ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
Ahora Quien
مرسییییییییییی
نمایش یا پنهان متن
کی آزاد شدی؟baron jon
شرمنده آقا محسن اشتباهی شدددددد
ببخشید
حواسم پرت شد فکر کردم تاپیک از مریم خانم هستش
ژنرال
دیااکو جان، اگر دقت کرده باشی من توی تایپیک در مورد نحوه نگرش و تفکرات آوینی هیچ صحبتی نکردم از جمله اظهار دلتنگی برای اون افکار!
البته همون طور که تو تایپیک هم گفتم، آوینی رو انسان عمیق و متفکری میدونم؛ اما بحث در مورد تفکراتش مطلب دیگه ایه که جاش اینجا نیست.
دیگران رو نمیدونم اما برای من، اونچه که آوینی رو جذاب و دوست داشتنی کرده، لزوماً تفکراتش نیست؛ بلکه نحوه زندگیش، جسارت جستجو و تجربه کردن برای رسیدن به مطلوب، شجاعت تغییر مسیر دادن و پشت پا زدن به بخش مهمی از زندگیش و شهامت زندگی کردن بدون اداشه.
صرف نظر از اینکه عقائدش و نوع زندگیش قبلا چطور بوده و بعداً چطور شده.
البته شاید این موارد برای خیلی ها پیش پا افتاده باشه یا اینکه افراد زیادی رو سراغ داشته باشن که زندگیشون این شاخصه هارو داشته؛ اما از نظر من تعداد این آدمها کمه.
اون به شدت زندگی کرده و این برای من خیلی جذابه.
این تایپیک فقط یه یادبوده برای کسی که دوستش دارم.
دوست داشتن یه شخصیت، لزوماً به معنای موافقت دربست با همه افکار و عقائد اون فرد نیست.
همون روز اول سند گذاشتم درومدم
baron jon,
طوری نیست بابا...
مگه چی شده حالا؟ خجالت نداره که!
من فقط واسه خنده گفتم
Kishe Mehr
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→