سلام به لوی ماه همتون رودارای گرامی خیلی خوش اومدین توشولوی سایت 1 ساله شد کم کم دیگه بزگ میشم شلوخ نمیتونم قول میدم ▧ تصویر در دسترس نیست 1 سال پیش همچین روزی مامان جونم توی نت گشت میزد که به طور اتفاقی با این سایت آشنا شد و اونو به من معرفی کرد منم بعد از 3 یا 4 ساعت گشت زدن به عنوان میهمان توی سایت از جو موجود توی سایت و صمیمیت و سلامت ارتباط بین بچه ها خوشم اومد و جذب شدم بلافاصله تصمیم خودم رو گرفتم و عضو شدم شدم توشولوی سایت و بچه ها ازم مراقبت کردن تا 1 ساله شدم اولش هیچی بلد نبودم بعد از گذاشتن چند تا تاپیک با اشکال و خنده دار تاپیک گذاشتن و عکس آپلود کردن و ..... همه رو داداش بزرگم بهروز بهم یاد داد و ازش واقعا ممنونم و محبتاشو فراموش نمیکنم بچه های دیگه هم خیلی زحمتم رو کشیدن مثل وحید که طفلک بخاطر تاپیک عکسای آزمایشگاه کچلش کردم و همچنین گیلاس و داداش بهروز که زحمت تاپیکای تکراری منو کشیدن و بستن از شوخی گذشته بگم از عضویت توی سایت واقعا خوشحالم خیلی دوس دارم هم محیط سایت رو و هم دوستایی که پیدا کردم نمیدونم چطوریه که توی این سایت که میام اگه ناراحت باشم ناراحتیم نصف میشه و اگه خوشحال باشم چندین برابر میشه همتون رو دوس دارم و از محبتاتون ممنونم و ممنونم از کسایی که اگه اشتباهی کردم از روی توشولوییم اشتباهاتم رو به بزرگی خودشون بخشیدن و به روم نیاوردن خوب دیگه خیلی حرف زدم حالا که 1 ساله شدم شلوخ کنید حالا نوبتی هم که باشه وقته چیه؟! وقته خوردنیه بخولید شلوخ کردین انرژی بگیرید
▧ تصویر در دسترس نیست
متی متی واسه خودم پپسی باز کردم بزنید به سلامتی این آقا رو هم گذاشتیم هر امری بود در خدمت باشن و نکته ی مهمتر اینکه کادو ها رو تحویل بگیرن و هر کس دست خالی اومده به این صورت باهاشون برخورد کنن خووو چیه مگه یه علوسک میخوام اونم نمیخواین بیالین بلام؟! ▧ تصویر در دسترس نیست
سلام متی جون توشمولوی خودم... من هنوز تا یه سالگیم یه 20روزی زمان دارم میخوام شلوخ کنم اهنگ نداری برقصیم...کمرم گرفتاهنگ بذار متی ...بدو اهنگ میخوام تا اهنگ نذاری من بی اهنگ واست قر میدم...بهم رحم کن...
مبارك باشه عمو جان انشاءالله دكترات هم همينجا جشن بگيرى خانم دكتر كوشولو
اين هم هديه عمو
وای مسی عمو جونم راضی به زحمت نبودم
نقل قول: ari 93
سلام متی جون توشمولوی خودم... من هنوز تا یه سالگیم یه 20روزی زمان دارم میخوام شلوخ کنم اهنگ نداری برقصیم...کمرم گرفتاهنگ بذار متی ...بدو اهنگ میخوام تا اهنگ نذاری من بی اهنگ واست قر میدم...بهم رحم کن...
باشه الان یکی میاد نانای میزاره به دادت میرسه کادوت کوووووووووووووووو؟! بالا رو بخون نمایش یا پنهان متن
وای وای وااااااای سالگرد تولدت توی سرزمین بوف بوفی مبارک باشه دایی ولی میگم متی چقده زود زبون باز کردی اون دختره سه ماهه زبون باز کرد ولی شما سه ثانیه ای البته جای تعجب نداره چون باهوش بودنت به داییت رفته
دایی الان با موبایلم بعدشم میدونی که دارم میرم عروسی وقت نمیشه کادو بخرم فعلا یه کادو از مغازه گیلاسی برات میخرم یک قر هم توی عروسی به نیابت و به نیت تو میدم
به به آبجی کوچولوی خودم تولد یکسالگیت در سرزمین زیبای بوفیلند مبارک
نقل قول: mati
اولش هیچی بلد نبودم بعد از گذاشتن چند تا تاپیک با اشکال و خنده دار تاپیک گذاشتن و عکس آپلود کردن و ..... همه رو داداش بزرگم بهروز بهم یاد داد و ازش واقعا ممنونم و محبتاشو فراموش نمیکنم
قربان آبجی دکتر کوچولو بشم
نقل قول: mati
گیلاس و داداش بهروز که زحمت تاپیکای تکراری منو کشیدن و بستن
فکر کنم تابیکت تکراریه آخه من هفته پیش تبریک گفتم از طرف من به مامان مهربونت تبریک بگو و روز تولد مامانتم تبریک بگو ▧ تصویر در دسترس نیست
ولی میگم متی چقده زود زبون باز کردی اون دختره سه ماهه زبون باز کرد ولی شما سه ثانیه ای البته جای تعجب نداره چون باهوش بودنت به داییت رفته
آره دایی جون به شما رفتم
نقل قول: Kishe Mehr
دایی الان با موبایلم بعدشم میدونی که دارم میرم عروسی وقت نمیشه کادو بخرم فعلا یه کادو از مغازه گیلاسی برات میخرم یک قر هم توی عروسی به نیابت و به نیت تو میدم
مسی دایی مسی خوش بگذره بترکون امشب توی فینال برنده شی مرسی با اینهمه مشغله اومدی تولدم شرمنده کردی آره دایی جون اونجا واسم قر بده البته با رعایت نکاتی که گفتم! وگرنه میدونی که اونجا مامور دارم بتشتت
نقل قول: ari 93
lجوجو گیلی جون هنوز کادوت رو نداده...ناراحت نشو...بیا چند قر بدیم مثل دایی مجتبی..
ای جونم قلبونت بشم
نقل قول: دلشاد
به به آبجی کوچولوی خودم تولد یکسالگیت در سرزمین زیبای بوفیلند مبارک
مسی داداشی مهلبونم
خدا نکنه ووووی اجالتم نده
فکر کنم تابیکت تکراریه آخه من هفته پیش تبریک گفتم
اینجا هم دست از سرم بر نمیداریا
از طرف من به مامان مهربونت تبریک بگو و روز تولد مامانتم تبریک بگو
مرسی چشم هنوز که نشده اما ممنون از محبتت حتما پستت رو نشونش میدم
mati
رودارای گرامی خیلی خوش اومدین
توشولوی سایت 1 ساله شد
▧ تصویر در دسترس نیست
1 سال پیش همچین روزی مامان جونم توی نت گشت میزد که به طور اتفاقی با این سایت آشنا شد
اولش هیچی بلد نبودم بعد از گذاشتن چند تا تاپیک با اشکال و خنده دار
بچه های دیگه هم خیلی زحمتم رو کشیدن مثل وحید که طفلک بخاطر تاپیک عکسای آزمایشگاه کچلش کردم
از شوخی گذشته بگم
از عضویت توی سایت واقعا خوشحالم خیلی دوس دارم هم محیط سایت رو
نمیدونم چطوریه که توی این سایت که میام اگه ناراحت باشم ناراحتیم نصف میشه و اگه خوشحال باشم چندین برابر میشه
همتون رو دوس دارم و از محبتاتون ممنونم
و ممنونم از کسایی که اگه اشتباهی کردم از روی توشولوییم اشتباهاتم رو به بزرگی خودشون بخشیدن و به روم نیاوردن
خوب دیگه خیلی حرف زدم حالا که 1 ساله شدم شلوخ کنید
حالا نوبتی هم که باشه وقته چیه؟! وقته خوردنیه بخولید شلوخ کردین انرژی بگیرید
▧ تصویر در دسترس نیست
متی متی
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
بهونه
مبارکککککک باششههههههههههههه آبجیییییییییی متی توشولو خودمون
دست مامانت درد نکنه گفتم تو رودار نمیتونی از این کارا بکنی
خوبی متیی
اینم به افتخار خودت
نمایش یا پنهان متن
mati
مسی دکی مسی
بهونه,
arash52
انشااله دوساله بشي
mati
انشااله دوساله بشي
مسی عمو آلش خان
mz56mz
اين هم هديه عمو
▧ تصویر در دسترس نیست
ari 93
من هنوز تا یه سالگیم یه 20روزی زمان دارم میخوام شلوخ کنم
بهونه
ببین من چه خوش تیپ اومدم جشن تولد
mati
اين هم هديه عمو
وای مسی عمو جونم راضی به زحمت نبودم
من هنوز تا یه سالگیم یه 20روزی زمان دارم میخوام شلوخ کنم اهنگ نداری برقصیم...کمرم گرفتاهنگ بذار متی ...بدو اهنگ میخوام تا اهنگ نذاری من بی اهنگ واست قر میدم...بهم رحم کن...
کادوت کوووووووووووووووو؟!
نمایش یا پنهان متن
بهونه
نمیدونم این دکی کی اومد تو تایپیک
ari 93
ااااا...عمو محمود اونجا بچه ها اجازه دارن باربی بازی کنن؟؟؟اینجا مارو دعوا میکنن
mati
سرتو گول مالیدم
عیب نداره مهم نیته
Kishe Mehr
ولی میگم متی
ari 93
دلشاد
فکر کنم تابیکت تکراریه آخه من هفته پیش تبریک گفتم
از طرف من به مامان مهربونت تبریک بگو و روز تولد مامانتم تبریک بگو
▧ تصویر در دسترس نیست
sib
mati
مبارکککککک باششههههههههههههه آبجیییییییییی متی توشولو خودمون
پست عوض میکنی حالا؟!
بتشمت؟! رودار
مسی دایی مسی خوش بگذره بترکون امشب توی فینال برنده شی