وووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووی ببین چه خبره؟! آقا قبول نیست من دیر رسیدم ته دیگشم خوردین رفت منم حضور دارم یوهوووووووووووووووووووووووووووووووووووووو منم ببینیدا توچولویم آقا ولی همتون که از خودم تقلب کردین اما عیب نداره به بزرگواری خودم میبخچمتون دیگه تکرار نشه در مسابقات بعدی؟ اون جایزه رو هم دست عمو درد نکنه ایشالا به کی آدرس بدم بفرستینش دم در خونه؟! ولی بی شوخی مبارک همه برنده ها و خودم چون برندم
از تمام دوستان سپاسگزارم امتیازات در حال واریز شدن است
نقل قول: Kishe Mehr
عرض کرده بودم که هرچی کاکو محمود راجع به پیش بینی کلی کردند
ممنون مجتبی جان. با مسئولین مشورت میکنم اگر قابل قبول بود، اصلاح میکنم!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ممنون جلال جان. در تاپیکهای 1 تا 24 قوانین مسابقه ذکر شده بود: 9) برای هر بازی تاپیک جداگانه گذاشته می شود و یک تاپیک نیز برای پیش بینی های کلی. که در مجموع 32 تاپیک خواهد شد.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
مجتبی جان برای هیچ کدام از مسئولین (من، آرش، دلشاد و بهونه) قابل قبول نبود.
مجتبی جان برای هیچ کدام از مسئولین (من، آرش، دلشاد و بهونه) قابل قبول نبود.
مرسی امین جان ولی در حین برگزاری مسابقه موارد اینچنینی که پیش می اومد شما تذکر میداید که فلان چیز درسته ، یعنی هر چیزی که بود شما یا دیگر دوستان متذکر میشدید، مثل جمع کردن پنالتیها و یا امتیاز دادن بالای 30 امتیاز ( به کاکو هادی ) و... و من گفتم اگر مشکلی هست خودتون میگید... بهرحال مرسی
سلاااااااااام همگی خسته نباشید می بینم که بچه مثبت اول شده خیلی خیلی تبریک می گم به نفرات دوم وسوم و تا آخر هم تبریک می گم امین آقاجان اگه میشه جایزه تو بده ما هم باهاش عکس بگیریم دست شما درد نکنه دست همه ی دست اندرکارا هم درد نکنه
تنها
ولی قبول نبودا من آخراش رسیدم
200
mati
آقا قبول نیست من دیر رسیدم ته دیگشم خوردین رفت
آقا ولی همتون که از خودم تقلب کردین اما عیب نداره به بزرگواری خودم میبخچمتون دیگه تکرار نشه در مسابقات بعدی؟
اون جایزه رو هم دست عمو درد نکنه ایشالا به کی آدرس بدم بفرستینش دم در خونه؟!
ولی بی شوخی مبارک همه برنده ها و خودم چون برندم
460
بچه مثبت
امتیازات در حال واریز شدن است
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
KuRoSh
چون قرار بود 31 بازی پیش بینی بشه نه مشخص کردن تیم هایی که به مرحله بعد راه پیدا می کنند
مبارک دوستان برنده باشه
455
بچه مثبت
9) برای هر بازی تاپیک جداگانه گذاشته می شود و یک تاپیک نیز برای پیش بینی های کلی. که در مجموع 32 تاپیک خواهد شد.
levrone
760 بوفی مارو هم مرحمت کن امین جان.
760
امر دودو
80
zrnznn
375
kamal313
250
farzane
120
Kishe Mehr
اصلاح نشد؟
بچه مثبت
Kishe Mehr
مرسی امین جان ولی در حین برگزاری مسابقه موارد اینچنینی که پیش می اومد شما تذکر میداید که فلان چیز درسته ، یعنی هر چیزی که بود شما یا دیگر دوستان متذکر میشدید، مثل جمع کردن پنالتیها و یا امتیاز دادن بالای 30 امتیاز ( به کاکو هادی ) و... و من گفتم اگر مشکلی هست خودتون میگید... بهرحال مرسی
خرزوخان
260
مامي
همگی خسته نباشید می بینم که بچه مثبت اول شده خیلی خیلی تبریک می گم به نفرات دوم وسوم و تا آخر هم تبریک می گم
90
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→