نقـاشی های رومـانتـیـک و شگفـت انگیـز اثـر ژوزفیـن
ژوزفین وال (Josephine Wall) متولد 1947 انگلستان، از هنرمندان پرشور نقاشی های رومانتیک است. ژوزفین از دوران کودکی علاقه وافری به نور و رنگ و داستان های بصری داشت. او هنگامیکه تنها چهار ساله بود سعی داشت زیبایی های دنیای خیالی اش را با رنگ و روغن ترسیم کند. به همین دلیل موجب شد تا طیف گسترده ای از طرفداران این سبک نقاشی را بخود جذب کند. نقاشی های او عمدتا فانتزی، تحت تاثیر و الهام گرفته از استعدادهای عرفانی و ایده های تخیلی است بطوریکه ژوزفین را در شمار هنرمندان مشهور اروپایی و غربی قرار داده است.
بی آنکه بخواهم روزگار می گذرد. روزگار بی آنکه بخواهد مرا پیش می برد. نه من می خواهم نه او؛ پس فلسفه اختیار کجای این دنیا است؟! دنیا دست نگهدار من پیاده میشوم دیگر دل طاقت ندارد...
نمایش یا پنهان متنببچخید من از این عکس های شلوغ ریاد خوشم نمیاد..... تنها عکس های شلوغ پلوغ مثل اینی که با علاقه نیگا کردم عکس های استاد شجریان بود تو موزه مشهد که واقعا زیبا بودنننن و آدم لذت میبرد... دستتت درد نکنه داداشی
وااااااااااااااااااااا چقدر قشنگه من همچین عکس هایی رو بیشتر دیدم با فتوشاپ درست کرده باشن تا نقاشی کشیده باشن خیلی قشنگه ای کاش می تونستم منم از اینا بکشم
دلشاد
ژوزفین وال (Josephine Wall) متولد 1947 انگلستان، از هنرمندان پرشور نقاشی های رومانتیک است. ژوزفین از دوران کودکی علاقه وافری به نور و رنگ و داستان های بصری داشت. او هنگامیکه تنها چهار ساله بود سعی داشت زیبایی های دنیای خیالی اش را با رنگ و روغن ترسیم کند. به همین دلیل موجب شد تا طیف گسترده ای از طرفداران این سبک نقاشی را بخود جذب کند. نقاشی های او عمدتا فانتزی، تحت تاثیر و الهام گرفته از استعدادهای عرفانی و ایده های تخیلی است بطوریکه ژوزفین را در شمار هنرمندان مشهور اروپایی و غربی قرار داده است.
▧ 45 تصویر این بخش در دسترس نیست
mz56mz
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
ببچخید من از این عکس های شلوغ ریاد خوشم نمیاد.....تنها عکس های شلوغ پلوغ مثل اینی که با علاقه نیگا کردم عکس های استاد شجریان بود تو موزه مشهد که واقعا زیبا بودنننن
ari 93
اگر روزی تونستم روزی یه دونه از اینا بکشم یعنی ته هنرمندم
KuRoSh
من همچین عکس هایی رو بیشتر دیدم با فتوشاپ درست کرده باشن تا نقاشی کشیده باشن خیلی قشنگه
ای کاش می تونستم منم از اینا بکشم
نغمه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→