₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » يك كاريكاتور توهين آميز
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » يك كاريكاتور توهين آميز

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

يك كاريكاتور توهين آميز

617 بازدید، 13 پست، نویسنده: mojde

• mojde

وقتي اين ايميلو ديدم خيلي ناراحت شدم ميدونين گاهي احساس ميكنم ديگه اون تعصب قديمو رو كشورم ندارم .احساس ميكنم ايرانمو گم كردم .احساس ميكنم عشق به ميهن رو ازم دزديدن من در مورد جناح و حزب سياسي و شخص خاصي حرف نمي زنم درباره احساسم ميگم در مورد بد اخلاقيهاي سياسي ميگم. اما وقتي اين ايميلو ديدم فهميدم كه هنوز اين حسها ته ته قلبم هست
    >
    >
    >
    >
    >
    >
    > -----
    > واقعا چرا باید کار به جایی برسه که کسی به خودش جرات بده یه همچین کاریکاتوری بکشه..!؟
    > روزنامه آمریکایی کولومبوس دیسپچ (Columbus Dispatch)
    > در کاریکاتوری، نقشه خاورمیانه را ترسیم کرده است که در آن روی ایران یک درپوش فاضلاب گذاشته اند و کل ایران را در قالب یک مجرای فاضلاب به تصویر کشیده.
    > و اما همچنان سکوت

تصویر در دسترس نیست

به نظر شما چاره چيه؟
    کافیست عبارت زیر را در گوگل جستجو کنید
    columbus dispatch iran caricature

8 سپاس: بندری، maryamlondon1، gilas، ماهی، دلشاد، نغمه، ژنرال، ملیکا

• maryamlondon1

چه میتوان نوشت جز لاله الا الله :2: خیلی نراحت کننده است ولی مژده جون این کار یکاتور جزو جنگ سرد که با ایران شروع کردند . از پیشرفت ایران دارند خودکشی میکنند ضعف وزبونی دشمن ببین وخوشحال باش منظورشون ملت ایران نیست منظورشون رژیم حاکم :1:
    این ببین
    نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

1 سپاس: mojde

• ماهی

به نظر من مخاطب این کاریکاتور همه ی ملت ایران نیستند.اونهایی که مخاطب این کاریکاتور هستن باید ناراحت شن..در ضمن وقتی ما هم پرچم کشورهای دیگه رو آتیش می زنیم و ...نباید انتظار داشته باشیم دیگران به ما احترام بگذارن...
    و من حس فرزندی رو دارم که از طرفی دوست ندارم به پدر و مادرم توهین شه و از طرف دیگه می دونم که پدر و مادرم خودشون مسبب این توهینات هستن.
    راستش آدم توی یه کشور قورباغه خور و صلح دوست زندگی کنه بهتر از اینه که توی یک کشور زندگی کنه که ...ولش کن فایده ای نداره :21:

2 سپاس: mojde، maryamlondon1

• 1 سپاس: mojde

• ari 93

واقعا که چه میشه گفت؟؟فقط به حال خودمون گریه کنیم که خود کرده را تدبیر نیست:20:

• Cyrus66

ولی جالبه که تاکید کرده خلیج فارس !
    2 سپاس: hadi04، mojde

• KuRoSh

حرفی ندارم که بزنم چون اگر بزنم که بهتره نزنم :2:

• hadi04

نقل قول: Cyrus66
    ولی جالبه که تاکید کرده خلیج فارس !

آخه دروغگو کم حافظه میشه :3:
    این چیز تازه ای نیست مژده جان فرهنگ غرب با توهین و پرخاش به مخالفان عجینه حالا از هر نوعی که باشه فرقی نداره
    یادمه که جنابان طرفدار دموکراسی ایرانیان رو به چه چیزهایی تشبیه کردن باید بگم که کسانی که به اصطلاح با دولت ایران مشکل دارن در واقع چشم دیدن هیچ ایرانی رو ندارن(فیلم 300 رو که یادتون نرفته اونا تاریخ ایران رو به سخره گرفتن) من اینو با تموم وجودم بارها درک کردم و یه بار سرکار توی عسلویه وقتی با یه مهندس فرانسوی بحث کردم با اینکه بحث کاملا فنی بود و من با نظر ایشون مخالف بودم منو ایرانی عقب مونده خطاب کرد اینا رو فراموش نمیکنم غربی ها خیلی .... ولی باید بسوزن و ببینن با کشیدن این شکلک ها هم چیزی از ما ایرانی ها کم نمیشه ما در عمل ثابت میکنیم تا کور شود هر آنکه نتواند دید بالاخره ای زمستون به پایان میرسه ...

• پرهام

از بعضی جهات عین واقعیت رو نشون میده :2:

• بابک

تمام پاسخها را که خواندم تقریبآ درست نبود (با عرض معذرت) فقط دوست عزیز sepehrirani
    درست فرمودند.....دوستان عزیز من هر سال یکبار به ایران سفر میکنم و چیزهائی میبینم از خود ملت خودم که با عرض معذرت شرم دارم ...بگم بهتون ...ناراحت نشید .... هم وطنان عزیز .... گفته اند ( نظافت نشانه ایمان است ) وقتی که سر هر کوچه و خیابانی شهرداری سطل آشغالی گذاشته و تقریبآ 70 در صد هم میهنان گرامی کیسه آشغالی را تا پای آشغالدونی میبرند ولی داخلش نمی اندازند و همینطور جلوی در خانه همسایه خود کیسه آشغالی را می اندارند که باعث تولید مریضیها و جانوران موذی میشوند که این عمل زشت طبق مشاهده و تجربیات اینجانب است و با جرآت میتوانم بگوییم که این اعمال بیشتر و بیشتر از طرف هم وطنان ( ت.... ؟ ) است آیا باورتان میشه ؟.. با آهی از ته دل و تآسف فراوان ..... نه .. دوست عزیز ناراحت نشو .... ( از ماست که بر ماست ) خود شکن آینه شکستن خطاست .....

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: