₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » کودکان قربانی شده در برنامه خاله شادونه (عکس)
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » کودکان قربانی شده در برنامه خاله شادونه (عکس)
1 2

بدون عکس

کودکان قربانی شده در برنامه خاله شادونه (عکس)

813 بازدید، 25 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

کودکان قربانی شده در برنامه خاله شادونه

خبرآنلاین نوشت: گفته شده به دلیل حضور مادران و کودکان در این مراسم، هیچ تصویری از آن وجود ندارد. اما این تصویری است که گویا در یک وبلاگ منتشر شده.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

بهاره شادمهر

تصویر در دسترس نیست

نگار صالحی

تصویر در دسترس نیست

مهدی مولایی

نمایش یا پنهان متن

ملیکا زارعی مجری برنامه «باغ شادونه» در پیامی درگذشت سه کودک را در خرمدره‌ تسلیت گفت.

به گزارش خبرآنلاین متن پیام تسلیت ملیکا زارعی به شرح زیر است:

«برای کسی که بیش از نیمی از زندگی خویش را در راه خوشنودی و شادی کودکان سرزمینش سپری نموده و روز‌ها و شب‌های خود را جز با عشق کودکان با واژه دیگری نیامیخته، چه فاجعه‌ای سهمگین‌تر از درگذشت ناگهانی سه کودک معصوم و چه خبری دردناک‌تر از این فاجعه تلخ و غمبار بعد از شور و شادی برنامه‌ای است که با حضور من به پایان رسیده.

من به دلیل عدم تخصص در امور مربوط به چگونگی برقراری نظم در ورود و خروج افراد از سالن‌های برگزاری نمایش و جشن، نمی‌دانم چرا و چگونه این اتفاق دردناک هنگام خروج از سالن شهدای خرمدره رخ داد، اما همواره با خود زمزمه می‌کنم‌ ای‌کاش آن هنگام من نیز در سالن حضورداشتم تا با فدا کردن جان خود مانع وقوع این حادثه دلخراش می‌شدم.

و حالا بعد از یک دنیا آه و افسوس، پس از گذشت دو روز از شنیدن خبر درگذشت عزیزان دلم، نگار صالحی، بهاره شادمهر و مهدی مولایی در حالی که نفس در سینه‌ام حبس شده و تلخی این فاجعه دم و بازدم را برایم رنج آور ساخته، بر آن شدم، اشک را جوهر قلم خویش نمایم و با قلبی اندوهناک وقوع این حادثه دلخراش را به خانواده‌های صالحی، شادمهر و مولایی و مردم خوب و محترم شهرستان‌های خرمدره و ابهر و به مردم کشورم که همیشه در این سال‌ها کنار من بوده و عشق به کودکانشان خون را در رگ‌هایم جاری ساخته، تسلیت گفته و در انتها از کودکان و عزیزانم می‌خواهم تا بهبودی احوال روح و جانم اجازه دهند، از همراهی با گروه برنامه‌سازم، معذور باشم.

تصویر معصومانه‌تان برای همیشه در قلبم حک شد.»

به گزارش خبرآنلاین، عصر پنجشنبه 21 اردیبهشت‌ماه در جشنی که در خرمدره با حضور عوامل برنامه «باغ شادونه» برگزار شد، هنگام خروج بچه‌ها از سالنی که مراسم جشن در آن برگزار می‌شد، به دلیل ازدحام جمعیت سه کودک کشته و هفت نفر مجروح شدند.

15 سپاس: hadi04، دلشاد، یواش، arash52، حورا، ماهی، baron jon، mz56mz، نخبه، malakeh، بچه مثبت، نغمه، gilas، دخترخاله، mojde

• Kishe Mehr

:13: ادم میمونه چی بگه؟

حالا مگه کسی هم گردن میگیره؟

ولی خودمونیما، اینکه خاله شادونه بود اینطوری شد، اگه جنیفر لوپز بیاد چی میشه....

1 سپاس: یواش

• arash52

من يه بار دختر بابا رو بردم برنامه عمو فيتيله ايها توي سالن وزارت كشور
    علاوه بر بي شعوري مسئولين برگزار كننده درخصوص عدم برنامه ريزي صحيح براي كنترل جمعيت و ايجاد نظم ، حيوون بازي مردم شريف ايران هم هر لحظه ميتونه حادثه اي رو رقم بزنه
    ببخشيد بي ادبي كردم ؛ لغات فوق چندين بار از فيلتر رد شده :4:

3 سپاس: ماهی، نخبه، نغمه

• حورا

واقعا مردم خودشون باید رعایت کنند .جای تاسفه :2:

طفلکیا. بمیرم براشون :79:

1 سپاس: نغمه

• arash52

نقل قول: Kishe Mehr
    ادم میمونه

نه خير آدم شامپانزه است :4:

• Kishe Mehr

برای بعضی ادمها باید گفت بلانسبت شامپانزه و میمون و... :50

• ماهی

اینقدر که به فکر رعایت حجاب دختر بچه ها توی این برنامه ها هستن فکر رفت و آمدشون نیستن :14: خدا مرگشون بده :14:
    2 سپاس: ژنرال، ملیکا

• ژنرال

مسئولین که آدم نمیشن!
    خدا به خانواده هاشون صبر بده :46:

نقل قول: arash52
    علاوه بر بي شعوري مسئولين برگزار كننده درخصوص عدم برنامه ريزي صحيح براي كنترل جمعيت

والا حاج محمود که میگه جمعیت کمه، کنترلش نکنید ! :4:

• baron jon

:2: طفلکی ها
    چی بگی آخه .... :44:

• ari 93

اینا ادمن؟؟؟وحشی ها...بلا نسبت شما از حیوون هم بدترن...مگه چه خبره که اینجوری هول میزنید؟؟؟طفلی بچه ها... :2:

• mz56mz

خداوند صبرى به اين خانواده هاى عزيز بده روح عزيزانشان شاد :46:
    نقل قول: ژنرال
    والا حاج محمود که میگه جمعیت کمه

اول اينكه هنوز حاجى نشدم و دوم اينكه تكذيب ميكنم :15:

1 سپاس: ژنرال

• هاچو هاچو

:20: بچه های بیچاره چه گناهی کردند :20:
    خدا به خانوادشون صبر بده :48:

نمایش یا پنهان متن
    این خاله شادونه 1 ماه پیش اومده بود مشهد...نمیدونم چطوری جون سالم به در برد... :4:

• ژنرال

نقل قول: mz56mz
    اول اينكه هنوز حاجى نشدم و دوم اينكه تكذيب ميكنم :15:

اول اینکه از نظر ما، شما حاجی هستی! مکه هم ایشالا میری.. اصلا آدم اول باید حاجی بشه بعد بره مکه!
    دوم اینکه منظورم اون یکی حاج محمود بود :34:

2 سپاس: mz56mz، نخبه

• نخبه

خدا به خانواده هاشون صبر بده..این حرکات وحشیانه هر جا که تو ایران صف ایجاد بشه هست.. ادم میخاد مترو هم که سوار بشه باید اشهدش رو بخونه ..

• maryamlondon1

خدا به خانوادهاشون صبر بده خیلی دردناکه . :2: بیچاره بچه ها با چه ذوق وشوق به این مراسم رفته بودند :2:

نه خير آدم شامپانزه است

لغات فوق چندين بار از فيلتر رد شده

عکس بچه هار دیدم جگرم اتش گرفت ولی نوشته هات خوندم نتونستم جلوی خنده ام بگیرم :56:

• پرهام

خدا نصیب گرگ بیابون نکنه این غمهارو :87:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: