ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
چي مي خواي اونجا جيگر . جيزززززه برا باباته نه تو
baron jon
اول اینکه برخورد شما اصلا منطقی نیست جوابی هم که شما در جواب ما دادین مورد قبول من یکی که نیست و قانع هم نمیشم . شما فکر می کنم ضمنی فقط این دیدگاه رو می گین تو عمل که میشه یه تغییراتی توش میدین .خیر ما دین رو یه چیز لوکس نمی دونیم دین اینقدر محکم هست که با این عوامل اصلش هیچ تغییری نکنه . دو چیز که ضد هم هست کنار هم قرار نمی گیره ، همون حرف خودتون دین کاربردی که این همه تکرارش می کنین کجاست ؟چه طوریه ؟ اینه که ما بیایم نماز بخونیم قران بخونیم دعا کنیم یا به قول شما با روحانیون بحث و تبادل اطلاعات کنیم همین ؟ نباید اینا که می گیم تو رفتارمون نشون داده بشه ؟دین فقط زبونیه؟ اگه واقعا کاربردیه که باید نشون داده بشه نه این که از یه طرف این کارا رو انجام بدیم بعدش 180 درجه بچرخیم و یه سری فیلم و عکس و ... امثال اینا رو ببینیم تعریف کنیم بعدش بگیم اینا هم کنار همون دین کاربردیه !
حرمت هر چیزی باید حفظ بشه . پیامبر و حضرت علی ع و دیگر ائمه هم به دور از شوخی و گفتن و خندیدن نبودن اما در جای خودش و در حدی که باعث رنجش نشه
خوبه که حد اعتدال هر چیزی حفظ بشه حالا اعتقادات با هم تفاوت داره دلیل نمیشه که بخوایم با دیدگاه های خودمون حریم رو از بین ببریم .
حساسیت نیست ، می بینین که من اصل حرفام رو حرفای دیااکو بوده و هست بعضی استدلالا به نظر من غیر منطقیه و دوست نداشتم اینا رو ببینم و هیچی نگم .
حورا
اومدم بقیه پستها رو خوندم . من در کل این مسئله با بارون جون موافقم حرفهاش کاملا بجا و منطقی هست .
baron jon
آقای محترم شما برگردین سر اصل موضوع نه اینکه یه روایت برداشتین که ما تو صحتش مطمئن نیستیم و بر فرض مثال که این روایت صحیح باشه . چه ارتباطی هست با اون روایت با این تاپیک ؟ این که یه انتقاد بود دیگه از اون شاخه به این شاخه پریدن نداره ، موضوع حرف ما این نبود
من و یکی دیگه از دوستان در مورد چیز دیگه ای حرف زدیم شما پریدین وسط و دیدگاه هایی رو مرتبط کردین که اصلا مربوط نبود حالا چرا از بحث اصلی که با ما شروع کردین می گذرین و میرین سر یه موضوع دیگه ؟ شما اعتقادات ما رو با این گفته هاتون زیر سوال می برین بعد راحت از کنار حرفای که می زنین می گذرین ؟یا اصل این کار اشتباه بوده یا نبوده غیر از این دیگه حرفی نیست
دیااکو
خواهر گلم یک بحث وقتی فایده داره که یه مبنایی داشته باشه، ما داریم در مورد یک دین صحبت می کنیم که خوشبختانه کتابی مثل قرآن داره و احادیث و روایات معتبری در موردش هست، حالا اگه من بخام از دیدگاه شخصی خودم و بدون هیچ مطالعه ای صحبت کنم این بحث به هیچ نتیجه مشخصی نمی رسه و هر کی رو نظر خودش پا فشاری می کنه، من یک سری روایت گفتم و منبعشون رو هم ذکر کردم، شما هم می تونستید یه خرده به خودتون زحمت بدید و احادیث و روایاتی که خلاف گفته های من رو ثابت می کنه رو پیدا کنید، من تصمیم گرفتم کمکتون کنم
حضرت علی در خطبه 405 نهج البلاغه می فرماید:
ما مزح امرؤ مزحه الا مج من عقله مجه؛ هیچ كس شوخى نكرد، مگر آن كه، با پرداختن به شوخى، بخشی از عقل خود را به دور انداخت.
خوب حالا این بحث داره میشه یه بحث عقلی و منم اگه جوابی داشته باشم با سند برای شما می نویسم.
من چون این بحث بر هیچ سندیت و استدلال محمکی بنا نشده و هر کس میخاد نظر شخصی خودش رو بگه و هیچ کس نمیخاد برا پیشبرد بحث زحمت مطالعه رو به خودش بده و با سند حرف بزنه از ادامه بحث صرف نظر می کنم.
baron jon
دوستان این تاپیک رو می بینن و می خونن حرفای آقا آرش و من و شما و دیگران رو می بینن و شناختی هم از ما چند نفر دارن ، کاملا واضح و مشخصه حق با کیه نیازی نیست شما به این نتیجه برسین و خودتون رو خسته کنین روایت بگردین و مطالعه کنین . این موضوعی نبود که با این روایت سر هم بندی بشه .
*اسلام، شوخي را تا زماني تأييد کرده است که با گناه ديگري مانند تحقير، تمسخر، افترا، غيبت و مانند آن همراه نباشد. رسول گرامي اسلام با سفارش ياران خود به شوخ طبعي، به مقدار ضرورت، خود نيز با آنان شوخي ميکردند.
farzane
نغمه
ولی الان توی صفحه اصلی یکی از نظرات توجهم رو جلب کرد اومدم و دیدم دوستان هم متوجه شدن
مامي
خدمت شما عزیزان و سروران عرض کنم که وقتی این تاپیک را دیدم ومتوجه شدم که با سخنان بزرگواری چون امام علی شروع شده خیلی خرسندشدم و مشتاقانه شروع به دیدن عکس ها کردم وقتی رسیدم به عکس فیل ها و....احساس کردم که به هر قیمتی نباید خندیدپس پستی گذاشته و به خودمان یاد آوری کردم که حواسمان باشدکه به هر چیزی نخندیم و بدانیم که توصیه بزرگانمان هم این است بندری عزیز خسرو جان مطلب من خیلی واضح ، محترمانه و دوستانه بود
دیااکوی عزیز جمله ی من جسارت توش نداشت به جای این همه داستان و روایت و سخنان کلیشه ای و زدن خودت به درو دیوار بهتره یه بار دیگه مطلب منو بخونی مطمئنم اگر دقت کنی و تو عمق جمله بری از بحث بی در و پیکر و بی ربط و کمی تا قسمتی توهین آمیزت صرف نظر می کنی در ضمن ما کاسه ی داغ تر از آش نیستیم ما مجموعه ای هستیم از ماو شماجمله فوق هم یک یادآوری بود
نمایش یا پنهان متن
راستی دیااکو از این که کم آوردی و از بحث صرف نظر کردی ممنونمآرش وبارون عزیز از شما ممنونم علی الخصوص آرش که با بیانات مفید و آموزنده اش که حکم همان چراغی را داشت که دیااکو میگفت وتونست ما را روشن و روشن تر کند واز بقیه دوستان که نظر های خوب و جامع ای داشته و باعث هدایت ما شدندممنون وسپاسگزارم و در آخر از خسرو به خاطر عکس های زیبا البته به استثنای چند عکسش ممنونم
baron jon
ممنون مامی عزیز
Holtek
از نظرات تمامي بچه ها هم فيض حاصل شد
بندری
از نظرات همه تون سپاسگزارم
هاچو هاچو
حورا
پس نمیشه با یک سرچ ساده , بدون بررسی و تحقیق وعدم اطلاع از محتوا , یک جمله را اصل قرار بدیم .
پیامبرص زمانی خروج خانمها از منزل را منع کردن حتی برای نماز جماعت . الان کسی دنبال دلیل نیست فقط از روی نا آگاهی میگن اسلام زنهارو خونه نشین کرد. در صورتیکه در اون زمان یهودیها زنها رو مورد ازار قرار میدادن بخصوص صبح زود زمان مسجد رفتن خانمها و شبها . وپیامبر در اون مقطع زمانی این دستور را دادن.
لا اکراه فی الدین ... در دین اجباری نیست
بنظر من اگه کسی اسلام و مبانی اسلامی را قبول نداره , بهتره به اعتقادات خودش بپردازه .و نباید به خودش اجازه هر گفتاری را بده و برای اثبات خودش بزرگان دین را وارد بحث کنه
دوستان واقعا از نظرات بعضیهاتون استفاده بردم
دیااکو
من همیشه این افتخار رو داشتم که در بحثهای که بر یه پایه علمی و عقلانی نیست و سند و مدرک تو اون بحث میشه حرفهای کلیشه ای (کلیشه ای از نهج البلاغه و روایات معتبر!!!) و به در و دیوار کوبیدن خود تفسیر میشه همیشه کم میارم.
و اما به در و پیکر کوبیدن من برا اینه که تفهیم کنم که به این سند بندری کار خلاف شرعی انجام نداده:
س 1183: نگاه کردن به تصویر زن نامحرم و بدون پوشش چه حکمى دارد؟ نگاه کردن به صورت زن در تلویزیون چه حکمى دارد؟ آیا بین زن مسلمان و غیرمسلمان و بین پخش آن بطور مستقیم و یا غیر مستقیم تفاوتى وجود دارد؟
نگاه کردن به تصویر زن نامحرم، حکم نگاه کردن به خود زن نامحرم را ندارد، بنابراین اگر نگاه از روى لذّت نبوده و خوف افتادن به گناه نباشد و تصویر هم متعلّق به زن مسلمانى که بیننده آن را مىشناسد نباشد، اشکال ندارد و بنابر احتیاط واجب نباید به تصویر زن نامحرم که بطور مستقیم از تلویزیون پخش مىشود، نگاه کرد ولى در پخش غیرمستقیم تلویزیونى اگر ریبة و خوف افتادن به گناه نباشد، نگاه کردن اشکال ندارد.
س 1185: آیا دیدن یا شنیدن برنامههاى طنز از رادیو و تلویزیون اشکال دارد؟
گوش دادن به برنامههاى طنز و نمایشهاى فکاهى و دیدن آنها اشکال ندارد مگر آن که مستلزم اهانت به مؤمنى باشد.
اگه زحمت یه سرچ مختصر بدید می دونید این جوابها از کیست
و اما بحث من این است جایی که بندری هیچ توهینی نکرده و جایی که می خواسته بخنده و دیگران رو بخندونه یاد بزرگان دینش بوده و از سخنانشون استفاده کرده چه اشکالی می تونه داشته باشه (توجه کنید من در مورد قوانین سایت صحبت نمی کنم در مورد نفس قضیه صحبت می کنم)
من بحثم فقط اینه که می گم کاسه داغ تر از آش نشیم، من می گم وقتی شرع و بزرگان شرع موردی با این قضیه ندارند ما چرا باید با سخت گیری باعث دلسرد شدن کسی از دین بشیم.
من بحثم اینه که با مطالعه با دینمون بیشتر آشنا بشیم تا جایی که بتونیم در مورد یک موضوع علمی و عقلی بحث کنیم نه به این مرحله برسیم که بگیم همه منو می شناسند و تو هم می شناسند.
بیشتر این جریانات سختگیرانه و افراطی که از دین منشعب شدن از عدم درک درست از دینه، فکر می کنید نطفه طالبان چطوری بسته شده.
توصیه من به شما و خودم مطالعه، مطالعه و مطالعه هست
من خودم اصلأ انسان معتقدی نیستم ولی علاقه داشتم در این مورد بدونم و متوجه شدم که اسلام سهل گیر ولی وقتی میام تو دنیای واقعی می بینم که بعضی از افراد که درک درستی از دین ندارند دین رو تبدیل به یک غول کردند که روز به روز داره دیگران رو ازش فراری می ده.
من می گم اگه زمانی بندری خواست سخنی از بزرگان دینش بگه و دست و دلش لرزید و گفت شاید این نیت پاک من باعث بشه دیگران طور دیگری فکر کنند و اون کار رو انجام نداد گناهش رو فکر می کنید به پای کی می نویسند.
فکر می کنید کسایی که با درک نادرستشون از دین موهای دختران رو در خیابون کوتاه می کنند فردا می تونند جوابگوی دلزدگی اون فرد از دین باشند.
من فقط و فقط می گم چیزی رو که بهش اعتقاد داریم بشناسیم و وقتی میخایم ازش دفاع کنیم با دلیل و استناد باشه، ولی متأسفانه می بینم که استناد و استدلال به در و دیوار کوبیدن تفسیر میشه.
gilas
قانون شماره ۱۴) هرگونه دیدگاهی که موجب انحراف مطالب از مسیر اصلی خود بشود ممنوع می باشد، و در صورت تشخیص مدیر، آن دیدگاه پاک خواهد شد.
تاپیک به علت رعایت نشدن قانون در پستا بسته میشه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→