₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » @گلچين قند و نمك 2 / ادامه حرف آ@
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » @گلچين قند و نمك 2 / ادامه حرف آ@

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

@گلچين قند و نمك 2 / ادامه حرف آ@

1618 بازدید، 24 پست، نویسنده: arash52

• arash52

نقل قول: Kishe Mehr
    منم به شاپلی هم عقیده ام... فکر میکنم منظور ضرب المثلی مثل ضرب المثل آش اینه که مثلا یکی ، بخواد سواد یاد بگیره ولی زحمت درس خوندن رو به خودش نده.. اینجا این ضرب المثل کاربرد داره یعنی با ضرب المثلی مثل هر که پر طاووس خواهد جور هندوستان کشد متردافه

خير عزيز دل برادر
    اولا عرض كنم كه تمام توضيحات از كتاب استخراج ميشه و من دخل و تصرفي توش ندارم و كتاب هم معتبره
    ثانيا اين ضرب المثل رو بارها خودم شنيدم و استفاده كردم . البته قديم مثل حالا نبود كه نذري رو تو ظرفهاي يكبار مصرف بريزن و بدن خلق الله
    نذري رو تو ظرف چيني يا ملامين يا لعابي مي ريختن و ميدادن مردم ؛ حالا اگر كسي آدم باحالي بود يه چيزي تو ظرف ميگذاشت و بر مي گردوند . چيزي مثل نبات ، تخم مرغ ، گل و ...
    عده كثيري هم خالي بر مي گردوندند . حتي خيلي ها اعتقاد داشتند كه ظرف نذري رو نبايد شُست .
    اما برخي ديگه ظرف نذري رو بر نمي گردوندند حالا به هر علت . اينجور مواقع صاحب ظرف كه پيگيري مي كرد اگر طرف باهاش شوخي داشت مي گفت آش باجاشه ديگه !
    حتي گاهي اوقات اين عبارت سوالي استفاده ميشه . يعني شما دنبال ظرفت هستي و به طرف ميگي : آش با جاشه ؟ چرا پس نميدي ظرف رو ؟ چرا وقتي نشون ميداد درصدو فردوسي پور ميخند ؟ و قس عليهذا
    البته الان براي چيزهاي ديگه غير از ظرف هم گاهي اوقات استفاده ميشه . :46:

1 سپاس: ژنرال

• ژنرال

نقل قول: Kishe Mehr
    فکر میکنم منظور ضرب المثلی مثل ضرب المثل آش اینه که مثلا یکی ، بخواد سواد یاد بگیره ولی زحمت درس خوندن رو به خودش نده.. اینجا این ضرب المثل کاربرد داره یعنی با ضرب المثلی مثل هر که پر طاووس خواهد جور هندوستان کشد متردافه

کاکو جان چطوری به این نتیجه رسیدی؟ 453

1 سپاس: arash52

• arash52

نقل قول: بچه مثبت
    مثلاً یک عدد نخبۀ پررو هر چی دور و برش هست بر میداره برای خودش، تو میگی آش و با جاش برداشت! اون نخبۀ پررو میگه آش با جاشه دیگه

رجوع شود به پست 21 :4:

نقل قول: ژنرال
    کاکو جان چطوری به این نتیجه رسیدی؟

همينو بگو والا :24:

• 1 سپاس: arash52
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: