ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ژنرال
فندق در چه حاله شیرین؟
hadi04,
آرسام جان، ماهی عنوان و متن تایپیکتو ویرایش کرد
دیااکو
تو دل تو یا باید فندق باشه یا حرف و چون تو دل تو فندق هست نتیجه می گیریم که دیگه حرف نیست و از کل قضیه نتیجه می گیریم که دیگه حرفی نیست و اگه حرفی هست تلقینات استکبار جهانیه نه حرف دل،
فندق کی به دنیا میاد؟ می دونی من یکی از کساییم که برا بچه ها ضعف می رم؟
hadi04
ماهی ،محسن زیرآبتو زد
ماهی اگر خودم رو هم ویرایش کنه صاحب اختیاره
ولی خدایی ببین یه گوز چه سر و صدایی به پا کرد
نخبه
حالا تو هم ناراحت نباش بیا سوی همو ببو .... نه ولش کن اسلام به خطر میفته بیا بی خیال شو دیگه بی خیال
hadi04,
در اخر هم روی منو ببوسید تا یادم بره
ژنرال
چه ربطی داره؟
ما تو کار زیراب زنی نیستیم
یه کم بیشتر همت کنید!
فشار گاز در بیشتر نقاط کشور، اُفت کرده
ژنرال
ژنرال
ماهی
این محسن اصولا کارش زیرآب زنیه
راس می گی؟
ویرایش که بلد نیستم ولی پیرایش خوب بلدم.از بس سر این بچه رو پیرایش کردم خودم شدم یه پا پیرایشگر مردونه
نمایش یا پنهان متن
دیروز تا حالا دارم بغل می کنم و میبوسم...به جان شیرینم قسم دل ضعفه گرفتم
hadi04
به جان خودم این گوز سمیه باید توی گینس ثبت بشه
من کلا عاشق از دل دراوردن و بوسیدن و آشتی دادنم
حالا نترس دیگه اشکال نداره من خودم قبلا میدونستم ماهی ویرایشم کرده اصلا من به ویرایش عادت دارم اصلا ویرایش چیز خوبیه برای خانواده هم لازمه
farzane
مرسی داداش آرسام
انشاالله همیشه شاد و سلامت باشی هادی جان داداش گلم
hadi04
چه مدلهایی بلدی؟ چند میگیری؟ دستت درد نکنه آدرس؟
ژنرال
این یه قلمو اهلش نیستم !
ما همه چیزو رودررو میگیم
Kishe Mehr
نخبه
اوا یعنی تو دلم فندق باشه هیچی دیگه جا نمیشه
امان از دست استکبار جهانی
ماهی
به جون خودم بوکسوری ، آلمانی و مدرسه ای
این مدرسه ای رو از خودم اختراع کردم همون بوکسوری هست که جلوش کوتاهتر باشه..
والله وقتی اصلاح می کنم کلی بدهکارم میشم.
بس که ناز و نوز و آخ و اوخ می کنه
ما کارگر بی جیره مواجبیم
آدرس هم حموم خونمون
Kishe Mehr
منم وسط ماه رمضان به دنیا اومدم ( روز تولد امام حسن مجتبی ) اسمم رو گذاشتن مجتبی
Kishe Mehr
حیف
hadi04
هیچی دیگه یکی بیاد مجی رو بگیره زد تو کار گوز ول کن هم نیست
یه بنده خدایی توی دستشویی بوده دوران جنگ بعد حمله هوایی میشه همزمان با گوزیدن این یارو خونه بغلیشون رو با راکت میزنن یارو کف بر میشه میاد بیرون میگه فهمیدین چی شد؟ اطرافیا میگن چی شد ؟ میگه گوزیدم خونه بغلی منهدم شد
ای جون دل دایی ایشالا دنیز دنیا بیاد سالم و سلامت باشید هر دوتاییتون والا منکه درک نکردم
این مدرسه ای رو از خودم اختراع کردم همون بوکسوری هست که جلوش کوتاهتر باشه..
والله وقتی اصلاح می کنم کلی بدهکارم میشم.
ما کارگر بی جیره مواجبیم
آدرس هم حموم خونمون یا حیاط خونه ی بابام اینا
ایول بابا پس کار رو اصولی یاد گرفتی چند تا مدل هم بلده !!!!!!!!!! آدرست خیلی سر راست بود الان میام البته حیاط خونه بابات اینا بهتره توی فضای باز آخه الان هوای شیراز توپه
نخبه
چه جالب اگه نی نی ماه رمضون دنیا بیاد برنامه ریزی کرده بیدم که تولد امام حسن مجتبی براش جشن نامگذاری بگیرم...حالا تا خدا چی بخاد و دنیز کی دنیا بیاد
ای جون دل دایی ایشالا دنیز دنیا بیاد سالم و سلامت باشید هر دوتاییتون والا منکه درک نکردم ولی فاطی میگه مادر شدن حس خوبیه البته من هم در مورد پدر شدن و حسش کلی پیشش کلاس گذاشتم
اره مادر شدن حس قشنگیه..حس بابا شدن هم قشنگه ارش که هی خدا خدا میکنه دکتر واسه من سونوگرافی بنویسه اونم بیاد نی نی رو ببینه
ماهی
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→