₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » (11) دانمارک 2 - 3 پرتغال (چهارشنبه 24 خرداد)
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » (11) دانمارک 2 - 3 پرتغال (چهارشنبه 24 خرداد)
1 2

بدون عکس

(11) دانمارک 2 - 3 پرتغال (چهارشنبه 24 خرداد)

2630 بازدید، 35 پست، نویسنده: بچه مثبت

• بچه مثبت

نتایج نهایی تا پایان بازی دهم!

چک کنید!

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    8 سپاس: بهونه، mati، دلشاد، ژنرال، levrone، بندری، gilas، farzane

• خرزوخان

دانمارک 1 - پرتغال 1 10 بوفی
    3 سپاس: بهونه، دلشاد، بچه مثبت

• mati

دانمارک 1 - پرتقال 2 :93:
    10 بوفی ولی خوردن نداره این امتیازا من گفته باشم! :23:
    امروز به من 60 امتیاز ندین در تاپیکو تخته میکنم :74: مسول کیه اینجا؟ من اعتراض دارم 315 امتیازای ما چی میشه :23:

5 سپاس: بهونه، دلشاد، بچه مثبت، ژنرال، farzane

• بهونه

دانمارک 1 - پرتغال2
    10 بوفی
    نقل قول: mati
    مسول کیه اینجا؟ من اعتراض دارم

بله بفرما من مسئولم:4: امتیاز چی کشک چی:50:
    نمایش یا پنهان متن351

5 سپاس: mati، دلشاد، بچه مثبت، ژنرال، farzane

• mati

نقل قول: بهونه
    بله بفرما من مسئولم

آقا من به خدمت شما میرسم در نرو فکر کردی من بهت نمیرسم؟!351 بگیرینش امتیار خورو
    315 هی وحید نزدیک امتیاز من شدی نشدیا گفته باشم؟! :4: :23:

4 سپاس: بهونه، دلشاد، ژنرال، farzane

• بهونه

فرصت شرکت در پیش‌بینی بازی شماره (11) به پایان رسید :buff:

تصویر در دسترس نیست

9 سپاس: دلشاد، maryamlondon1، mz56mz، arash52، ژنرال، ماهی، بندری، gilas، farzane

• بهونه

بچه مثبت,
    الان میبینم شانسم خیلی عالیه:23:
    آقا من به خدمت شما میرسم در نرو فکر کردی من بهت نمیرسم؟! بگیرینش امتیار خورو

اگه رسیدی422
    هی وحید نزدیک امتیاز من شدی نشدیا گفته باشم؟!

نه نزدیک نمیشم 1019

4 سپاس: mati، دلشاد، ژنرال، farzane

• mati

نقل قول: بهونه
    اگه رسیدی

:23: اون شکلکه رو ببین

4 سپاس: دلشاد، بهونه، ژنرال، farzane

• دلشاد

-ترکیب دانمارک: آندرسن، کیائر، آگر، پولسن، یاکوبسن، کوییست، اریکسن، زیملینگ، کرون‌دلی، رومدال، بنتنر
    - ترکیب پرتغال: روی، آلوز، په‌په، کوئنترائو، ژائو پریرا، ولوسو، ژائو موتینیو، میرلش، نانی، رونالدو، پوشتیگا
    =======
    دقیقه 9: یک ضربه ایستگاهی برای پرتغال که سودی برای این تیم نداشت
    =======
    -در کمتر از 10 دقیقه گذشته دانمارک 4 تا کرنر داشته اما پرتغال هنوز کرنری نداشته
    =======
    دقیقه 17: زیملینگ مصدوم شده و اولین تعویض ناخواسته دانمارک انجام شد. به جای او پولسن وارد زمین شد
    =======
    دقیقه 21: یک ضربه ایستگاهی برای پرتغال که رونالدو نتوانست از آن ضربه های برق آسای خود را بزند و شوتش با فاصله زیاد بیرون رفت
    =======
    **** گل برای پرتغال: پرتغال 1 دانمارک 0
    ======
    دقیقه 24: یک ضربه سر فوق العاده از پپه مدافع رئال مادریدی پرتغال روی دومین کرنر ارسالی ژائو موتینیا
    ======
    دقیقه 28: یک خطای هند عجیب از میرلش بازیکن باشگاه چلسی که یک کارت زرد را نصیب خود کرد
    ======
    دقیقه 33: یک فرصت عالی برای رونالدو. ضربه ایستگاهی در فاصله ای مناسب
    ======
    **** گل برای پرتغال: پرتغال 2 دانمارک 0
    ======
    دقیقه 36: ارسال خوب از دنی و ضربه ای دقیق و محکم از هلدر پوشتیگا گل دوم را برای پرتغال به ارمغان اورد. اگر پرتغال با همین روال ادامه دهد معلوم نیست نتیجه این بازی به چند گل ختم شود
    ======
    ****گل برای دانمارک: پرتغال 2 دانمارک 1
    ======
    دقیقه 41: یک حرکت خوب از دانمارک و ضربه سر از بنتنر یکی از گل های عقب افتاده را جبران کرد
    ======
    -دقیقه 43: یک موقعیت عالی برای پرتغال. یک ارسال خوب از ننی چیزی نمانده بود که اولین گل رونالدو در این تورنمنت را شکل دهد
    ======
    -پوشتینگا در حالی که پرتغال داشت به سمت دروازه دانمارک یورش می برد در برخورد با بازکن دانمارک نقش زمین شد، اما هم تیمی هایش بازی را متوقف نکردند. البته نتوانستند نتیجه ای هم از آن توپ بگیرند
    ======
    -داور سوت پایان نیمه نخست را زد: پرتغال 2 دانمارک 1

========
    تصویر در دسترس نیست
    ========

-نیمه دوم با سوت داور آغاز شد
    ========
    آمار نیمه اول بازی:درصد مالکیت توپ: دانمارک 55 درصد - پرتغال 45 درصد، شوت در چهارچوب: 4 بار برای هر دو تیم، کرنر: 4 برای هر دو تیم، خطا: دانمارک 8 - پرتغال 3
    ========
    دقیقه 49: رونالدو یک فرصت طلایی و صد در صد گلزنی را از دست داد. بعید است همچنین فرصتی را در لباس رئال مادرید از دست بدهد. ظاهرا در بازی های ملی آمادگی روانی بیشتری لازم دارد
    ========
    دقیقه 52: یک حرکت خوب دیگر از ننی اما ارسال آخرش دقیق نبود و توپ به آسانی در آغوش دروازه بان دانمارک جای گرفت
    ========
    دقیقه 54: یک فرصت دیگر برای پرتغال که پوشتیگا می توانست با یک پاس خوب رونالدو را در موقعیت تک یه تک با دروازه قرار دهد که عملکرد خوبی نداشت
    ========
    دقیقه 60: رومدال هم مصدوم شد و دومین تعویض دانمارک هم ناخواسته بود. توبیاس میکلسن جایگزین او شد
    ========
    دقیقه 63: یک پاس خوب از رونالدو که مهاجم پرتغال پوشتیگا نتوانست استفاده مناسبی از ان کند و مدافع دانمارک توپ را کنترل کرد
    ========
    دقیقه 64: هلدر پوشتیگا، زننده گل دوم پرتغال با نلسن اولیویرا تعویض شد
    ========
    دقیقه 70: دفاع پرتغال دستپاچه عمل می کند در این لحظات و بعید نیست دانمارک بتواند از این موضوع بهره ببرد
    ========
    دقیقه 72: یک حرکت خوب از بنتنر که با شوت مایوس کننده آخرش نتوانست نتیجه ای بگیرد
    ========
    دقیقه 73: یک شوت محکم از میرلش از راه دور که با فاصله زیاد به بیرون رفت. میرلش در دقایق آخر بازی حساس چلسی با پورتو در لیگ قهرمانان یک گل از راه دور زد و خیال چلسی را برای صعود راحت کرد. این شوتش البته شباهتی به آن نداشت
    ========
    -مالکیت توپ در نیمه دوم تا اینجا 51 درصد مقابل 49 درصد به سود دانمارک بوده
    ========
    دقیقه 77: یک ضربه ایستگاهی برای دانمارک که ارسال خوب بنتنر دروازه پرتغال را تهدید کرد
    ========
    دقیقه 78: باز هم یک فرصت طلایی را رونالدو از دست داد. باور کردنی نبود. واقعا گل نزدنش آسان نبود
    ========
    ****گل برای دانمارک: پرتغال 2 دانمارک 2
    ========
    دقیقه 80: یک ضربه سر فوق العاده از بنتنر بازی را به تساوی کشاند. این بازی می توانست 3 بر یک باشد اگر رونالدو کمی تمرکز به خرج می داد در فرصت تک به تکی که داشت
    ========
    دقیقه 84: یک فرصت نصفه و نیمه دیگر برای رونالدو که باز هم نتوانست ضربه مناسبی به توپ بزند. البته مشخص است که از نظر روحی تحت فشار است
    ========
    دقیقه 85: کرنر پنجم پرتغال را نانی فرستاد اما باز هم نتیجه ای نداشت
    ========
    ****گل برای پرتغال: پرتغال 3 دانمارک 2
    ========
    -وارلا بازیکنی که تازه به بازی امده بود در داخل محوطه جریمه ابتدا با پای چپ نتوانست به توپ ضربه بزند بعد بلافاصله با پای راست ضربه خوبی به توپ زد و دروازه دانمارک را باز کرد و بیشتر از همه رونالدو را از فشار روانی شدید خارج کرد
    ========
    دقیقه 89: نانی هم جایش را با رولاندو عوض کرد. البته با رونالدو که امروز چند فرصت طلایی را از دست داده اشتباه نشود
    ========
    -وقت 90 دقیقه عادی تمام شد. 4 دقیقه وقت اضافه اعلام شد
    ========
    -رونالدو در موقعیتی حساس منتظر رسیدن توپ بود که مدافع دانمارکی مانع شد و رونالدو از پشت او را سرنگون کرد و کارت زرد گرفت
    ========
    - چه موقعیتی را مهاجم دانمارک از دست داد. در موقعیتی عالی توپ را به آسمان فرستاد و خیال پرتغالی ها راحت کرد
    ========
    داور سوت پایان را زد: نتیجه نهایی: پرتغال 3 دانمارک 2

7 سپاس: maryamlondon1، ژنرال، بچه مثبت، ماهی، بندری، gilas، farzane

• maryamlondon1

پرتغال رو سفیدمون کن جون كرستيانو رونالدو :58:
    2 سپاس: دلشاد، ژنرال

• دلشاد

نتایج نهایی بازی شماره (11)

تصویر در دسترس نیست

به همه برندگان تبریک میگم.

10 سپاس: arash52، ژنرال، بچه مثبت، garfild، levrone، بهونه، ماهی، بندری، gilas، farzane

• ژنرال

واقعاً لذت بردم از بازی :24:

چقدر 2-1 داشتیم!

یه نفرم 3-2 پیش بینی نکرده بود! حتی خرزو خان :4:

3 سپاس: دلشاد، بچه مثبت، بندری

• بچه مثبت

:4:
    به همه برندگان تبریک میگم :99:

5 سپاس: ژنرال، دلشاد، ماهی، بندری، arash52

• kamal313

نقل قول: بچه مثبت
    نتایج نهایی تا پایان بازی دهم!

man chra nistam :2:

2 سپاس: بچه مثبت، دلشاد

• بچه مثبت

kamal313,
    کمال جان، مگه در ده پیش بینی اول شرکت کرده بودی؟

1 سپاس: دلشاد
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: