₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » قلب شما در لحظه ی تحویل سال نو
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » قلب شما در لحظه ی تحویل سال نو
1 2

بدون عکس

قلب شما در لحظه ی تحویل سال نو

539 بازدید، 29 پست، نویسنده: ماهی

• sib

من کلا اون لحظه حالم گرفته میشه و غصه م میگیره :65:
    1 سپاس: ماهی

• maryamlondon1

نقل قول: بچه مثبت
    آره والا! اما ما گاهی دردمون از بی دردیه! فقط کافی چند لحظه به فکر بشینیم، متوجه میشیم دل‌نگرونی‌های ما در مقابل دیگران هیچه! خداروشکر که سالمیم و در جمع گرم خانواده‌مون هستیم. بوف بوفی هم داریم

نقل قول: ژنرال
    یه بخشیش برمیگرده به اینکه میبینم چقدر زمان داره سریع جلو میره و سال های جوونیم که مثل برق و باد داره میگذره... و نمیدونم چرا هرچقدر تلاش میکنمم باز میبینم اون طور که باید ازش استفاده نکردم.

نقل قول: shaparak64
    تمام اتفاقات گذشته برام مرور میشه، از خوباش لبخند به لبم میشینه و قسمتهای تلخش لبخندمو خشک میکنه. برای خوبی هاش خدا رو شکر میکنم و برای بدی هاش خودخواهانه بهش اخم میکنم

نقل قول: baron jon
    قدر لحظه های کنار هم بودنتون رو بدونین. امیدوارم امسال برای همه دوستان خوبم سال پر از موفقیت و شادی باشه

چه گفته های گرانبها :65: تا حد ذوق مرگ خوشحال میشم که همچین بچه های خوب وفهمیده دوستام هستند :11: :6:

3 سپاس: ماهی، shaparak64، نغمه

• KuRoSh

همه دوستان حس غم دارن انگاری ما ایرانی ها دیگه باید غم رو جزوی از خودمون بدونیم به ما شادی نیومده که شاد باشیم و شادی کنیم ولی من امسال مثل همه سال ها سعی کردم ته دلم چیزی نگه ندارم که بخوام غمش رو داشته باشم گذشته ها گذشته هرگز به غم و غصه خوردن گذشته ای برنگشته همه رو بخشیدم و امیدوارم که اونها هم منو بخشیده باشند

سال جدید چطور آغاز شد بیییییییییییید برای من :4:
    صبح که بلند شدم رفتم صورت اصلاح کردم و بعد یک حمام مفصل بعد هم آمدم بیرون و لباس های نو بر تن کردم و نشستم روی مبل جلوی سفره که سال تحویل شد و دعا کردم برای سالی پر از موفقیت و امید داشته باشم
    به گذشته نگاه کردم که چقدر تو امسال موفق بودم چند گام جلو رفتم و یا پس رفت کردم خوشبختانه چند تا گام مثبت با اون که کم بود ولی رضایت بخش بود

امید وارم ماهی گلی هیچ وقت ناراحت نباشی و غصه گذشته رو هم نخوری چون بیشتر باعث عذابت میشه فقط همین یه نگاه به حال کن :8:

3 سپاس: ماهی، shaparak64، نغمه

• ماهی

نقل قول: mojde
    خيلي توصيفش سخته

نقل قول: نغمه
    البته امسال کمی گریه هم کردم برای دوری از خانواده و دلتنگی

نقل قول: shaparak64
    ولی بعدش دیگه میپرم روی همه و ماچ مالیشون میکنم

نقل قول: baron jon
    واقعیتش موقع سال تحویل یه حس دلتنگی و غم داشتم.. می دونین آخه وقتی همه اعضای خانواده تو اون لحظه جمع باشند این حس کم رنگ تر میشه . اما امسال برای من اینطور نبود ..

نقل قول: mami
    یه جورایی ته دلم نگران میشه که مبادا چیزایی که در سال گذشته داشتم و دیگه در سال جدید نداشته باشم و این که اون لحظه دلم می خواد به همه چیز فکر کنم و برای همه کس و همه چیز دعا کنم اما متاسفانه هر موقع به خودم میام می بینم سال تحویل شده و من هنوز در انتخاب این که کدوم دعا رو اول بکنم ماندم و در نهایت ناباوری اعضای خانواده را می بوسم عیدی می گیرم و عیدی می دهم این کار هر سال منه

نقل قول: kamal313
    هم ناراحت هم خوش حال
    نمیدونم 1 سال به عمرم افزوده شده یا یکسال از عمرم کم شده

نقل قول: sib
    من کلا اون لحظه حالم گرفته میشه و غصه م میگیره

نقل قول: maryamlondon1
    تا حد ذوق مرگ خوشحال میشم که همچین بچه های خوب وفهمیده دوستام هستند

نقل قول: کوروش فسقلی
    امید وارم ماهی گلی هیچ وقت ناراحت نباشی و غصه گذشته رو هم نخوری چون بیشتر باعث عذابت میشه فقط همین یه نگاه به حال کن

مرسی فسقلی :8:

نظرات دوستان برام خیلی جالب بود.ایشالله همگی همیشه شاد باشید.. :6:

3 سپاس: shaparak64، کوروش فسقلی، نغمه

• حورا

سوال جالبیه ماهی خانم :8:

من همیشه هیجان بخصوصی دارم ولی ابراز نمیکنم یه حالت بیم وامید قشنگ ,یه علامت سوال بزرگ ولی شیرین که امسال چی میشه .... در کل حس قشنگیه :5:

4 سپاس: shaparak64، ماهی، نخبه، نغمه

• ماهی

1 سپاس: حورا

• KuRoSh

:65: گفتم در سال جدید یادی از این تاپیک کنم

• ماهی

نقل قول: کوروش فسقلی
    گفتم در سال جدید یادی از این تاپیک کنم

مرسی با وفا :65:

• نخبه

من همیشه موقع سال تحویل خوشحالم کلا عاشق عیدم و از اسفند ماه روز شماری میکنم .. فقط یکسال لحظه سال تحویل گریه کردم و اونم سالی بود که دو ماه قبلش پسر عمم رو توی حادثه تصادف از دست داده بودم
    امسال هم شب قبلش همه چی رو اماده کرده بودم و صبح کار خاصی نداشتم صبح ساعت 7:30 بیدار شدم یه چند دقیقه جلوی تی وی بودم و برنامه کانال من و تو و بی بی 30 رو نگاه میکردم بعد هم دوش گرفتم و صبحانه رو اماده کردم .. ارش هم مثل بقیه اقایون اصلاح کرد و دوش گرفت لحظه سال تحویل منم مثل نجمه جون جلو ایینه مشغول ارایش و سشوار بودم که ارش گفت بدیو بیا که الان سال تحویل میشه.. سریع جم و جور کردم کارمو و لباس نو پوشیدم و همراه همسرم از کانال بی بی 30 منتظر تحویل سال نو بودیم که سال با شلیک توپ تحویل شد و منم و همسرم همو در اغوش کشیدیم و :11: همون لحظه همسرم یه عالمه ارزو و دعا برای زندگی مشترکمون کرد و تشکر از من که همسر خوبی هستم براش :9: منم یکم مسخره بازی در اوردم و خندیدم بعد هم صبحانه خوردیم و بدیو بدیو رفتیم خونه مامی جان من

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: