ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
levrone
یکی از ارزوهای بچگیام این بود که یک دیزی سرا بزنم. آبگوشت بدم ملت بخورن حالشو ببرن.
نخبه
منتظر بودم بگی تخم مرغ اب پز بدم ملت بخورن
علیرضا
مبارک باشه علیرضا جان.خدا به کارتون برکت بده
امیدوارم رستورانت مثل سایت حسابی گل کنه و کارت بگیره
برات آرزوی موفقیت دارم
عليرضاي عزيز انشالله مبارك باشه و خوش يمن و روز به روز معروفتر طوري كه كلي شعبه تو سر تا سر دنيا داشته باشي
ایشالا که مبارک باشه
دیگه بوفی داره جهانی تر میشه ایشالا کارخونه بوفی رو هم راه اندازی کنی
ایشالا یک روز «پیتزا بوفی-شعبه بچه مثبت» را تو شهر زیبای خودم با حضورت افتتاح کنیم
قابل توجه دوستان: پیتزا بوفی هیچ شعبۀ دیگری ندارد
آقا پیتزا پخش کن خواستید در خدمتم
الحساب فعلا یه پیتزا مخصوص بوفی برام بفرستید
آدرس ندادیااا
Vanha Hämeentie 103
www.boofi.fi
اميدوارم چرخش بچرخه
درضمن شما مگه نمي دوني من جنبه ندارم . به خاطر غذاي مجاني هم شده ويزا ميگيرم ميام
براتون آرزوی موفقیت می کنم
ان شا الله كه هميشه خوش يمني و بركت سرتاسر زندگيتون رو فرا بگيره . موفق باشي داداش
به به چه خوردن داره اون غذا توی رستوران بوفی ایشالا روزی قسمت بشه بیایم
مبارک باشه
این فندق من پیتزا دوست داره یه شماره اشتراک به ما بدین زنگ بزنیم برامون پیتزا بفرستین
صفحه شخصی رو نمیگم! رستوران بوفی رو میگم
خیلی خوشم اومد از این حرکت
بوف بوفی داره کم کم یه بِرَند میشه!
انشالا کسب و کارت پررونق باشه...
حتماً تو رستورانت دوغم سِرو کن!
دوغ هم چشم حتما در موردش فکر می کنم ممنون
نمایش یا پنهان متن
در مورد تاخیر اون مورد سایت هم حسابی شرمنده شدیم از شما. به زودی ...مبارک باشه.ایشالله ایشالله که با برکت و پر فروش میشه...
یکی از آرزوهای من اینه که خودم یه آشپزخونه داشته باشم
بدو غذای مجانیییییییییییییییییی
یکی از ارزوهای بچگیام این بود که یک دیزی سرا بزنم. آبگوشت بدم ملت بخورن حالشو ببرن.
maryamlondon1
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
ایشالله اگه قسمت باشه منم بعدا خواستم فست فود بزنم یه شعبه از بوفی رو میزنم
علیرضاجان مگه نمیدونین ایرانی جماعت واسه چیز مجانی ( حالا هر چی که باشه
نمایش یا پنهان متن
من مدتیه نوشابه نمیخورم، مدتی پیش رفته بودم نمایشگاه مواد غذایی دیدم نوشابه مجانی میدن ناخوداگاه دیدم رفتم یه نوشابه گرفتم و دارم به زور می خورمشملیکا
ماهی
اومدم بگم از این بوف بوفیا نمی خواین برای دکورتون؟
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستپیشنهاد می کنم فرم لباس کارکنان هم یه جورایی توش بوف بوفی باشه..مثلا کلاهشون..
چه با نمک میشه
Holtek
نمایش یا پنهان متن
اين چه حرفيه ، دشمنت شرمنده باشه
من نظرم اينه كه هر چقدر مي تونيد براي تبليغات هزينه بذاريد ضرر نمي كنيد
علیرضا
چشم کمک لازم بود حتما رو بچه های گل سایت حساب باز می کنم
مرسی مجتبی جان...
بله همینطوره البته ایرانی خارجی نداره همه ملتها همینجورین کم و بیش. اینجا معروفه که طرف واسه یه کیک و قهوه مجانی اتوبوس سوار میشه یه ساعت میره و یه ساعت برمیگرده تا اون قهوه و کیک مجانی رو از دست نده
البته شما که قدمتون رو چشمه
ممنون ملیکا جان..
حتما اگه خواستین شعبه بزنین خبر کنید تا کمکی از دستم بر بیاد انجام بدم.
وای ماهی جان خیلی قشنگن اینا واقعا.. یادش به خیر مربوط به مسابقات نوروزی پارسال بود به نظرم..
البته در مورد تیشرت و یا کلاه با لوگوی بوف بوفی حتما اقدام خواهیم کرد به زودی. ممنون از ایده تون
چشم محسن خان تبلیغات رو حتما با تمام قوا انجام میدیم
ممنون از همه تون دوستان که انقد مهربونید. حمایت شما همیشه بهم دلگرمی میده چه تو امور سایت بوده و چه این کار و یا هر موقعیت دیگه.
ari 93
شوخی کردم...به امید خدا که کارتون میگیره ماهم میایم حسابی پیتزا بوفی میخوریم به زودی...
ملی هم هنوز گواهینامه نداره ...من رانندگی میکنم
farzane
واااااااااااااااااااااااااااای سلام مدیر جون مبااااااااااااااااااااااااااارک باشهههههههههههههههه به سلامتی و خوبی و خوشی ببخشید دیر آمدم واسه تبریک مدیر عزیزم علیرضا جان توو امتخانای دانشگامه شرمنده الهی یه شعبه هم توو ایران
بازم با مدیریت و فکر متفکرانتون غافلگیرمون کردین واااااااااااااای بوفیه خودمون جهانی و نامبر وانه
ماهی
شرمنده که توی ظرف مناسب سرو نشده به فاصله یک دوش گرفتن اومدم دیدم پسرم نصفش رو با همین ظرف قورت داده
با بریدن نونهای اضافه اطرافش میشد شبیه ترش کرد..
zrnznn
خیلی خیلی خیلی خ...... تبریک میگمممممممممم
مامي
پیشاپیش این روز فرخنده را به شما تبریک می گویم
روزت مبارک
دلشاد
نمایش یا پنهان متن
آقا این پیتزای ما چی شدkahkeshan
ایشالا
پر از برکت باشه و مث سایت پر رونق
الهی اونطوری که دلت میخواد چرخش بچرخه
علیرضا
ممنون فرزانه جان شرمنده کردید.. خیلی ممنون از لطفتون
ماهی,
وای خیلی با مزه شده این پیتزا. دستتون درد نکنه ماهی عزیز...
zrnznn,
ممنون
مامي,
خیلی ممنون مامی جان. روز چی؟
دلشاد,
ممنون بهروز عزیز
kahkeshan,
خیلی خیلی ممنون
..................................................
دوستان خیلی باید ببخشید که این روزها کمتر سر میزنم به سایت و حتی پیغامها هم بدون جواب موندند...
همونطور که در جریان هستید من یه مقدار اوضاعم به هم ریخته هست و واقعا وقت آزاد میشه گفت اصلا ندارم این روزها متاسفانه.
بابت آپلود سنتر سایت دیروز و پریروز دست به کار شدم و به یک هاست جدید منتقل کردم دومین آپلود سنترمون رو... ولی بعد از کلی کار و وقت که گذاشتم و فایلها رو انتقال دادم امروز صبح دیدم دوباره از دسترس خارج شده.
بعد از مکاتبه با ساپورتشون هم این بود جواب من!
▧ تصویر در دسترس نیست
واقعا دیگه نمی دونم چرا این بد شانسی الان به سراغمون اومده... بازم سعی می کنم یک هاست دیگه پیدا کنم در اولین فرصت و بالا بیارم آپلود سنتر رو.. ولی فعلا لطف کنید با همین آپلود سریع سایت مدار کنید.
ممنون از مدیران خوب که سایت رو تو این مدت مثل همیشه به روز و سر حال نگه داشتند و ممنون از شما دوستان گلم که با حضور و پستهای قشنگتون سایت رو فعال نگه داشتید.
من سعی می کنم پیغامها رو الان جواب بدم ولی اگه کاری داشتید فعلا بهم ایمیل بزنید.
باز هم ممنون از همگی
mz56mz
مامي
روز مرد
نمایش یا پنهان متن
علیرضا جون کجای کاری؟maryamlondon1
شما هم خسته نباشی علیرضا جان
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→