ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
(◑‿◐)من مردی را می شناسم (◑‿◐)
KuRoSh
من مردی را می شناسم جوانیش را کرده و حالا آماده غروب است ، خودش می گوید زود گذشت اما خوش گذشت. می پرسم باز هم برگردی همان راه ... ؟ نمی گذارد حرفم تمام شود . با یک "چرا که نه!" ساده جواب تمام سوالاتم را گرفته ام .
من مردی را می شناسم که بهارش خزان است و تابستانش برگریزان . البته مرد نیست ، پیرمردی ست با دلی جوان تر از خویش و مو هایی آماده استتار میان برف های ریزان از آسمان .
من مردی را می شناسم که میان مردان به نام ، هیچ جایگاهی ندارد اما ... بیا و ببین خانواده اش چقدر دوستش دارند. مهم این است ! از زندگیش راضیست.
من مردی را می شناسم که هر روز صبح از کنارش بی تفاوت رد می شوم ! شاید چون لباسش نارنجی ست و شغلش دون ! اگر دلیلش این است لعنت به من !!!!
من مردی را می شناسم برایش تفاوتی ندارد امروز شنبه باشد یا یکشنبه ، تعطیل باشد یا باز ! این خصوصیت تنهاییست ! همه چیزش در تنهایی حل شده...
من مردی را می شناسم تار و پود حرف هایش بوی پشیمانی می دهد ، چرایش را هیچ وقت نگفته و هیچ وقت نخواهد گفت . شاید راضی باشد ، شاید هم ناراضی . مهم این است که خواستار جبران است !
من مردی را می شناسم که صبح تا به شب و شب تا به صبح چشم به در می ماند تا دری ... اما امان از این زنگ خاک گرفته !
من مردی را می شناسم . این یکی را همسایه هایش هم می شناسند ، البته به خاطر بویی که جنازه اش بعد از مرگ بلند کرده بود ...
من مردی را می شناسم که جوانیش در تب و تاب ساخت وطن گذشت و پیریش در حسرت عمر بر باده رفته !
من مردان زیادی را می شناسم ، اما ... کاش جای همه آن مردان فقط ذره ای ... خودم را می شناختم و بس !!!
zrnznn
ملیکا
soheyla
زیبا بود
ولی خودمونیم برای آقایون کم پیش میاد مظلوم واقع بشن ...
mojde
garfild
من مردان زیادی را می شناسم ، اما ... کاش جای همه آن مردان فقط ذره ای ... خودم را می شناختم و بس !!!
gilas
ari 93
دلشاد
mahsa joon
آدم برفي
قشنگ بود.....مرسسسسسسسسسسسي
پرهام
جدی منو میشناسی؟ بابا خوشا به سعادتت
ممنون زیبا بود
مامي
من مردی را می شناسم که ارزو داشت که ای کاش خودش را بهتر می شناخت
نخبه