همیشه یادت باشه مرغ رو قبل از اینکه بهش آب اضافه کنی با کمی نمک و فلفل و گوجه و رب و روغن تو همون قابلمه حرارت بده بعد پیاز داغ اضافه کن و بعد از چند دقیقه آب اضافه کن! اینجوری خیلی خوشمزه تر میشه
من از خورشت های شیرین زیاد خوشم نمیاد برای همین از شکر استفاده نمیکنیم، فقط آلو سیاه میریزیم! آلو هم اگر اشتباه نکنم اول میخیسونیم
نقل قول: نخبه
تو منوی رستوران مرغ مسما نوشته بود
احتمالا فقط جهت جلب مشتری بوده! که مشتری متوجه بشه تو خورشت مرغ هست!!!
نقل قول: نخبه
من نیدونم این غذا اخرش اسمش چی بید ولی خوشمزه بید
اسم جهانیش آلو مسما بید
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلار یا درار نوعی طعم دهنده گیلانی که مخلوطی از سبزیجات معطر محلی و نمک هست! اغلب به جای نمک همراه با خیار، گوجه سبز و یا میوه های ترش استفاده میشه! تهرانیا بهش میگن نمک سبز
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلار یا درار نوعی طعم دهنده گیلانی که مخلوطی از سبزیجات معطر محلی و نمک هست! اغلب به جای نمک همراه با خیار، گوجه سبز و یا میوه های ترش استفاده میشه! تهرانیا بهش میگن نمک سبز
چه جالب نشنیده بودم تاحالا یه بار باید برامون بیاری تهران از این دلار ها قیمتش 1700 تومن
همیشه یادت باشه مرغ رو قبل از اینکه بهش آب اضافه کنی با کمی نمک و فلفل و گوجه و رب و روغن تو همون قابلمه حرارت بده بعد پیاز داغ اضافه کن و بعد از چند دقیقه آب اضافه کن! اینجوری خیلی خوشمزه تر میشه
اتفاقا مامانم گفت اینجوری که مرغ بو میگیره بزار با پیاز سرخش و کنم اول کمی سرخش کرد بعد بقیه چیزا رو اضافه کرد البته اختراع کرده و رب انار هم زدیم البته نیدونم مامان چشم منو دور دید چیا بهش اضافه کرد منم یواشکی میرفتم شکر بهش اضافه میکردم چون غذای ترش دوس ندارم
نقل قول: بچه مثبت
من از خورشت های شیرین زیاد خوشم نمیاد برای همین از شکر استفاده نمیکنیم، فقط آلو سیاه میریزیم! آلو هم اگر اشتباه نکنم اول میخیسونیم
تو رو خدا بیا خوشت بیاد کیه به تو غذا بده پرو مسما تازشم منم غذای شما رو دوس ندارم که شکر نداره چون اسمم شیرینه جو گیر شدم و همه چی شیرین دوس دارم
حتمالا فقط جهت جلب مشتری بوده! که مشتری متوجه بشه تو خورشت مرغ هست!!!
اره احتمالا اخه تو رشت هم یه رستوران رفتیم نوشته بود خورشت باقلا منم نمیدونستم چیه هی می پرسیدم چی توش هست یارو گارسونه هم عین منگلا نتونست بگه چیه گفت نداریم تموم شده نکنه این همون باقلا قاتق باشه من که از این چیزا نخوردم تا حالا مثبت پرو بپز ما اسمشون رو یاد بگیریم که لازم نباشه از گارسون منگل بپرسیم
جای اینکه پز بدی لااقل برو از نت دستورش رو بگیر مثل بهونه و دانسته های خودت هم بهش اضافه کن تا بخونیم درست کنیم البته من خونه مامی لنگر انداختم و مامی برام غذا میپزه از غذاهای گیلانی هم خوشم میاد
بچه مثبت
من از خورشت های شیرین زیاد خوشم نمیاد
برای همین از شکر استفاده نمیکنیم، فقط آلو سیاه میریزیم! آلو هم اگر اشتباه نکنم اول میخیسونیم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
مامي
اگه گفتین اسم ترکیش چی بید؟
farzane
بهونه
آره دیگه
دلار چیه؟
منم همین جور
خواهش میکنم
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
کوفت بخوری وقت نکردم ناهار بخورم هنوز
بهونه
آرههههههههه
مهدی نمیدونی چقدر خوشمزس
هاچو هاچو
آآآآآآ
بهونه
خیلی خوشمزه حرف نداره
maryamlondon1
بهونه جون دست درد نکنه جالب بود ..ما به این غذا میگیم (تبسی ) یک روز حوصله کنم تو بخش اموزش اشیزی ماهی جون میزارم
بهونه
درست میگی مامی منظورش همون بوده
وای مرسی منتظر تبسی هستیم
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بهونه
چه جالب نشنیده بودم تاحالا یه بار باید برامون بیاری تهران از این دلار ها قیمتش 1700 تومن
نخبه
اتفاقا مامانم گفت اینجوری که مرغ بو میگیره بزار با پیاز سرخش و کنم اول کمی سرخش کرد بعد بقیه چیزا رو اضافه کرد البته اختراع کرده و رب انار هم زدیم
برای همین از شکر استفاده نمیکنیم، فقط آلو سیاه میریزیم! آلو هم اگر اشتباه نکنم اول میخیسونیم
چون اسمم شیرینه جو گیر شدم و همه چی شیرین دوس دارم
نخبه
منم همین جور
همچین میزنم بچسبی سینه دیوار
اره احتمالا اخه تو رشت هم یه رستوران رفتیم نوشته بود خورشت باقلا منم نمیدونستم چیه هی می پرسیدم چی توش هست یارو گارسونه هم عین منگلا نتونست بگه چیه گفت نداریم تموم شده
نخبه
جای اینکه پز بدی لااقل برو از نت دستورش رو بگیر مثل بهونه و دانسته های خودت هم بهش اضافه کن تا بخونیم درست کنیم البته من خونه مامی لنگر انداختم و مامی برام غذا میپزه از غذاهای گیلانی هم خوشم میاد
زین پس از خونه مامی آن میشوم
بهونه
چون اسمم شیرینه جو گیر شدم و همه چی شیرین دوس دارم
ولی خودمونیمو منم شیرین دوست ندارم باشه غذا
نمایش یا پنهان متن
نخبه
مهم منم که دوس دارم غذا شیرین باشه
ژنرال
امین جان طعم دهنده یورو هم دارید؟
بهونه
یورو خوب نیست پوند بهتر
هاچو هاچو
مامان جان پایین رو یه نگاه بنداز،حداقل اشتباه تایپی میگیره خودت چرا اشتباه مینویسی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→