ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ازدواج عجیب یک مرد با ۷ زن سفارشی و مصنوعی ! +عکس
aac198000
او زن مصنوعی اول خود را در سال ۲۰۰۰ با قیمت ۵,۰۰۰ دلار خریداری کرد و نام او را ربکا گذاشت .
سال ۲۰۰۴ بود که او تصمیم به گرفتن عروسک دوم خود را گرفت , او بسیار تلاش کرده بود که به عروسک اول خود که به اصطلاح همسرش بود وفادار بماند، اما نتوانست .در حال حاضر وی با ۹ عروسکش زندگی می کند و هزینه های زیادی را صرف خریداری کفش و پوشاک و گرفتن عکس برای آنها می کند .
ماهی
zrnznn
garfild
ژنرال
بدون هرگونه خرج و با استهلاک بسیار پائین! تازه حرفم نمیزنه
فقط یه ایراد بزرگ داره
gilas
بندری
mz56mz
نغمه
دلشاد
aac198000
بدون هرگونه خرج و با استهلاک بسیار پائین! تازه حرفم نمیزنه
نظر مردونه ای بود
maryamlondon1
shaparak64
غلط کرده میگه نمیتونه با زن واقعی زندگی کنه
mami
نمایش یا پنهان متن
البته بلا نسبت آقایون این سایتchenzo
kamal313
kahkeshan
maryamlondon1
امین حالت خوبه
نمایش یا پنهان متن
sotude
هر كاري لياقت ميخواد كه اين آقا نداره
دیااکو
گذشته از مانکنهای قدیمی خانمهای جدید هم جنسشون از سنگ شده و مخصوصأ ساختار قلبشون کاملأ سنگیه من با این آقا کاملأ موافقم و از همین تریبون اعلام می کنم که اگه خانومها انعطاف پذیر نشند و مثل موم نرم نشند من به شخصه همشون رو تحریم می کنم و اونا رو از داشتن خودم محروم می کنم. البته گزینه های دیگه هم روی میز هنوز بازه.
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→