وفهمیده دوستام هستند
نقل قول: کوروش فسقلی
امید وارم ماهی گلی هیچ وقت ناراحت نباشی و غصه گذشته رو هم نخوری چون بیشتر باعث عذابت میشه فقط همین یه نگاه به حال کن
من همیشه موقع سال تحویل خوشحالم کلا عاشق عیدم و از اسفند ماه روز شماری میکنم .. فقط یکسال لحظه سال تحویل گریه کردم و اونم سالی بود که دو ماه قبلش پسر عمم رو توی حادثه تصادف از دست داده بودم امسال هم شب قبلش همه چی رو اماده کرده بودم و صبح کار خاصی نداشتم صبح ساعت 7:30 بیدار شدم یه چند دقیقه جلوی تی وی بودم و برنامه کانال من و تو و بی بی 30 رو نگاه میکردم بعد هم دوش گرفتم و صبحانه رو اماده کردم .. ارش هم مثل بقیه اقایون اصلاح کرد و دوش گرفت لحظه سال تحویل منم مثل نجمه جون جلو ایینه مشغول ارایش و سشوار بودم که ارش گفت بدیو بیا که الان سال تحویل میشه.. سریع جم و جور کردم کارمو و لباس نو پوشیدم و همراه همسرم از کانال بی بی 30 منتظر تحویل سال نو بودیم که سال با شلیک توپ تحویل شد و منم و همسرم همو در اغوش کشیدیم و همون لحظه همسرم یه عالمه ارزو و دعا برای زندگی مشترکمون کرد و تشکر از من که همسر خوبی هستم براش منم یکم مسخره بازی در اوردم و خندیدم بعد هم صبحانه خوردیم و بدیو بدیو رفتیم خونه مامی جان من
sib
maryamlondon1
چه گفته های گرانبها
KuRoSh
سال جدید چطور آغاز شد بیییییییییییید برای من
صبح که بلند شدم رفتم صورت اصلاح کردم و بعد یک حمام مفصل بعد هم آمدم بیرون و لباس های نو بر تن کردم و نشستم روی مبل جلوی سفره که سال تحویل شد و دعا کردم برای سالی پر از موفقیت و امید داشته باشم
به گذشته نگاه کردم که چقدر تو امسال موفق بودم چند گام جلو رفتم و یا پس رفت کردم خوشبختانه چند تا گام مثبت با اون که کم بود ولی رضایت بخش بود
ماهی
نمیدونم 1 سال به عمرم افزوده شده یا یکسال از عمرم کم شده
مرسی فسقلی
نظرات دوستان برام خیلی جالب بود.ایشالله همگی همیشه شاد باشید..
حورا
من همیشه هیجان بخصوصی دارم ولی ابراز نمیکنم یه حالت بیم وامید قشنگ ,یه علامت سوال بزرگ ولی شیرین که امسال چی میشه .... در کل حس قشنگیه
ماهی
KuRoSh
ماهی
مرسی با وفا
نخبه
امسال هم شب قبلش همه چی رو اماده کرده بودم و صبح کار خاصی نداشتم صبح ساعت 7:30 بیدار شدم یه چند دقیقه جلوی تی وی بودم و برنامه کانال من و تو و بی بی 30 رو نگاه میکردم بعد هم دوش گرفتم و صبحانه رو اماده کردم .. ارش هم مثل بقیه اقایون اصلاح کرد و دوش گرفت لحظه سال تحویل منم مثل نجمه جون جلو ایینه مشغول ارایش و سشوار بودم که ارش گفت بدیو بیا که الان سال تحویل میشه.. سریع جم و جور کردم کارمو و لباس نو پوشیدم و همراه همسرم از کانال بی بی 30 منتظر تحویل سال نو بودیم که سال با شلیک توپ تحویل شد و منم و همسرم همو در اغوش کشیدیم و
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→