₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » &&& نقـاشی های رومـانتـیـک و شگفـت انگیـز اثـر ژوزفیـن &&&
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » &&& نقـاشی های رومـانتـیـک و شگفـت انگیـز اثـر ژوزفیـن &&&

بدون عکس

&&& نقـاشی های رومـانتـیـک و شگفـت انگیـز اثـر ژوزفیـن &&&

1918 بازدید، 6 پست، نویسنده: دلشاد

• دلشاد

نقـاشی های رومـانتـیـک و شگفـت انگیـز اثـر ژوزفیـن

ژوزفین وال (Josephine Wall) متولد 1947 انگلستان، از هنرمندان پرشور نقاشی های رومانتیک است. ژوزفین از دوران کودکی علاقه وافری به نور و رنگ و داستان های بصری داشت. او هنگامیکه تنها چهار ساله بود سعی داشت زیبایی های دنیای خیالی اش را با رنگ و روغن ترسیم کند. به همین دلیل موجب شد تا طیف گسترده ای از طرفداران این سبک نقاشی را بخود جذب کند. نقاشی های او عمدتا فانتزی، تحت تاثیر و الهام گرفته از استعدادهای عرفانی و ایده های تخیلی است بطوریکه ژوزفین را در شمار هنرمندان مشهور اروپایی و غربی قرار داده است.

45 تصویر این بخش در دسترس نیست

4 سپاس: mz56mz، ari 93، کوروش فسقلی، نغمه

• mz56mz

زيبا و هنر مندانه بودند :65:
    1 سپاس: دلشاد

• zrnznn

بی آنکه بخواهم روزگار می گذرد. روزگار بی آنکه بخواهد مرا پیش می برد. نه من می خواهم نه او؛ پس فلسفه اختیار کجای این دنیا است؟! دنیا دست نگهدار من پیاده میشوم دیگر دل طاقت ندارد...

نمایش یا پنهان متنببچخید من از این عکس های شلوغ ریاد خوشم نمیاد..... :1:
    تنها عکس های شلوغ پلوغ مثل اینی که با علاقه نیگا کردم عکس های استاد شجریان بود تو موزه مشهد که واقعا زیبا بودنننن :5: و آدم لذت میبرد... دستتت درد نکنه داداشی

• ari 93

وااااااااااااااای....عالییییی بود مرسی...عاشق اون شدم که قاصدک داشت بی نظیر بود... :78:
    اگر روزی تونستم روزی یه دونه از اینا بکشم یعنی ته هنرمندم:4:خیلی سخته

• KuRoSh

:65: وااااااااااااااااااااا چقدر قشنگه
    من همچین عکس هایی رو بیشتر دیدم با فتوشاپ درست کرده باشن تا نقاشی کشیده باشن خیلی قشنگه
    ای کاش می تونستم منم از اینا بکشم :65:

• نغمه

خوشگلن :65: آواتار قبلی من هم توش بود همون خانمه که داره قاصدک فوت میکنه :93:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: