₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی garfild
1 2 3 4 5 6 7 ... 21 22

بدون عکس

صفحه شخصی garfild

1540 بازدید، 424 پست، نویسنده: garfild

• garfild

zrnznn,

مرسی از نصیحتهایی که از طرف مولانا گفتی :3:

امیدوارم بتونم کامل اجراشون کنم

1 سپاس: farzane

• garfild

سلام به همه دوستان خوبم در بوفیلند 1020

نمیدونم گذاشتن این پست خوب یا نه...اصلا باید میذاشتم یا نه :37: ....ولی با اینکه شاید ...... :44: ....بیخیال نگم بهتره :21:
    این پست رو برای دل خودم میذارم تا بازم مثل همیشه خودم گول بزنم و به تصورات اشتباهم ادامه بدم :21: :21:

این روزها خیلی با خودم درگیر بودم ، خیلی فکر کردم و تصمیم گرفتم که برای مدتی یا شاید برای همیشه دیگه سایت نیام ....و دلیلیش هم کاملا شخصی و مربوط به هیچ یک از افراد این سایت نمیشه

نیاز دارم با خودم خلوت کنم یا بهتر بگم نیاز دارم به خودم بقبولونم باید تنها باشم و این چیزی که دست خودم هم نیست و یه جواریی شاید بشه به گردن سرنوشت خودم بندازم :21:

میرم ولی رفتنم به این معنی نیست که شما دوستان خوب رو فراموش کنم :8:

چند تا از دوستان خوب من تو این سایت کاملا در جریان حال من تو این یک ماه گذشته بودن و تو این مدت هم به من لطف داشتن و تمام سعی و تلاششون رو انجام دادن تا من رو به همون حالت عادی و اولیه خودم برگدونن ولی چون داشتن چوب اشتباهات خودم میخوردم خیلی سخت بود...من ازلطفشون خیلی ممنونم :8:

یه متن خیلی طولانی هم آماده کرده بودم که اینجا بنویسم ولی از ترس اینکه خیلی از دوستان ناراحت بشن و شاید خدای نکرده به خودشون بگیرن منصرف شدم :21:

خیلی حرف دارم برای گفتن ولی گفتنش چیزی رو درست نمیکنه مثل خیلی از حرفهای نگفته ای همیشه رو دوشم کشوندم و هی دارم تلنبار میکنم و با خودم کشون کشون میبرم تو خلوتم و مرورشون میکنم ...

شاید دیگه نیام.... هر بدی از من دیدین حلالم کنید.... :1:

تصویر در دسترس نیست

میرم شاید کسی را پیدا کنم تا بفهمد مرا، بداند دردم را، حرفم را و غصه هایم را

تصویر در دسترس نیست

میگویم سلام ، هیچکس جوابم را نمیدهد ، پس خدانگهدار میگویم شاید از سر اتفاق ، یک نفر دست هایش تکان بخورد .

6 سپاس: بهونه، هاچو هاچو، zrnznn، farzane، ari 93، تنها

• هاچو هاچو

garfild,
    :2: داش مرتضی آخه چرا؟هر مشکلی یه راهی داره رفیق...میخوای خلوت کنی،بکن ولی برگرد...
    این که راهش نیست...لطفا بیخیال شو...رفاقت پس به چه دردی میخوره؟!واقعا کمکی از دست ما بر نمیاد؟ :2:

2 سپاس: farzane، garfild

• zrnznn

مرتضی؟ :13: واقعا اینا رو تونوشتی؟ :2:
    .
    .
    .
    :79:
    نمایش یا پنهان متنخودم حالم گرفته بود اومدم اون اوتارتو باز دیدم از غصه گریه ام گرفتو الان هم اومدم که به خاطر بوفی برنز ازت تشکر کنم که دیدم اینطوری نوشتی !!! یعنی حالم اساسی خرابه برات

• zrnznn

اگر روزی دشمن پیدا کردی، بدان در رسیدن به هدفت

موفق بودی! اگر روزی تهدیدت کردند،بدان دربرابرت

ناتوانند! اگر

روزی خیانت دیدی، بدان قیمتت بالاست!

اگر روزی ترکت کردند، بدان با تو بودن لیاقت می خواهد
    :1:

• farzane

783

من نمیتونم اینجا حرف هامو بزنم چون میدونستمو حرف هامو بهت زدم داداش مرتضی نههههههههههههههههههههههه 789
    نه نه نه نرووووووووووووووووووووووووووو 685
    اصلا نمیدونم دیگه چی بگم زبونم قفل شده....... گفتی اینجارو میسپارم بهت اما من بدون وجودت نمیتونم بیام خونت به خدا دلم نمیاد دلم میگیره صفا هم ندارههههههههههههههههه بدون وجود خودت پس برگرد 790

2 سپاس: zrnznn، garfild

• zrnznn

farzane,
    قربونت برم 1153 بر میگرده مطمئنم 286

• ari 93

:79: جدی؟؟من که سر در نمیارم اخه چرا؟حیفه از اینجا برید دلمون تنگ میشه و دیگه مرتضی خان نداریما... :44:
    از اینکه یکی از بچه ها بخواد از اینجا بره خیلی ناراحت میشم تا مدتها پکرم :21:

• ari 93

لطفا نرو....

• farzane

نقل قول: zrnznn
    قربونت برم بر میگرده مطمئنم

عزیزمی نجمه جونم قربونت بشم 1024 امیدوارم منم خواهری گلم 671

1 سپاس: garfild

• farzane

ببین چقدر همه ناراحتن مرتضی جان 671 پس برگرد میدونم که برمیگردی اما زووووووووووووووووووود برگرد 685

630

• مامي

سلااااااااااااام 826
    دیدم صفحه شخصیتون به روز میباشد گفتم عرض ادبی کرده باشم:1:

• تنها

آخه چرا بری آقا مرتضی اگه حرف از تنهایی باشه فکر نمیکنم هیچ کسی تو این سایت به اندازه من تنها باشه ولی دلیل نمیشه بزاری بری که باید صبر و تحمل داشته باشی بالاخره همه چی یه روز درست میشه مطمین باش‏
    امیدوارم خیلی زود برگردی

• farzane

• farzane

• farzane

• farzane

2 سپاس: zrnznn، garfild

• zrnznn

ای مرتضی خدا بگم چیکارت نکنه :21: بیا دیگه :93: