دردآور و تاسف باره. اکثرشون حلقه دارن نمادین هم که باشه میتونه نشانه ای تاهل و تعهد و وابستگی از نوع عاطفی تلقی کرد. گذشت زمانی که 99درصد ادمها ناخواسته درگیر این مسائل میشدن .بنظر من 99درصد ناخواستگی برعکس شده و افراد بخصوص خانمها با علم و آگاهی به عاقبت کار , گرفتار این معضل میشن .البته شرایط و گرفتاریهای محیطی اجتماعی , تاثیر مستقیم بر عملکرد افراد داره ولی ّآب از سر گذشتن به چه قیمت !
بنظر من 99درصد ناخواستگی برعکس شده و افراد بخصوص خانمها با علم و آگاهی به عاقبت کار , گرفتار این معضل میشن .ا
کاملأ موافقم، اینکار دقیقأ مثل خودکشیه که با انتخاب خود فرده، وقتی فشار و مشکلات از حد تحمل یک فرد فراتر می ره بعضیها خودشون رو می کشند و بعضیها به افیون پناه می برند که یک نوع خودکشی تدریجیه، ولی معتقدم هر دو گروه با علم و آگاهی به نتیجه کار سراغش می رند.
دیااکو
ماهی
mz56mz
حالم ميگيره وقتى اينها رو ميبينم اميدوارم به سر عقل بيان و شفا پيدا كنند
دلشاد
ari 93
eltiaam
گذشت زمانی که 99درصد ادمها ناخواسته درگیر این مسائل میشدن .بنظر من 99درصد ناخواستگی برعکس شده و افراد بخصوص خانمها با علم و آگاهی به عاقبت کار , گرفتار این معضل میشن .البته شرایط و گرفتاریهای محیطی اجتماعی , تاثیر مستقیم بر عملکرد افراد داره ولی ّآب از سر گذشتن به چه قیمت !
بندری
Aramesh
sahiho salemim in rozegaremone .. dige motadam beshim...
دیااکو
کاملأ موافقم، اینکار دقیقأ مثل خودکشیه که با انتخاب خود فرده، وقتی فشار و مشکلات از حد تحمل یک فرد فراتر می ره بعضیها خودشون رو می کشند و بعضیها به افیون پناه می برند که یک نوع خودکشی تدریجیه، ولی معتقدم هر دو گروه با علم و آگاهی به نتیجه کار سراغش می رند.
malakeh
maryamlondon1
هاچو هاچو
خدا انشالله همه رو از این بلای خانمان سوز حفظ کنه
حورا
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
fgrpmm
fgrpmm
gilas
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→