سلام به همه...میخواستم یه توضیحی در مورد این ویدئو راستش نمیدونم این مقبره و زمان و تاریخش براتون اهمیت داره اما از اونجایی که من هم خودم احساس خاصی به اینجا دارم هم به هر حال همه ی ما به عنوان یه ایرانی این تاریخ هویتمون رو میسازه خواستم تا این فیلم رو شما هم ببینید...خیلی دردناکه که اینجوری هویتمون رو مشت مشت غارت کنن...از راست و دروغش خبر ندارم مطالب ضد و نقیض زیادی هم در موردش خوندم که نمیدونم کی راست میگه و کی دورغ...هی فقط خدا میدونه...اگه واقعا این کارو کردن امیدورام بتونن جواب خدا رو بدن...
مثل اینکه دوره احترام به تاریخ تموم شده ما جوونا هم اعتقادمون به مشت اجر و چهارتا کتاب بود که اونم دارن ازمون میگیرن ...دیگه به چی باید دلخوش بود به تمدن؟؟!!!!!یا ...؟؟
هنوز تو باور من نمیگنجه که یه عده ادم پست فطرت تو روز روشن 35 متر زمین رو بکنن بعد هم جسد و تابوت کوروش رو با اون عظمتش بردارن ببرن.... فقط دلم میخواد بدونم چه کار میتونم بکنم؟؟!!!
کوروش فسقلی, با نبودن پدر به این بزرگی ذیگه کی دلش میخواد زنده باشه؟؟؟ ملیکا بیا یه ترتیبی بده دوتایی خلاص بشیم... farzane, دیگه چی باید بشه فرزانه جونم؟؟!!هر چی داشتیم و نداشتیم به تاراج بردن دلمون خوش بود که حداقل احترام کسی رو تو این دنیا نیست نگه میدارن و دست به جسدش نمیزنن که دیدیم چه کردند...
ari 93
ari 93
golmangoli
garfild
KuRoSh
از گلایه به کجا کنم شکایت
این نبود رسم
ari 93
ماهی
mati
ari 93
بهونه
mojde
ملیکا
کوروشه عزیزم
gilas
ari 93
ملیکا بیا فکر پارسال منو که همتون با هم منصرفم کردید انجام بدیم....از دیروز که دیدم قلبم شدیدا درد گرفته هیچی به ذهنم نمیرسه...
farzane
farzane
KuRoSh
منو میگه ها
نه این کارو با خودت نکن ملیکا
منم دیگه نمی خوام زنده باشم
ari 93
با نبودن پدر به این بزرگی ذیگه کی دلش میخواد زنده باشه؟؟؟
ملیکا بیا یه ترتیبی بده دوتایی خلاص بشیم...
farzane,
دیگه چی باید بشه فرزانه جونم؟؟!!هر چی داشتیم و نداشتیم به تاراج بردن دلمون خوش بود که حداقل احترام کسی رو تو این دنیا نیست نگه میدارن و دست به جسدش نمیزنن که دیدیم چه کردند...
ari 93
Emda
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→