ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
یک عرض کوچولو به دختر خانمها
محسن صائب
چند وقت قبل یکی از اشنایان از شیراز زنگ زد ، حرم میری دعا کن 5 خانم کارمند دارم که 4 تاشون هنوز ازدواج نکردند متاسفانه یکشون دچار افسردگی شدید شده و الان چند روزی هست که بستری شده.
.
.
▧ تصویر در دسترس نیست
.
واقع امر در این هست که متاسفانه به خاطر عواملی چند با بالا رفتن سن دختر خانم ها ،شانس ازدواج انها پایین میاید
و باز متاسفانه با بالا رفتن سن نوعی استرس و نگرانی خاص در ذهن و روح شکل میگیرد که با دریافت امارها و نوشته های مختلف که حرف انها پایین امدن شانس ازدواج دختر خانمها هست، بشدت این اضطراب ها تشدید میشود .
.
.
.
از طرف دیگه خبر ازدواج دو خانمی که بالا 30 سال سن، یکی از اهواز(در این شهر امار دخترهای اماده برای ازدواج نسبتا بالا ست) و یکی هم از اصفهان منو به فکر فرو برد که شاید امار ها انطوری که باید منطبق با شرایط جامعه امروزی نیست و هنوز به راحتی دختر خانمها میتوانند از شانس ازدواج برخوردار باشند
.
▧ تصویر در دسترس نیست
.
قصد من از نوشتن این مطالب این بود که عرض کنم درست باید یک دختر خانم با پایین اوردن خواسته ها دنبال ازدواج باشد ولی
نباید به هیچ عنوان خود را دچار استرس و نگرانی بکنند
sib
نخبه
نمایش یا پنهان متن
من که علوس شدم فندقم هم ان شالله یکماه دیگه دنیا میاد نه قبل از ازدواج و نه بعدش استرس و اضطراب نگرفتمولی بعضی از مسائل بالا که گفتین رو قبول دارم بعضیا بعد از اینکه میبینن شانس کمتری برای ازدواج دارن کم کم افسرده میشن.. البته معمولا هم مقصر خودشونن به موقعش که شانس ازدواج داشتن به دلایل بچگانه هی از ازدواج کردن سر باز زدن و کلاس دونستن رد کردن هر خواستگاری رو ....اینجور افراد بیشتر دچار افسردگی میشن نه اونایی که اصلا خواستگار ندارن حالا به هر دلیلی.... ولی با هر کسی هم که از راه رسید نباید علوس شد به هوای اینکه یه ازدواجی کرده باشیم
ماهی
ولی....
همیشه روی یک گروه خاص مثل بچه های طلاق ، افرادی که ازدواج نکردند و .... زووم میشه.شاید اگر نوک پیکان به سمت گروههای دیگه بره مشکلات اونها هم کمتر از این گروه ها ی خاص نباشه.
به نظر شما چند درصد از خانومهای شوهر دار افسرده ، عصبی، پشیمان و ناراحتند؟
آیا همه ی بچه هایی که بچه طلاق نیستند همه چیزشون نرمال و سالمه؟
به نظر من در هر شرایطی که زندگی کنیم باز هم مسئله برای فکر کردن و غصه خوردن وجود داره.
و البته بعضی آدمها هم هستند که کلا تحت هر شرایطی راضی و خوشحالند.یا دوست دارند خودشون رو خوشحال نشون بدن.
از قیافه شون، ازدواجشون، بچه شون و همه چیزشون کلا راضی هستن
gilas
آخی چه کارفرمایی خوبی
نباید به هیچ عنوان خود را دچار استرس و نگرانی بکنند
خوب خواسته های ما پایین نمیاد آقایون یه ذره تلاش کنن خواسته رو اجابت کنن والا با این نوناشون
استرس و نگرانی هم عمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــراً
ari 93
mojde
golmangoli
farzane
بچه مثبت
-----------------
متاسفانه حقیقت تلخی است بالارفتن سن ازدواج. و تنها با پایین آوردن توقعات خانواده دختر مسئله حل نمیشه! الان پسرها هم، اگر به آنچه خودشون توقع دارن نرسن، تمایلی برای ازدواج نشون نمیدن!
به نظرم نوع نگاه اطرافیان است که بیشتر باعث استرس خواهد شد
امیدوارم همه به آنچه استحقاقشون رو دارن برسن و زندگی شادی داشته باشند
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد
مامي
خلاصه که جونم براتون بگه اینا سوایی نیستند درهمند
حالاباید به چیا دقت کنید این خیلی مهمه
1-با ایمان باشند
2- معتقد باشند
3-صادق باشند
4-انسان باشند
5-و در آ خر شعور هم داشته باشند
6-ودر آخر آخر آخر که کلید همه ی خوشبختی ها می باشددوستتون داشته باشند
در هر حال بودنشون بهتر از نبودنشونه مشروط بر اینکه موارد بالا را حداقل پنجاه شصت در صد داشته باشند حالا اگه پولدار و باسواد هم بودن که چه بهتر بچه ها گذشت رو فراموش نکنیدپس یادمون باشه ازدواج با آقایون اصلا استرس نداره همشون خوبند منهای نود در صدشون
بهترین آرزوها را برای شما بهترین ها می کنم
با سپاس از همه ی شما :مامی
نمایش یا پنهان متن
ببخشید فکر کنم عرض بنده بیشتر از عرض صاحب تاپیک (آقا محسن)شدمحسن صائب
انشاا... مبارک شما و همسر محترمتان باشد و فرزندی صالح رو بتوانید تربیت کنید
کاملا موافق فرمایش شما هستم
صحبت در جو روانی و نوع نگاه جامعه به این دو مقوله هست ، یک خانم متاهل در زندگی شاید با مشکلات زیادی روبرو بشود و این این عوامل او را بسوی افسردگی هم سوق بدهد ولی مشکل افراد مخصوصا خانمهای ازدواج نکرده و تا حدودی کسانی که برای بچه دار شدن با مشکل مواجه میشوند تا حدود زیاد فشار ها و عوامل بیرونی و زخم زبانها و.......... دیگران هست .
در جواب مژده خانم مطالبی رو عرض میکنم که لطف کنید مطالعه فرمایید
حالا اینجور ادمها رو میشه چطوری توصیف کرد
همیشه میگه که ما وقتی دندون داشتیم نون نداشتیم حالا که نون داریم دندون نداریم این بابا دیگه سن و سالش فقط بدرد افسوس خوردن میخوره
تنها
نغمه
یه عده هستند که شاید هیچ وقت کسی ازشون درخواست ازدواج نکنه یا حداقل اینکه اون فردی که همیشه مد نظرشون بوده نباشه به لحاظ سن و سال یا اینکه قبلا ازدواجی داشته باشه و ... ولی ممکنه فرد مناسبی برای ازدواج باشه .
یه عده هم هستند که فقط تحت تاثیر محیط و اطرافیان نسبت به ازدواج موضع میگیرن و موارد خوبی رو رد میکنند برای یه سری مسائل کوچیک و شایدم مالی
یه عده هم بر عکس مورد بالا هستند یعنی ازدواج را که یکی از اهداف هر انسان ممکنه باشه و تنها بخشی از زندگیشه نه همه اون، که به خاطرش کل زندگی رو نابود کنه
میخوام بگم آدم باید هدف زندگیشو مشخص کنه وبرای هر کدوم از اهداف برنامه داشته باشه به طور مثال اگر من یکی از اهداف زندگیم ازدواجه باید ببینم چند درصد برام اهمیت داره تا زمانی که مورد خوبی برای این امر پیش اومد بتونم تصمیم بگیرم و در هر شرایطی هستم بهترین انتخاب رو بکنم منظورم از شرایط اینکه که حتی اگه اون موقع مهمترین هدفم تحصیله یا شغلمه یا ... البته این برای افرادی که تو جوامع با سطح درک بالاتر زندگی می کنند. ولی متاسفانه یکسری از مناطق کشور همه چیز تحت تاثیر حرف اطرافیان و محیط و جامعه است .
diver20
Too Iran bekhatere inke tedade 2khtara bishtare mosalaman age edalat bekhad re'ayat beshe sare nesfeshoon bi kolah mimoone
hala ya edalat nabayad re'ayat beshevo har pesari ba 1-2ta 2khtar berize roo ham
ya 2khtara betOrshan
ملیکا
ماهی
خب اينام يه جور بشر هستن دیگه..
شاید داشتن این ویژگی خوب باشه.نمی دونم ....به هر حال به کسی که آسیب نمی رسونند..
محسن صائب
من تا حالا با چند دختر خانمی که بخاطر مواردی شانسهای ازدواج رو تا حدود زیادی از دست دادند روبرو شدم یکیشون کاملا قید ازدواج رو زده و و عوامل زیادی رو هم سر هم میکرد که اشپزی بلد نیستم ، فکرش رو که میکنم باید با طایفه شوهرم رفت و امد داشته باشم دیونه میشم و ووو ، تمامش موارد بقول معروف کشکی و یکجورایی قانع کردن وجدانش ، الان کارمند مخابرات هست و میتونه گلیمش رو از اب بکشه ولی
بشدت نسبت به اینده خودش ناامید ، میگوید فکر بعد 40 سالگی و اینکه اون موقع تنهایی باید چکار کنم دیونه ام میکنه
.
ولی چند نفریشون بشدت نیاز به ازدواج دارند و یکیشون که با پسری 8سال کوچیکتر از خودش دوست شده (پسری سیگاری، تفننی اعتیاد داره ؛ بیکار)و بقول خودش میخواد کاری کنه که پسره باهاش ازدواج کنه
در جواب اینکه اگر حتی ازدواج هم بکنی اینده ات با این پسر بسیار تیره و تار هست
فقط یک جواب داره
شما مرد هستی و نمیدونی چه فشاری از همه طرف روی من هست من فقط میخوام ازدواج کنم الان اصلا نمیخوام به اینده فکر کنم
در خیلی از موارد این افراد دارند بقول معروف سر خودشون رو کلاه میزارن اینا در جلوی دیگران خودشون رو شاد و بشاش و نسبت به زندگی مجردی بسیار راضی نشون میدند ولی در تنهایی و ضمیرشون غوغایی است
اتفاقا این حرفها برای نی نی ها خوبه
از الان باید شانس های ازدواج خودت رو از دست ندی
من که بهت میگم هر کجا که دختر بخوای میتونم کمکت کنم (البته فقط برای ازدواج
اهواز که تا دلت بخواد دختر خوب سراغ دارم
1-با ایمان باشند
2- معتقد باشند
3-صادق باشند
4-انسان باشند
5-و در آ خر شعور هم داشته باشند
خیلی عالی نوشتی
ای کاش این مطالب رو تاپیک جداگانه ای میکردی ، حرفهات در قالب طنز نکات اموزنده زیادی داشت
با تمام احترامی که برای شما عزیز دارم
باید بگم
این اسمی که روی خودتون گذاشتید اصلا جالب نیست و متاسفانه شما در مسیر جالبی قدم نمیزنید
درصد این افراد بسیار پایین هست
ممنون از نظراتت
کوتاه بیا دوست عزیز
ببین دوست عزیز
همین الان
امار پسرهایی که تا 30 سال سن دارند تا دخترهایی که زیر 28 سن دارند بیشتر هست
مشکل در این گروه از دختر ها نیست
اونا براحتی میتونند ازدواج کنند
[b]بین 30 تا 40 سال یکباره امار خانمها بیشر میشود(حدود دوبرابر) و اینجاست که زنگ خطر برای دختر هایی که ازدواج نکردند زده میشه[/b]
KuRoSh
اوه اشتباه شد برای خانوما بود این جمله
ما که هنوز زوده برامون اوه کو تا 30 سالگی
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→