سلام بازیهای یورو 2012 با تمام زشتی ها و زیبایی ها و اشک ها و لبخندها به پایان رسید. امیدوارم از برگزاری مسابقات پیش بینی راضی بوده باشید. وظیفه خودم میدونم قبل از معرفی نفرات برتر از تمام عزیزانی که در مسابقات شرکت نمودند تشکر کنم. همچنین از بهونه، دلشاد و آرش عزیز صمیمانه تشکر میکنم.
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
تشکر ویژه هم دارم از محمود عزیز برای تهیه کاپ زیبای مسابقات
لطفاً چک کنید، اگر اشتباهی مشاهده نمودید بفرمایید تا اصلاح نمایم.
به پایان آمدیم دفتر حکایت همچنان باقیست
برای دریافت امتیازها در این تاپیک اعلام حضور نمایید
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
اقا امین.علی اقا.اقا وحید تبریک میگم من عمدا اشتباه پیش بینی کردم و فرصتو در اختیار شما جوانان قرار دادم تا در روز جوان به این افتخار برسید خوشحالم از این فرصت خوب استفاده کردید افرین
با سلام و درود و تشکر و تبریکات فراوان از همه ی کسانی که زحمت بازی یورو رو کشیدن و مدبرانی که زحمت برگزاری مسابقات در داخل سایت رو کشیدن
امین آقا همه چیز زیبا بود، بقول معروف " ما رأیت الا جمیلأ " یکی از دوستان میگفت نذر کردم اگه رضا جاودانی اخر بازی گفت این بازی تقابل اشک ها ولبخندهاست ،،، جفت پا برم توی تلویزیون
خب بحمدلله اینم تموم شد بریم به کار و زندکیمون برسیم هرچند فوتبال بجز سرگرم شدن برام فایده ی دیگه ای نداره
از همه دوستان تشکر میکنم که این مدت با شرکت خودشون در این پیش بینی ها ما رو تشویق و سرفراز نمودند از دوستان برگزار کننده بهروز,امین,آرش تشکر ویژه خیلی زحمت کشیدن به خودمم تبریک میگم به خاطر نفر سومی
نقل قول: بندری
گه اونشب نتیجه بازی ایتالیا و اسپانیا رو تغییر نداده بودم الان پیش وحید بودم .
امین جان بی نهایت سپاسگزارم ازت که اگر نبود همکاری صمیمانه و فنی تو ، امکان برگزاری چنین فستیوال باشکوهی مقدور نبود . همچنین تشکر ویژه دارم از دلشاد و بهونه که تا آخرین روز ما رو یاری کردند . و در آخر از همه 34 عزیزی که در مسابقه شرکت کردند بسیار ممنونم . و در فوق آخر تبریک ویژه دارم به برندگان گرامی ، چه آن سه نفری که رتبه اول تا سوم را آوردند و چه 26 نفری که به هر نحو امتیاز کسب کردند . و حتی کسانی که امتیاز از دست دادند هم باتوجه به اینکه در این رقابت حضور پیدا کردند ، به نوعی برنده اند .
ممنون امین جان واقعاً این مسابقات و تایپیکها لذت یورو رو (یورو را ) دو چندان کرد! دیشب هم توی برنامه ی جام چهاردهم، رضا جاودانی به این موضوع اشاره کرد هم از شما و هم از باقی برگزارکنندگان مجدداً تشکر میکنم.
به برندگان هم تبریک میگم همچنین به خودم که نفر چهارم شدم
دوم شدن فرانسه توی گروهش، کارمو خراب کرد! من پیش بینیم این بود که فرانسه توی گروهش اول میشه و به ایتالیا برخورد میکنه که قطعاً میباخت ! انگلستان هم به اسپانیا برخورد میکرد و قطعاً میباخت
بازم تشکر و قدردانی دارم از همه ی عزیزان بخصوص از کاکوی گلوم کاکو محمودو که زحمت کاپ رو کشیدن نمایش یا پنهان متنعارضم که راستش توی پیش بینی کلی مثل اینکه اسم بنده ی حقیر سراپا تقصیر نیامده عرض کرده بودم که هرچی کاکو محمود راجع به پیش بینی کلی کردند منم همونم که بعدش دیدم اسمم نیست.. و به خیال اینکه پیش بینی من رو هم درج فرمودین دیگه سر نزدم به تاپیک تا اون روز که دیدم اسمم نیست اینم نمیخواستم بگم دیگه دیدم خودتون گفتید گفتم نمایش یا پنهان متن
نقل قول: بچه مثبت
البته اینو قبلا حضرت سعدی علیه الرحمه توی کتابشون یکجور دیگه نوشتن
خسته نباشید. دست همگی درد نکنه. شرمنده که غایب بودم. محمود جان دستت درد نکنه. دلشاد بهونه و آرش عزیز تشکر فراوان. امین جان خیلی زحمت کشیدی. کاپ هم مبارکت باشه. همه عزیزانی که برنده شدن تبریک می گم. ممنون از مشارکت دوستان.
بچه مثبت
▧ تصویر در دسترس نیست
سلام
بازیهای یورو 2012 با تمام زشتی ها و زیبایی ها و اشک ها و لبخندها به پایان رسید. امیدوارم از برگزاری مسابقات پیش بینی راضی بوده باشید. وظیفه خودم میدونم قبل از معرفی نفرات برتر از تمام عزیزانی که در مسابقات شرکت نمودند تشکر کنم. همچنین از بهونه، دلشاد و آرش عزیز صمیمانه تشکر میکنم.
تشکر ویژه هم دارم از محمود عزیز برای تهیه کاپ زیبای مسابقات
نمایش یا پنهان متن
بهونه با 880 امتیازنمایش یا پنهان متن
aliiiiiii با 940 امتیازنمایش یا پنهان متن
بچه مثبت با 1155 امتیازنمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
لطفاً چک کنید، اگر اشتباهی مشاهده نمودید بفرمایید تا اصلاح نمایم.
برای دریافت امتیازها در این تاپیک اعلام حضور نمایید
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
دیر که نکردم ؟؟
بدین وسیله حضور خود را اعلام میکنم امتیاز منو بدین بی زحمت من برم
مبارکه وحید ، علیییییییی و امین عزیز باشه
ملیکا
مهم اینه که اسپانیا قهرمان شد
اقا امین
من عمدا اشتباه پیش بینی کردم و فرصتو در اختیار شما جوانان قرار دادم تا در روز جوان به این افتخار برسید خوشحالم از این فرصت خوب استفاده کردید افرین
540
حورا
بندری
860
بندری
mz56mz
جايزه اول مبارك امين عزيز
امتيازه هاى دوم و سوم هم مبارك على عزيز و وحيد عزيز
785
Kishe Mehr
امین آقا همه چیز زیبا بود، بقول معروف " ما رأیت الا جمیلأ
یکی از دوستان میگفت نذر کردم اگه رضا جاودانی اخر بازی گفت این بازی تقابل اشک ها ولبخندهاست ،،، جفت پا برم توی تلویزیون
خب بحمدلله اینم تموم شد بریم به کار و زندکیمون برسیم هرچند فوتبال بجز سرگرم شدن برام فایده ی دیگه ای نداره
110
بهونه
از دوستان برگزار کننده بهروز,امین,آرش تشکر ویژه خیلی زحمت کشیدن
به خودمم تبریک میگم به خاطر نفر سومی
خسرو جان الانشم پیش مایی
880
aac198000
90
gilas
545
arash52
همچنین تشکر ویژه دارم از دلشاد و بهونه که تا آخرین روز ما رو یاری کردند .
و در آخر از همه 34 عزیزی که در مسابقه شرکت کردند بسیار ممنونم .
و در فوق آخر تبریک ویژه دارم به برندگان گرامی ، چه آن سه نفری که رتبه اول تا سوم را آوردند و چه 26 نفری که به هر نحو امتیاز کسب کردند . و حتی کسانی که امتیاز از دست دادند هم باتوجه به اینکه در این رقابت حضور پیدا کردند ، به نوعی برنده اند .
230
garfild
290
دلشاد
تبریک به برندگان عزیز
از بهونه و آرش عزیز صمیمانه تشکر میکنم.
و
تشکر ویژه هم دارم از داش محمود عزیز برای تهیه کاپ زیبای مسابقات
160
ژنرال
واقعاً این مسابقات و تایپیکها لذت یورو رو (یورو را
دیشب هم توی برنامه ی جام چهاردهم، رضا جاودانی به این موضوع اشاره کرد
هم از شما و هم از باقی برگزارکنندگان مجدداً تشکر میکنم.
به برندگان هم تبریک میگم
همچنین به خودم که نفر چهارم شدم
دوم شدن فرانسه توی گروهش، کارمو خراب کرد!
من پیش بینیم این بود که فرانسه توی گروهش اول میشه و به ایتالیا برخورد میکنه که قطعاً میباخت !
انگلستان هم به اسپانیا برخورد میکرد و قطعاً میباخت
870
یواش
مبارک باشه
hosseinhn82
و به شرکت کنندگان همچنین به برندگان عزیز هم تبریک میگم . مبارکشون باشه
395
مگس
550
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
عارضم که راستش توی پیش بینی کلی مثل اینکه اسم بنده ی حقیر سراپا تقصیر نیامدهنمایش یا پنهان متن
البته اینو قبلا حضرت سعدی علیه الرحمه توی کتابشون یکجور دیگه نوشتن
علیرضا
محمود جان دستت درد نکنه. دلشاد بهونه و آرش عزیز تشکر فراوان. امین جان خیلی زحمت کشیدی. کاپ هم مبارکت باشه. همه عزیزانی که برنده شدن تبریک می گم. ممنون از مشارکت دوستان.
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→