ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
اعدام 4 تن از اراذل و اوباش های تهران بزرگ
یواش
به نظر شما حق این جوانان اعدام بود؟
دلشاد
نغمه
بهونه
hadi04
به نظر شما غیر از اعدام چه بود؟ اتهام اینها تجاوز به حریم دخترها و زنان بی گناهی بود که ناخواسته گرفتار امیال حیوانی اینها شدن به نظر شما حق اون دخترها و زنها تجاوز بود؟
Cyrus66
در پرونده دیگر فردی در تیرماه سال 87 خود را به عنوان یکی از دوستان شوهر یک زن معرفی کرده و به بهانه دادن یک بسته از سوی شوهرش به او در خانهاش تجاوز کرده است.
همچنین در پرونده سوم مرد جوانی در پوشش مسافربر اقدام به سوار کردن زنان جوان کرده و سپس با تغییر مسیر در محلی خلوت به آنها تجاوز کرده است. جبار سینگ یا همان احسان متهم دیگری است که در سال 85 پسر جوان 17 سالهای را مورد تجاوز قرار داده و از اشرار سابقه دار بوده است.
اگه یکی از اونایی که مورد تجاوز قرار گرفته بود از اقوام خودت بود بازم واسه این وحشی ها احساس دلسوزی بهت دست می داد ؟
بهونه
mojde
حورا
gilas
ماهی
نکته در همین جاست
در اینکه اونها حقشون هست به جزا برسن حرفی نیست ولی در اینکه این جزا در ملا عام اتفاق بیفته و نسل جدید دریده شن و توحش بیش از پیش رواج پیدا کنه حرف زیادی نهفته هست که بهتره کارشناسان مسائل اجتماعی نظر بدن..
خدا به داد نسلی برسه که سرگرمی شون مشاهده افراد به دار آویخته شده هست و چه جالب که برای شیطان پرستایی که فقط مو سیخ سیخ می کنن و هر کاری هم می کنن با تن خودشون می کنن کلی رجز می خونیم و میریم بالای منبر.
اون پسرهای ردیف اول رو نگاه کنید؟ انگار رفتن تئاتر رمئو و ژولیت رو بطور زنده تماشا کنن که اینقدر هیجان زده ان
تنها
نه حقشون یه ماچ آبدار بود
جک میپرسیاااااااااااااااااااااااا
یواش
شما تجاوز به دخترو از کجا آوردید؟
کاره این 4 نفر دعوا کردن و گنده بازی تو سطح شهر و ایجاد اغتشاشاته که اسمشون اراذله تو یکی از تصاویر هم داریم که نوشته اعدام 4تن از اراذل مخل امنیت تهران
من نمیدونم اون موقع چه حالی دارم .اینا هم به درک. ولی چرا مرگ؟ خدا انسان هارو بیهوده نیافریده تا با حکم چند نفر درست یا اشتباه اون افرادو به درک واصل کنن
خیلی زیاد میخواستن اذیتشون کنن چه ارازل باشن چه متجاوز< زندان هست یا تبعیدشون کنن به یه مکانه دور افتاده یا ازشون کار بکشن و ....
نه باید از شتر ماچ میگرفتن
Cyrus66
عزیز جان جرم تمامی این افراد تجاوز به عنف بوده .
واقعا نمی دونی چه حالی داشتی ؟ بالاغیرتا یک ثانیه فکر کن یه همچین اتفاقی افتاده . اونوقت راضی میشدی طرف رو تبعیدش کن مثلا خاش ؟ واسش کافی بود ؟
اگر به چیزی به نام خدا اعتقاد داری که آفریننده تمامی انسانهاست و از مادر برای ما مهربونتره ...
همین خدایی که ما رو آفریده دستور داده اگر انسانی مثلا شرب خمر کرد 70 ضربه شلاقش بزنن و زنا کار رو اعدام کنن
مطمئن باش اون بهتر هویت انسان رو می دونسته که همچین دستوری داده ولی یه عده پیدا میشن که ژست روشن فکری می گرن و می گن این احکام قرون وسطایی و خشنه
shaparak64
اما وقتی به کارشون فکر میکنم
اما خب دیدنش با این لذتی که این مردم و این جوونا دارن
یواش
نمیتونم بنویسم ولی یکیشون همچین کاری رو نکرده بود
اعدام حکمه خوبیه ولی نه در ملا عام.خانواده ی اونا چه گناهی کردن که همچین فرزنده خری دارن .
اگر یکی از این افراد یه خواهره دمه بخت داشت چی ؟ حالا اگر خواهره بر خلاف برادرش تحصیل کرده و با شخصیت باشه؟ به شخصا حاضری زندگی این دختر خراب شه فقط به خاطر ندونم کاریه یه نفر دیگه؟ یا پدر پیرش بره نونوایی همه با نگاهه بد بهش نگاه کنن بگن این بابایه همون پسرس که اعدامش کردن!؟ اونوقته که خانواده میخواد از اون محله بره ولی اگه مشکل مالی داشته باشن .....!!!!
farzane
hadi04
شخص شخیص حضرت آقا در سطر اول تاپیکتون اشاره فرمودید البته اگر معنی تجاوز به عنف رو درست متوجه شده باشید
این هم مدرکش در پایین
امیدوارم برای کسی تکرار نشه ولی اگر طرف مقابل شما یا یکی از آشناهاتون هم بود همینطوری راضی میشدید که یارو رو تبعیدش کنن یا ....؟ بهتره به دور از تعصب و عاقلانه تر بحث کنید دوست من موضوع بر سر امنیت یه جامعه هست اگر اینطوری باشه که هر کس هر کاری دلش میخواد بکنه بعد نهایت یا زندان باشه و یا تبعید خودتون بهتر میدونید این مملکت پره از افراد دریده ای که دلشون لک میزنه واسه زندان و تبعید
کسی که از اعدام نمیترسه و دوباره به کارهاش ادامه میده از تبعید و زندان میترسه؟ همین طور که یکی از اعدامی ها سابقه دار هم بوده پس اگر قرار بود با زندان درست بشه میشد و دوباره تکرار مکررات نمیکرد
یواش
این اشتباه شد من یادم رفت پاکش کنم ولی تو تصاویر مدرکه محمی وجود داره
یواش
این اشتباه شد من یادم رفت پاکش کنم ولی تو تصاویر مدرکه مهمی وجود داره
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→