مواد اولیه: سینه مرغ یک عدد بادمجان حلقه شده سه عدد گوجهفرنگی چهار عدد پیاز درشت یک عدد سیر دو حبه آلو بخارا 20 عدد نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم تا مرز خود کشی
طرز تهیه: مرغ را با پیاز تفت میدهیم بعد نمک، سیر، زردچوبه و فلفل سیاه میریزیم یک پیمانه آب اضافه کرده میگذاریم بپزد. بادمجانها را سرخ کرده و روغن اضافه آن را میگیریم. کف قابلمه یک ردیف بادمجان میچینیم بعد مرغ پخته شده را روی آن میگذاریم گوجهفرنگیها را حلقه کرده و با آلو بخارا روی مرغ میریزیم. به همین ترتیب ادامه میدهیم تا مواد تمام شود. در آخر آب مرغ را ریخته و میگذاریم 30 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.
ایده جالب برا شرکت کنندگان فستیوال آشپزی ماهی آغاز دور سوم فستیوال آشپزی غذا بیار! بوفی ببر !
منم چند روز پیش دستور پخت مرغ مسما رو از اینترنت گرفتم و پختم البته من نپختم من خوندم مامی پخت خیلی هم خوشمزه شد و همه خوششون اومد .. غذای اسون و خوش مزه ایه.. غذایی گیلانی
غذاهای گیلانی همشون خوشمزه هستند مرغ مسما دیگه چه صیغه ایه؟ همراه مرغ یا آلو میریزم که میشه آلو مسما! یا غوره میریزیم که میشه غوره مسما!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
شما غذای ما رو دزدیدید اسمش رو گذاشتید غوره مسما اتفاقا ما همین جوری درست می کنیم ولی بهش می گیم غوره و جوجه و بادنجون ( به لهجه ی شیرازی گفتم ) منتظر غوره هستم که درست کنم..نمی دونید چقدر خوشمزه ست
حالا خوبه بهش نمیگید غوره و جوجه و بادمجون و پیاز و گوجه و رب و نمک و فلفل و آب و قابلمه و اجاق گاز و آشپزخونه و ماهی خانوم
خورشت تا همیشه غوره مسما منم غوره خیلی دوست دارم، چه خودش چه شربتش همراه با دلار (Dalaar)
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
حالا خوبه بهش نمیگید غوره و جوجه و بادمجون و پیاز و گوجه و رب و نمک و فلفل و آب و قابلمه و اجاق گاز و آشپزخونه و ماهی خانوم
اینا همش برا اینه که ثابت کنیم شیرازیها تنبل نیستن براشون حرف در می آرید... نمایش یا پنهان متنحالا همه کلمه ها رو نصفه نیمه می گیما نمی دونم چرا این یکی رو اینقدر طولانی صدا می کنیم
امسال عید تو یه رستوران توی استارا ، تو منو غذاهاشون این اسم رو نوشته بودن واسه همین منم با همین اسم سرچ کردم و جزو غذاهای گیلانی اومد.. حالا اگه اسمش الو مسما باشه به من ربطی نداره تو منوی رستوران مرغ مسما نوشته بود
نخبه, مرغ مسما همونی نیست که توی دل مرغ دونه ی انار می ریزن؟ خیلی خوشمزه ست و شمالیه..مطمئن نیستم اسمش مسما باشه ولی توی ذهنمه مامانم درست کرده به اسم مرغ مسما
مرغ مسما همونی نیست که توی دل مرغ دونه ی انار می ریزن؟ خیلی خوشمزه ست و شمالیه..مطمئن نیستم اسمش مسما باشه ولی توی ذهنمه مامانم درست کرده به اسم مرغ مسما
نه تو رستوران هم که خوردم همون چیزی بود که تو نت دیدم هم عکسش و هم مزه اش همون بود
مرغ ..............................براي هر نفر يه تكه آلو قيسي ......................براي هر نفر 2 تا 3 عدد آلو سياه ........................براي هر نفر 2 تا 3 عدد پياز ...............................2 عدد شكر..............................2 قاشق غذاخوري زردچوبه..........................مقدار ي
طرز تهيه: مرغ رو با كمي آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم,و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم. هر وقت كه مرغ و آلو كاملا" پخت پياز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقيقه ) غذای ما آماده است. نكته: • اين خورش بايد آب كمي داشته باشد. • اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند. • نگذارید پس از اضافه کردن پياز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت. • ميزان شكر اين غذا بسته به ميل شما قابل تغييراست. • طعم اين غذا با وجود شكر و آلو سياه, ملس می باشد.
من از روی این دستور درست کردم و کمی هم رب انار زدم چون نیدونستم اون رنگش واسه چی بیدتوی رستوران مرغش رو هم سرخ کرده بودن ولی اینجا ننوشته
بهونه
مواد اولیه:
سینه مرغ یک عدد
بادمجان حلقه شده سه عدد
گوجهفرنگی چهار عدد
پیاز درشت یک عدد
سیر دو حبه
آلو بخارا 20 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم تا مرز خود کشی
طرز تهیه:
مرغ را با پیاز تفت میدهیم بعد نمک، سیر، زردچوبه و فلفل سیاه میریزیم یک پیمانه آب اضافه کرده میگذاریم بپزد. بادمجانها را سرخ کرده و روغن اضافه آن را میگیریم. کف قابلمه یک ردیف بادمجان میچینیم بعد مرغ پخته شده را روی آن میگذاریم گوجهفرنگیها را حلقه کرده و با آلو بخارا روی مرغ میریزیم. به همین ترتیب ادامه میدهیم تا مواد تمام شود. در آخر آب مرغ را ریخته و میگذاریم 30 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.
ایده جالب برا شرکت کنندگان فستیوال آشپزی ماهی
آغاز دور سوم فستیوال آشپزی غذا بیار! بوفی ببر !
ماهی
مرسی بهونه
چه کار قشنگی کردی
سعی می کنم خودم درستش کنم..مرسی مرسی مرسی
بهونه
منتظر میمونیم دست پخت ماهی گلی حرف نداره
sib
نخبه
ممنون بهونه
بچه مثبت
مرغ مسما دیگه چه صیغه ایه؟
همراه مرغ یا آلو میریزم که میشه آلو مسما!
یا غوره میریزیم که میشه غوره مسما!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
همراه مرغ یا آلو میریزم که میشه آلو مسما!
یا غوره میریزیم که میشه غوره مسما!
خوب شیرین همراه مرغ، مرغ گذاشته، شده مرغ مسما !
ماهی
شما غذای ما رو دزدیدید اسمش رو گذاشتید غوره مسما
اتفاقا ما همین جوری درست می کنیم ولی بهش می گیم غوره و جوجه و بادنجون ( به لهجه ی شیرازی گفتم
منتظر غوره هستم که درست کنم..نمی دونید چقدر خوشمزه ست
حورا
بهونه
اتفاقا ماهی این متن هم همش نوشته بود بادنجان
Holtek
لُدفَا يكي درست كنه ببينيم ، حتما خوشمزه ست .
نغمه
کدبانویی هستی برا خودتااااا
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
بهونه
بله
نمایش یا پنهان متن
بچه مثبت
خورشت تا همیشه غوره مسما
منم غوره خیلی دوست دارم، چه خودش چه شربتش همراه با دلار (Dalaar)
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
اینا همش برا اینه که ثابت کنیم شیرازیها تنبل نیستن براشون حرف در می آرید...
نمایش یا پنهان متن
حالا همه کلمه ها رو نصفه نیمه می گیما نمی دونم چرا این یکی رو اینقدر طولانی صدا می کنیمنخبه
امسال عید تو یه رستوران توی استارا ، تو منو غذاهاشون این اسم رو نوشته بودن واسه همین منم با همین اسم سرچ کردم و جزو غذاهای گیلانی اومد.. حالا اگه اسمش الو مسما باشه به من ربطی نداره تو منوی رستوران مرغ مسما نوشته بود
ماهی
مرغ مسما همونی نیست که توی دل مرغ دونه ی انار می ریزن؟ خیلی خوشمزه ست و شمالیه..مطمئن نیستم اسمش مسما باشه ولی توی ذهنمه مامانم درست کرده به اسم مرغ مسما
نخبه
نه تو رستوران هم که خوردم همون چیزی بود که تو نت دیدم هم عکسش و هم مزه اش همون بود
مرغ ..............................براي هر نفر يه تكه
آلو قيسي ......................براي هر نفر 2 تا 3 عدد
آلو سياه ........................براي هر نفر 2 تا 3 عدد
پياز ...............................2 عدد
شكر..............................2 قاشق غذاخوري
زردچوبه..........................مقدار ي
طرز تهيه:
مرغ رو با كمي آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم,و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.
هر وقت كه مرغ و آلو كاملا" پخت پياز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقيقه ) غذای ما آماده است.
نكته:
• اين خورش بايد آب كمي داشته باشد.
• اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.
• نگذارید پس از اضافه کردن پياز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.
• ميزان شكر اين غذا بسته به ميل شما قابل تغييراست.
• طعم اين غذا با وجود شكر و آلو سياه, ملس می باشد.
من از روی این دستور درست کردم و کمی هم رب انار زدم چون نیدونستم اون رنگش واسه چی بید
من نیدونم این غذا اخرش اسمش چی بید ولی خوشمزه بید
نخبه
gilas
دیگه وقتشه آستین بالا بزنیما
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→