چند روز پیش داشتم فایل های لپ تاپم رو سروسامون میدادم که به فایل هایی برخوردم که یادآور گذشته ای نه چندان دور بود!
بازیگران به ترتیب ایفای نقش: علیرضا، پیر پارسا و فرزانه، خواجه آرش ِ کمانگیر، مهربانترین مامان دنیا (مامان مریم با 5تا گوگولی)، آرسام، نخبه (متخصص در بلع و هضم انواع هله هوله در سه سوت)، امین (مثبت ِ با ظرفیت)، مژده (دست فرمون میخوای فقط مژده)، علییییییی، موسیو سیغوس (سیروس)، هیفا (خوشگل ِ خوشگلا)، دیااکو (سابقه دار در آشنایی با اُناث)، پهلوون بهروز خراسانی، ژولی پولی (از اون مردای عاشق)، کارلوس، کوروش (گندۀ خانواده کوروش اینا)، آقا مازیار ِ در از پاشنه کن لازم به توضیح است این کلیپ با اجازه تمام نقش آفرینان، به مناسبت دومین سال تولد سایت در بهمن 89 توسط مستانه و محمد عزیز ساخته شده است.
یاد و خاطره تمام عزیزانی که روزی در این سایت فعال بودن گرامی راستی مستانه عزیز به همتون سلام رسوند و خطاب به آقاجون آرش52 گفت: با دیدن این کلیپ عذاب وجدان نمیگیری؟؟؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
█████████████████████████ ˙·٠•●✿ ممنونم از حضور سبزتان ✿●•٠·˙ █████████████████████████
شماها چرا دلتون میگره! من که میبینمش دلم وا میشه
امروز هم خاطره ای خواهد شد برای فرداهای نه چندان دورمان. امیدوارم که خاطرات خوبی در اذهان به جای بگذاریم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
اتفاقاً چند هفته قبل بود يهوي دلم هوس اين كليپ رو كرد، اون موقع به خاطر سرعت نفتي نتونستم دانلود كنم، چه كار خوبي كردي كليپها رو دوباره گذاشتي، بلاخره تونستم كامل ببينم، مرسي امين جان، يكي طلبت الان دانلوديدم و دارم كيف ميكنم دندوناي عليرضا رو جاي مژده بامزه خيلي خاليه
بچه مثبت
بازیگران به ترتیب ایفای نقش: علیرضا، پیر پارسا و فرزانه، خواجه آرش ِ کمانگیر، مهربانترین مامان دنیا (مامان مریم با 5تا گوگولی)، آرسام، نخبه (متخصص در بلع و هضم انواع هله هوله در سه سوت)، امین (مثبت ِ با ظرفیت)، مژده (دست فرمون میخوای فقط مژده)، علییییییی، موسیو سیغوس (سیروس)، هیفا (خوشگل ِ خوشگلا)، دیااکو (سابقه دار در آشنایی با اُناث)، پهلوون بهروز خراسانی، ژولی پولی (از اون مردای عاشق)، کارلوس، کوروش (گندۀ خانواده کوروش اینا)، آقا مازیار ِ در از پاشنه کن
لازم به توضیح است این کلیپ با اجازه تمام نقش آفرینان، به مناسبت دومین سال تولد سایت در بهمن 89 توسط مستانه و محمد عزیز ساخته شده است.
پیشنهاد میکنم دانلود کنید و لذت ببرید:
██████████████████████████
دانلود بخش اول
دانلود بخش دوم
██████████████████████████
مشاهده آنلاین:
یاد و خاطره تمام عزیزانی که روزی در این سایت فعال بودن گرامی
راستی مستانه عزیز به همتون سلام رسوند و خطاب به آقاجون آرش52 گفت: با دیدن این کلیپ عذاب وجدان نمیگیری؟؟؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
gilas
نمایش یا پنهان متن
دلم یهو گرفتدلشاد
دلم واسه مستانه تنگ شده
sib
mz56mz
البته اين فيلم در لحظه اخر به جشنواره رسيد مسابقه كاردستى
maryamlondon1
ژنرال
خدا نکنه!
الان سعی کن دوباره به وجد بیا
حورا
بندری
mati
نغمه
ماهی
mojde
garfild
Kishe Mehr
اون موقع در حال تنظیم اساسنامه ی فرهنگستان کیش مهر بودم
برم دانلود کنم ببینم جریان چیه؟
بچه مثبت
˙·٠•●✿ ممنونم از حضور سبزتان ✿●•٠·˙
█████████████████████████
شماها چرا دلتون میگره!
من که میبینمش دلم وا میشه
امروز هم خاطره ای خواهد شد برای فرداهای نه چندان دورمان. امیدوارم که خاطرات خوبی در اذهان به جای بگذاریم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Life Dream
الان دانلوديدم و دارم كيف ميكنم
جاي مژده بامزه خيلي خاليه
zrnznn
shaparak64
یادش بخیر
البته من اون موقع بخاطر سرعت نتم نصفه نیمه دیده بودم ولی الان کامل دیدم
مرسی کودک مثبت :گل:
هاچو هاچو
آخرین ورود: