ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
تلاش پنج دختر آمریکایی برای تجاوز جنسی به یک دانشجوی یمنی
maryamlondon1
▧ تصویر در دسترس نیست
یک دانشجوی یمنی که در ایالت آریزونای آمریکا تحصیل می کند به پلیس اعلام کرد توسط 5 دختر هم کلاسی خود مورد آزار جنسی قرار گرفته است.
پلیس ایالت آریزونا سپس اين 5 دختر دانشجو را در محل سکونت دانشجوى يمنى بازداشت کرد.
این پنج دانشجو که با عصام الشرعبی تبعه یمن در یک دانشکده تحصیل می کنند، وارد منزل وی شدند و پس از قفل کردن درب آپارتمان محل سکونت وی، لباس های خود را درآوردند و تلاش کردند به زور با وی ارتباط جنسی برقرار کنند.
دانشجوی یمنی اما پس از این اقدام از پنجره اتاق خواب خود به بیرون پرید و در تماس با پلیس ماجرا را برای آنها تعریف کرد.
یکی از این دختران در بازپرسی اولیه اعتراف کرد که وی و دوستانش اعتقاد داشتند این دانشجو بیماری روانی دارد و پیش از این چندین بار از وی خواستند با آنها ارتباط جنسی برقرار کند اما او هر بار به آنها می گفت به دین خود پایبند است و بر اساس تعالیم دینی وی نمی تواند خارج از چارچوب ازدواج ارتباط جنسی برقرار کند.
آزار جنسی بر اساس قوانین ولایت آریزونا جز در صورت موافقت دو طرف ممنوع است.
پیشتر 5 هزار دانشجوی دختر در این ایالت در مراسم "لخت شدن دسته جمعی" در دانشگاه آریزونا شرکت کرده بودند.
این جشن هر ساله پس از پایان سال تحصیلی برگزار می شود. شرکت کنندگان در جشن لخت شدن دسته جمعی پس از درآوردن لباس های خود با لباس زیر در مسابقه دوی مارتون شرکت می کنند.
دانشگاه آریزونا پس از برگزاری جشن اخير دانشجویان اعلام کرده بود بیش از نیم تن لباس و مبلغ 4.800 دلار جمع آوری کرده و در بین نیازمندان ایالت و ایالت های مجاور توزیع کرده است.
ari 93
mz56mz
من هم دارم ميرم دوی مارتون
▧ تصویر در دسترس نیست
arash52
آدم مي مونه تو كار اين جماعت نسوان
بري بهشون تجاوز كني ميگن يارو روانيه
نخواي بهشون تجاوز كني ميگن يارو روانيه
تكليفمون رو روشن كنيد لطفا
ماهی
به این می گن اختلاف فرهنگی
garfild
حرفی برای گفتن ندارم
نمایش یا پنهان متن
فقط این دانشگاه آریزونا ثبت نام ترم جدیدش کیه؟؟gilas
نخبه
عجب دوره و زمونه ای شده دیگه دخملا هم تجاوز میکنن
maryamlondon1
دادش محمود برو لباس تنت کن سرما میخوری
آدم مي مونه تو كار اين جماعت نسوان
وای شیرین مردم از خنده
از نظرات دوستان متشکرم
محسن صائب
انصاف قضیه کاری که این بابا کرده نشان دهنده اراده بالا او داره و باید بهش صد افرین گفت
.
ممنون مریم جان
جالب بود
دلشاد
maryamlondon1
.
اقایون یاد بگیرند
Cyrus66
بري بهشون تجاوز كني ميگن يارو روانيه
نخواي بهشون تجاوز كني ميگن يارو روانيه
تكليفمون رو روشن كنيد لطفا
جدا ها ... همه آتیشا از گور این دخترا بلند میشه بعد می ندازن گردن پسرای بیچاره
نغمه
هاچو هاچو
نخبه
ترک تحصیل کن در امان باشی
پرهام
levrone
یاد فیلم امریکن پای افتادم.
KuRoSh
همشه آرزوی تحصیل در آری زونا رو داشتم و خدا بهم قول داده در آینده این آرزو جنبه حقیقت پیدا کنه
از حالا خودم رو دارم برای مسابقه دو آماده می کنم که اونجا کم نیارم
SaMaN TaJ
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→