₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ▃▅▆▇ آخرین فیـلــــــمی که دیدی چی بود؟ ▇▆▅▃
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ▃▅▆▇ آخرین فیـلــــــمی که دیدی چی بود؟ ▇▆▅▃

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

▃▅▆▇ آخرین فیـلــــــمی که دیدی چی بود؟ ▇▆▅▃

2467 بازدید، 30 پست، نویسنده: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

با سلام خدمت دوستان عزیزم همگی با هم 1153

فرهنگستان کیش مهر ( بخش هنر ) برگزار می کند :24:

تصویر در دسترس نیست

آخرین فیلمی که دیدین چی بود؟ :66: سوال از این ساده تر؟ والا... :4:

اصن هرچی دلتون میخواد بنویسید.. چه فیلم سینمایی، چه سریال، چه کارتون برنامه کودک، چه فیلم عروسی ( فقط اواخرش که چیز-دار هست رو نگید :50: استغفرالله :68: هی کاری میکنید که هی جوک یاد آدم بیاد :44: )... . :11:

نمایش یا پنهان متنالبته این اخری ها رو شوخی کردم فقط فیلم سینمایی لطفا :9:

لطف فرموده و عکسی و یا توضیحی از فیلم، کارگردان، بازیگران و... بیان بفرمایید... در آخر هم توضیحی خودمانی از زبان خودتون بگید ... خیلی مرسی 1189

دوستان عزیز ، احترامأ به استحضار می رساند که از این به بعد لطف فرمایید در صورتی که لینک دانلودی از فیلم رؤیت شده در اختیار دارید رو در اینجا قرار بدین تا دوستان عزیز هم در صورت تمایل دانلود فرمایند :24: و من الله توفیق 1189

15 سپاس: mz56mz، دلشاد، ماهی، gilas، hadi04، نخبه، mojde، دخترخاله، zrnznn، Life Dream، arash52، بچه مثبت، farzane، ژنرال، ملیکا

• mz56mz

سلام به روى ماهت كاكو
    اخرين فيلمى كه ديدم جاتون خالى هفته گذشته رفتيم سينما شخصا از فيلم خوشم نيومد :7:
    اخه فيلمهاى خيالى رو دوست ندارم :51:

تصویر در دسترس نیست

كارگردان : Barry Sonnenfeld
    بازیگران : Will Smith, Tommy Lee Jones

4 سپاس: gilas، نخبه، Kishe Mehr، farzane

• دلشاد

فیلم جدید و فوق العاده زیبای Piranha 3DD محصول ۲۰۱۲ کشور آمریکا

تاریـخ انتـشار : ۱۱ May 2012
    مـوضـوع : Comedy | Horror | Thriller ( کمدی | هیجانی | ترسناک )
    کـارگـردان : John Gulager
    ستـارگـان : Danielle Panabaker, David Hasselhoff and Matt Bush
    مـدت زمـان : ۹۵ دقیقه
    انکـودر رلـیز : GANOOL
    خـلاصه داسـتان : پس از اتفاقاتی که در پارک ویکتوریا افتاد دسته ای از ماهی های گوشتخوار باستانی راه خود را به سمت پارک تفریحی دیگری پیدا می کنند که باعث....

تصویر در دسترس نیست

4 سپاس: gilas، نخبه، Kishe Mehr، farzane

• ماهی

هفته ی گذشته تقریبا ده بار این فیلمو با پسرم دیدم..گیر داده ول کن هم نیست.باید منم باهاش نگاه کنم :20:
    ولی فیلم خوبیه :4:

پنگوئن‌های آقای پوپر (به انگلیسی: Mr. Popper's Penguins) فیلمی کمدی خانوادگی تهیه شده توسط استودیو فاکس قرن بیستم با بازیگری جیم کری است. این فیلم برپایه کتاب داستانی برای کودکان با همین نام ساخته شده و نمایش رسمی آن اگرچه در تاریخ ۱۲ اوت ۲۰۱۱ بود، اما در تاریخ ۱۷ ژوئن ۲۰۱۱ به نمایش در آمد.

تصویر در دسترس نیست

5 سپاس: gilas، Kishe Mehr، garfild، farzane، ملیکا

• hadi04

سلام قناری والا من اصلا اهل تماشای فیلم نیستم ولی جواب سوالت رو میدم
    آخرین فیلمی که دیدم فیلم عروسی یکی از دوستان بود تقریبا دو ماه پیش :83:
    البته فیلم ختنه پسر همسایمون رو هم تقریبا یک ماه پیش دیدم ولی فقط بزن و برقصش بود عملیات .... نبود توی فیلمه :4:

4 سپاس: نخبه، gilas، Kishe Mehr، farzane

• نخبه

منم هفته پیش چند تا فیلم از دوستم گرفتم دیدم اخریشم یه فیلم خنده دار و مورد دار بید :9: امش رو یادم نیست بعدا که رفتم خونمون رو سی دی رو نگاه میکنم میگم :4:
    فقط بگم که موضوعش این بود که یه عده پسر که دوستای قدیمی بودن بعد از سالها با هم قرار میزارن که تو یه جای تفریحی همو ببینن و در مورد اینکه این مدت چیکارا کردن برا هم بگن و خاطرات گذشته ای که با هم داشتن .. این وسط توی اون مکان تفریحی(لب دریا)اتفاقهای خنده داری میافته که کمی تا قسمتی مورد دار بید :68:
    نمایش یا پنهان متن
    الان همتون منتظرین من بگم اسم فیلم چیه به سرعت برق برید بخرید:23:

4 سپاس: gilas، Kishe Mehr، garfild، farzane

• mojde

همين ديشب فيلم شرط اول رو راي مبينا خريدم و ديدم با بازي كامبيز ديرباز و اكبر عبدي خوشمون نيومد و توصيه نميكنم

تصویر در دسترس نیست

«شرط اول» اتفاقا سوژه خوب و بامزه‌ای دارد: بهرام (کامبیز دیرباز) در حمایت از اکبر (اکبر عبدی) در برابر طلبکاران شرورش، با آنها درگیر می‌شود و به ناچار می‌گریزد. در تعقیب و گریزی نسبتا طولانی، بهرام تصادف می‌کند و ضربه‌مغزی می‌شود و به کما می‌رود. پزشکان که از درمان او قطع امید کرده‌اند، پیشنهاد می‌کنند اعضای بدن بهرام را به بیماران نیازمند اهدا کنند و در عوض مبالغ هنگفتی دریافت کنند. این پیشنهاد خانواده بهرام را دچار وسوسه و تغییر شرایط می‌كند. اما درست زمانی‌که آنها مشغول خرید و فروش اعضای بهرام و وسایل شیک و تازه برای منزل هستند، بهرام به هوش می‌آید و دردسرها آغاز می‌شود.
    شهاب عباسی نویسنده فیلمنامه، این خط داستانی جذاب را با پیچیدگی‌های نو و بانمکی روایت کرده و خلاقیت‌های مناسبی در نوشته‌اش گنجانده اما اشکال کار اینجاست که این موقعیت‌های خلاقانه، در اجرا چنان‌که باید خوب و دلنشین از کار درنیامده‌اند و عملا بی‌خاصیت و سرد مانده‌اند. بازی‌های ضعیف بازیگران هم به این روند کمک کرده تا فیلمنامه عباسی خالی از هر قوتی برای همراهی تماشاگر باشد. سکانس‌های تعقیب و گریز در هر دو قسمت ابتدایی و پایانی طولانی و بی‌نمکند. بیشترین زمان ورودی فیلم با بحث و مجادله‌های خالی از طنز در میان اعضای خانواده تلف شده و گویی این صحنه‌ها فقط قرار بوده زمان فیلم را بیشتر کند تا به حد نصاب برای اکران عمومی برسد.از طرفی برخی از داده‌های فیلم بی‌معنی و نامشخصند. مثل همان طلبکارهای ابتدای فیلم که معلوم نیست پس از تصادف بهرام کجا غیبشان می‌زند و چرا دیگر تا پایان فیلم نمی‌بینیم‌شان، یا آن دلالان اعضای پیوندی که با اکبر وارد معامله می‌شوند و به هیچ سرانجامی نمی‌رسند و جز یکی‌دو سکانس حضور ندارند. در عوض فیلم پر است از شعار و پیام‌های مستقیم و کسالت‌بار یا نماهای اجباری. این‌گونه است که «شرط اول» تا حد یک کمدی نچسب و مخاطب‌گریز تنزل می‌کند و به زحمت می‌تواند از تماشاگرش خنده بگیرد. معتقدم انتخاب عبدی در این فیلم از اساس غلط بوده و او حالا از روزهای اوج و طلایی خود خیلی دور شده است و دیگر آن بازیگر محبوب سابق نیست که در فیلم‌های زنده‌یاد علی حاتمی و داریوش مهرجویی می‌شناختیم یا به خاطر مجموعه‌های بی‌نظیری مانند «خانه ما» و «باز هم مدرسه‌ام دیر شد» و... در خاطرمان گرامی می‌داشتیم. سایر بازیگرها نیز حال و روز بهتری ندارند و بازی‌هایشان چندان دیدنی نیست.

از ضعف‌های مهم فیلم که بگذریم، «شرط اول» نقطه قوت مهمی دارد و آن، به کارگیری ترفند غافلگیری در فیلمنامه است که اطیابی هم خیلی هوشمندانه از آن بهره برده تا تماشاگر به‌رغم گمانه‌زنی‌های نادرستش، مدام رودست بخورد و این به بازی جذابی در دنبال ‌کردن برای او تبدیل شود. در طول فیلم حدس تماشاگر بارها غلط از آب درمی‌آید.
    اطیابی که در تجربه قبلی‌اش و حتی در «خروس‌جنگی»، از عنصر تکرار در روایت استفاده خوبی کرده بود، اینجا هم دوباره آن را به کار بسته که اتفاقا جواب هم گرفته و تکرار برخی نماها مثل بازگشت بهرام از بیمارستان یا فرار کردن و به کما رفتن مجددش، فیلم را تا حدودی از کسالت و کندی ریتم نجات داده. وصله ناجور فیلم، انیمیشن آغازین آن است که هیچ ربطی به ساختار و محتوای فیلم ندارد و تلاش گروه را برای ساخت یک کمدی آبرومندانه به باد داده است.
    «شرط اول» اگر با حوصله بیشتر و دقت در استفاده از قابلیت‌های سوژه و فیلمنامه ساخته می‌شد،بی‌شک می‌توانست موفقیت «خروس‌جنگی» را برای کارگردانش تکرار کند، ولی ظاهرا شتابزدگی و کمی بدشانسی، این فرصت ناب را از اطیابی و گروه تولیدش ربوده است.

4 سپاس: نغمه، Kishe Mehr، farzane، gilas

• gilas

نقل قول: نخبه
    بعدا که رفتم خونمون رو سی دی رو نگاه میکنم میگم

نمی خواد عزیزم بیا خودم بهت میگم :4:

فیلم American Reunion بوده که دیدی :56:

تصویر در دسترس نیست

5 سپاس: نخبه، Kishe Mehr، garfild، mojde، farzane

• gilas

و اما خوووودم فیلم فوق العاده The Vow رو دیدیم :65:

داستان فیلم که بر اساس یک داستان واقعی هستش قصه زن و شوهر عاشقی رو بیان میکنه که در نهایت عشق با هم آشنا میشن و با هم ازدواج میکنن اما در یک حادثه رانندگی خانم حافظشو از دست میده و 5 سال گذشته رو بیاد نمیاره

در این بین همسرش دوباره سعی میکنه که زنشو عاشق خودش کنه :8:

تصویر در دسترس نیست

5 سپاس: نخبه، Kishe Mehr، garfild، mojde، farzane

• دخترخاله

فیلم خوابم میاد .قسمت شد رفتیم سینما جاتون خالی اصلا محتوا و موضوع صفر بود با اینکه توی سه روز اول 100 میلیون فروش داشته و فقط اینو بگم که اگه اکبر عبدی از فیلم حذف بشه دیگه اصلن نمیشه این فیلم رو دید که اکبر عبدی نقش یه زن رو بازی می کنه و مادر خانواده هست و خیلی جالب بازی میکنه و از همه جالب تر اینه که با بازیگرای مرد خیلی راحت هست و یه جورایی چندش آوره وقتی فکر میکنی مرد هست و این کارارو انجام میده
    3 سپاس: Kishe Mehr، mojde، farzane

• نغمه

آخرین فیلمی که دیدم آلزایمر بود بدک نبود اما خوش ساخت نبود :66:

موضوع فیلم هم درباره زنی بود که 20 سال پیش همسرش در اثر تصادف فوت کرده بود و این زن باور نکرده بود که همسرش مرده باشه و امید به برگشتش داشت برای همین موضوع به آسایشگاه روانی رفته بود اما برادرش بعد این مدت زن رو برمیگردونه خونه و به اجبار میخواد که زن اون قضایا رو فراموش کنه و به زندگیش ادامه بده که فردی پیدا میشه و ادعا میکنه که همسر زنه است و ادامه ماجرا :18:

بازیگرانش هم : مهدی هاشمی ، مهتاب کرامتی ، فرامز قریبیان ، مهران احمدی ، حمید ابراهیمی :1:

2 سپاس: Kishe Mehr، farzane

• نخبه

نقل قول: gilas
    نمی خواد عزیزم بیا خودم بهت میگم :4:

فیلم American Reunion بوده که دیدی :56:

ای ناقلا اره خودشه گفتم داستان رو تعریف کنم یکی میاد میگه اسمش چی بوده:4:
    این فیلما چیه نگاه میکنی :94: :4:

5 سپاس: Kishe Mehr، mojde، farzane، نغمه، gilas

• zrnznn

آخرین فیلم فرار مرغ ها بود؟ 334 نمیدونم مرغ پرنه بود؟؟؟؟ 334
    نمیدونم خلاصه یه چیزی تو این مایه ها بود با برادر زاده ام از این شبکه کاروتنیه دیدم...البته قیبلان دیده بودم ...:4: ولی چند روز پیشم مجبوری دوبار یکی شب و یه بار هم فرداش تکرارشووووووووووووووو دیدمممممممممم خانوادگی:4:

3 سپاس: Kishe Mehr، mojde، farzane

• Kishe Mehr

با سلام و تشکر مجدد 1153 :11:

نقل قول: ماهی
    هفته ی گذشته تقریبا ده بار این فیلمو با پسرم دیدم..گیر داده ول کن هم نیست.باید منم باهاش نگاه کنم

دفعه ی بعد که بازم دیدی ، دوباره بیا اینجا تعریفش کن آبجی ماهی گل گلو :51: :4:

نقل قول: hadi04
    سلام قناری والا من اصلا اهل تماشای فیلم نیستم ولی جواب سوالت رو میدم

سلام به روی ماهت کاکوی گلوم :11: کاکو اهل فیلم نیستی؟ :37: اگه اهل فیلم نیستی پس اهل شیراز هستی :74: مَی نه؟ :86:

آخرین فیلمی که دیدم فیلم عروسی یکی از دوستان بود تقریبا دو ماه پیش

به قول بابام، چون در تمامی فیلم های ایرانی آخرش اون دوتا با هم ازدواج میکنن و نیروی انتظامی هم پلیس میشن، حالا اینجا هم همینطور شد؟ :4:

البته فیلم ختنه پسر همسایمون رو هم تقریبا یک ماه پیش دیدم ولی فقط بزن و برقصش بود عملیات .... نبود توی فیلمه

کاکو چرا خجالت میکشی؟ خو عملیات دوبلوری 403 دولبوری 403 یکی از مراحل اصلی فیلم هست دیگه :50: اصن به من چه 804

یه فیلم خنده دار و مورد دار بید

ای بچه پرو 848 برو روی مشخصاتت بنویس تیرتپر ، نه فندوق دار :23:

این فیلما چیه نگاه میکنی

اره راس میگه 848 گیلاسی این فیلما چیه؟ :22: ببینم دیگه چه فیلمایی نگاه میکنی؟ :43:

از بقیه ی دوستان عزیزم هم تشکر ویژه بعمل می اید 1189

7 سپاس: ماهی، maryamlondon1، mojde، farzane، نغمه، gilas، نخبه

• maryamlondon1

فیلم جدید , فوق العاده زیبا و جنجالی دیکتاتور این فیلم را به هیچ وجه از دست ندید :72: من 3
    دی اش دیدم

تصویر در دسترس نیست

خلاصه داستان : ساشا بارون کوهن در فیلم « دیکتاتور » در نقش علاالدین ظاهر شده است. علاالدین دیکتاتور کشوری خیالی به نام ودیعه است که مختصات جغرافیای مشخصی هم ندارد. ( فقط می دانیم نزدیک به سودان است! ) این دیکتاتور در کشور خودش هر تفکر مخالفی را سرنگون می کند و اجازه تفکر غیر از آن چیزی که خودش قبول دارد را به هیچ فردی نمی دهد! وی همچنین به دنبال گسترش سلاح های هسته ای است که وضعیت ناخوشایندی را برای کشورش به وجود آورده بطوریکه تمام ملت های جهان با او بر سر این قضیه اختلاف نظر دارند و چه بسا اگر وی بر این مسئله پافشاری کند، می بایستی برخورد خشن جهان علیه خودش را مشاهده کند! بنابراین او به پیشنهاد نخست وزیرش طاهر ( بن کینگزلی ) – که به شدت به دنبال برچیدن حکومت علاالدین است- به منظور ملاقات علاالدین با نمایندگان دیگر کشورها، وی را تشویق می کند تا سفری به نیویورک داشته باشد. اما در زمان اقامت علاالدین در نیویورک، یکی از محافظین ( با بازی جان سی ریلی ) بطور ناخوشایندی محاسن او را کاملا می تراشد و به این ترتیب شخص بدل را به جای او به مقر سازمان ملل می فرستند! حالا علاالدین آواره۲ خیابان های نیویورک شده است و کسی هم او را نمی شناسد! وی که نشانی از آن دیکتاتور سابق و ثروتمند ندارد، در جریان یک اعتراض خیابانی با دختری به نام زوئی ( آنا فاریس ) آشنا می شود. زوئی در یک اغذیه فروشی کار می کند و علاالدین را هم به محل کار خود می آورد تا در آنجا مشغول بکار شود اما علاالدین رفته رفته به زوئی علاقه مند می شود و… :11:

5 سپاس: Kishe Mehr، garfild، farzane، gilas، نخبه

• Life Dream

والا من اخرين باري كه شام خوردم رو يادم نمياد، برم يه فيلم ببينم به عنوان آخرين فيلم معرفي كنم :4:
    3 سپاس: farzane، نخبه، Kishe Mehr

• arash52

آخرین فیلمی که از تلویزیون دیدم ترمیناتور 3 بود از شبکه نمایش
    ولی فیلمی که خودم سی دیش رو گذاشتم و دیدم اسمش Don't Move بود (تکون نخور)

تصویر در دسترس نیست

• Cyrus66

تصویر در دسترس نیست

Project X 2012
    ژانر : کمدی
    کـارگـردان : نیما نوریزاده
    بازیگران : Thomas Mann, Oliver Cooper and Jonathan Daniel Brown

خـلاصه داسـتان : سه جوان دبیرستانی برای اینکه برای خود اسم و رسمی پیدا کنند پارتی جشن تولد به راه میندازند اما نیمه وقتی خبر جشن در سرتاسر شهر می پیچد اتفاقات طور دیگری رخ می دهد …

نمایش یا پنهان متن خیلی مورد دار بود :34:

• ژنرال

اخیرآ بعد از چند سال دوباره دارم سه گانه ی پدرخوانده رو نگاه میکنم.
    2 سپاس: ملیکا، Kishe Mehr

• KuRoSh

فیلم American Reunion بوده که دیدی

مگه اومده کیفت اچ دیش گیلاسی :7:
    داستان فیلم که بر اساس یک داستان واقعی هستش قصه زن و شوهر عاشقی رو بیان میکنه که در نهایت عشق با هم آشنا میشن و با هم ازدواج میکنن اما در یک حادثه رانندگی خانم حافظشو از دست میده و 5 سال گذشته رو بیاد نمیاره در این بین همسرش دوباره سعی میکنه که زنشو عاشق خودش کنه

اینم که داستان زندگیه منه که کی فیلمش کردن :13:

اخرین فیلمی که دیدم شبح موتور سوار بود فیلم زیاد می ببینم ولی فیلم هایی که خودم دانلود کردم عید تازه دارم می ببینم :4:
    منتظرم تا فیلم همون که گیلاس گفت بیاد کیفیت خوبش بگیرم یا دانلود کنم :4: چون اینجا ممنوعه این فیلم ها :4:
    تا دیدن فیلمی دگر و داستانی دگر بریم فیلم نگاه کنیم دگر:4:

2 سپاس: gilas، Kishe Mehr
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: