₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » خورشید و باد

بدون عکس

خورشید و باد

208 بازدید، 15 پست، نویسنده: baron jon

• baron jon

تصویر در دسترس نیست

روزی خورشید و باد با هم در حال گفتگو بودند و هر كدام نسبت به دیگری ابراز برتری میكرد، باد به خورشید می گفت كه من از تو قویتر هستم، خورشید هم ادعا میكرد كه او قدرتمندتر است. گفتند بیاییم امتحان كنیم، خب حالا چه طوری؟

دیدند مردی در حال عبور بود كه كتی به تن داشت. باد گفت كه من میتوانم كت آن مرد را از تنش در بیاورم، خورشید گفت پس شروع كن. باد وزید و وزید، با تمام قدرتی كه داشت به زیر كت این مرد می كوبید، در این هنگام مرد كه دید نزدیك است كتش را از دست بدهد، دكمه های آنرا بست و با دو دستش هم آنرا محكم چسبید.

باد هر چه كرد نتوانست كت مرد را از تنش بیرون بیاورد و با خستگی تمام رو به خورشید كرد و گفت: عجب آدم سرسختی بود، هر چه تلاش كردم موفق نشدم، مطمئن هستم كه تو هم نمی توانی.

خورشید گفت تلاشم را می كنم و شروع كرد به تابیدن، پرتوهای پر مهرش را بر سر مرد بارید و او را گرم كرد. مرد كه تا چند لحظه قبل با تمام قدرت سعی در حفظ كت خود داشت دید كه ناگهان هوا تغییر كرده و با تعجب به خورشید نگریست، دید از آن باد خبری نیست، احساس آرامش و امنیت كرد.

با تابش مدام و پر مهر خورشید او نیز گرم شد و دید كه دیگر نیازی به اینكه كت را به تن داشته باشد نیست بلكه به تن داشتن آن باعث آزار و اذیت او می شود. به آرامی كت را از تن بدر آورد و به روی دستانش قرار داد.

باد سر به زیر انداخت و فهمید كه خورشید پر عشق و محبت كه بی منت به دیگران پرتوهای خویش را می بخشد بسیار از او كه می خواست به زور كاری را به انجام برساند قویتر است.

مثل خورشید باش عشق و محبت را بدون هیچ انتظاری به دیگران ببخش

13 سپاس: دلشاد، ari 93، بچه مثبت، mz56mz، حورا، soheyla، نغمه، N.e.D.a، mojde، gilas، farzane، مامي، arash52

• ari 93

ممنون عزیزم :8: ...خیلی زیبا بود...کاش تمام انسانها مثل خورشید پرمهر باشند...
    1 سپاس: baron jon

• mz56mz

نقل قول: baron jon

:6:

• حورا

تو چقدر ماهی :3:

• soheyla

سلام و سپاس :46: .
    متن زیبائی بود :8: .
    خورشید بودن درحین اینکه زیباست خیلی مشکله .

• baron jon

مرسی دوستان عزیز 280 280

• نغمه

خیلی زیبا بود بارون جون ممنون 260

• N.e.D.a

• sotude

• mojde

ممنون بارون عزيزم اين داستان منو هميشه به فكر فرو ميبره.
    خورشيد كار شاقي نكرده اون از طبيعتش استفاده كرده كه گرما ميده و باد هم از طبيعتش اما آيا ما ميتونيم از طبيعتمون استفاده نكنيم ميتونيم وقتي ميتونيم بوزيم خروشان و خشمناك. بتابيم و ديگرانو از گرماي عشق سر شار كنيم و يا وقتي داريم ميتابيم و گرم از عشقيم به خاطر مصلحت سرد بشيم و بوزيم . ما ميتونيم؟

• gilas

زیبا بود گلم :11:

• farzane

خیلی زیبا بود بارون جون مرسی عزیزم 1189

• دلشاد

ممنون ریبا بود

• baron jon

تشکر دوستای خوبم :46:

نقل قول: mojde
    آيا ما ميتونيم از طبيعتمون استفاده نكنيم ميتونيم وقتي ميتونيم بوزيم خروشان و خشمناك. بتابيم و ديگرانو از گرماي عشق سر شار كنيم و يا وقتي داريم ميتابيم و گرم از عشقيم به خاطر مصلحت سرد بشيم و بوزيم . ما ميتونيم؟

فکر می کنم میشه :17: این مورد دومی رو مخصوصا من دیدم

• مامي

نقل قول: baron jon

286
    ممنون بارون جونننننننننننننننننننننننننننننننم :46: :46: :46:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: