صفحه مجزایی برای نمایش کاربرانی که هر روز سالروز عضویتشون هست ایجاد شد. این صفحه با کلیک کردن روی لینکی که فهرست 5 نفر از این کاربران رو در صفحه اصلی نشون میده در دسترس هست.
▧ تصویر در دسترس نیست
با نمایش کاربرانی که در این روز به عضویت سایت در اومدند قادر هستیم تا ضمن تبریک گویی به دوستانمان به مناسبت سالروز عضویتشان در سایت، همچنین کاربران روبات رو تشخیص و عضویتشون رو باطل کنیم.
دوستانی که می خوان استایل سفارشی برای صفحه شخیصون بذارن یا مورد خاصی بالای صفحه شون قرار بدن (مثل پلیری که من قرار دادم)، محتوای کدهای استایل یا html -شون رو برام با پیغام خصوصی بفرستند.
دوستانی که می خوان استایل سفارشی برای صفحه شخیصون بذارن یا مورد خاصی بالای صفحه شون قرار بدن (مثل پلیری که من قرار دادم)، محتوای کدهای استایل یا html -شون رو برام با پیغام خصوصی بفرستند.
بندری
baron jon
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
علیرضا
▧ تصویر در دسترس نیست
با نمایش کاربرانی که در این روز به عضویت سایت در اومدند قادر هستیم تا ضمن تبریک گویی به دوستانمان به مناسبت سالروز عضویتشان در سایت، همچنین کاربران روبات رو تشخیص و عضویتشون رو باطل کنیم.
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
jaj
علیرضا:
مرسییییییییییییییییییییییییییییی
علیرضا
zrnznn
حتما سر یه فرصت مناسب منم میخوام یکی از تصاویر زیبایی دزفول روانتخاب کنم و برام زحمتشو بکشید
Holtek
سلام
دستت درد نکنه
رایگانه؟
علیرضا
رایگانه
هدف بالا بردن خلاقیت کاربران در تزئین صفحات شخصی خودشون، آشنایی بیشترشون با صفحه سازی و کدهای html, cssو java, حتی php و از این صحبتها
pAshMak
من ازینایی که گفتید زیادسردرنمیارم ولی یعنی الان منظوراینه که میتونیم از تصویری بعنوان
هدر صفحه شخصیمون استفاده کنیم؟
▧ تصویر در دسترس نیست
علیرضا
pAshMak
ممنونم. خب حجم عکس مورداستفاده چند پیکسل باشه؟
▧ تصویر در دسترس نیست
علیرضا
pAshMak
سلام...ممنووووووووونم برای عکس صفحه شخصی ام خیلیییییییییی خوشگل شده
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
زبل خان
زبل تقدیمی به علیرضا
علیرضا
میشه بذاریم برای آواتارمون؟
زبل خان
زبل آواتارساز