₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » این بچه های جدید چی میفهمن از زندگی؟ چی حالیشونه؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » این بچه های جدید چی میفهمن از زندگی؟ چی حالیشونه؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

این بچه های جدید چی میفهمن از زندگی؟ چی حالیشونه؟

2895 بازدید، 24 پست، نویسنده: بندری

• بندری

تصویر در دسترس نیست

وقتی یه دست گل کوچیک تو خیابون نزدن
    تا حالا با توپ دولایه که لایش گشاد باشه بازی کردن ببینن از راگبی سخت تره ؟
    تا حالا از این توپ دولایه سفتا خورده تو رونشون حس کنن قطع شده پاشون ؟
    تا حالا توپشون رو شوتیدن زیر ماشین گیر کنه بگه فیسسسس بعد همه بچه ها فحششون بدن ؟
    تا حالا توپشون افتاده تو جوب آب ببره دو پا برن تو جوب بیارنش ؟
    تا حالا توپشون افتاده خونه همسایه تک بیارن کی بره زنگ بزنه ؟
    تا حالا توپ دو لایه پیدا کردن از خوشحالی تا خونه روپایی بزنن ؟
    تا حالا شده تو راه بقالی واسه خرید توپ پلاستیکی قرمز و سفید پول رو گم کنن اونوقت همونجا بشینن گریه کنن ؟
    میدونن تو گل کوچیک گل زیر طاق حکم تشرف به درگاه حق تعالی رو داشت ؟
    میدونن لیگ محله از بوندس لیگا مهمتره ؟
    میدونن یعنی چی ساعتها پشت تیردروازه بزرگترا وایسادن تا بازیشون بدن یعنی چی ؟
    میدونی دعوت بچه های محله بغلی واسه یه سه گله کم از یک لشگر کشی ناموسی نداشت ؟
    دریبل تو گل می دونن چیه ؟ سانتر از جناحین تو یه کوچه ۶ متری دیدن ؟
    اصلاً میدونن آقای اسماعیل آبادی چطوری توپ جر میداد ؟
    با دخترای کوچه فوتبال بازی کردن که همه جای تنشون جای چنگ باشه آخر بازی ؟
    شوت یه ضرب میدونن چیه ؟ دور نزدیک می فهمن کنایه از کدام ضربه بوده ؟
    یه تیکه تو گل می دونن کی جایگزین پنالتی میشه ؟
    یه پا ثابت موقع پنالتی میدونن اشارت به کدام پا داره ؟
    تا حالا ژست دو پا ثابت موقع پنالتی گرفتن ؟
    تا حالا موقع حمله به سمت دروازه با صدای بلند آهنگ فوتبالیستها خوندن ؟
    میدونن داشتن تور دروازه برای گل کوچیک یه آپشن حساب میشد و مخصوص مایه دارا بود ؟
    اوووه بخوام بنویسم یه کتاب میشه اندر احوالات گل کوچیک … آخه چی میفهمن اینا ؟!

تصویر در دسترس نیست

13 سپاس: maryamlondon1، mz56mz، ملیکا، دلشاد، ماهی، garfild، نخبه، gilas، parissa_all، هاچو هاچو، ژنرال، بچه مثبت، مامي

• maryamlondon1

نقل قول: بندری
    با دخترای کوچه فوتبال بازی کردن که همه جای تنشون جای چنگ باشه آخر بازی ؟

:56: دقیقا همنطوره دادش خسرو :4: هر چه علم پیشرفت میکنه بچه ها توقعشون بالا میره . موبایل کامپیوتر پی اس پی .اکس بوکس پلی استیشن دی اس وهزار بدبختی دیگه :2: دوران ما داشتند یک دستگاه ویدیو تو خانه چه حالی داشت :2: چند سال پیش یکی از دوستان شوهرم ساکن جزیره قشم بود .برا شوهرم یک دستگاه ویدیو از دبی سفارشی اورد شوهرم بعد از چند روز عازم جزیره قشم شد تا دستگاه بیاره .موقع برگشت به بندر عباس نیروی انتظامی اون گرفت دستگاه ویدیو را مصادره کردند وهم جریمه شدیم :2:

3 سپاس: بندری، نخبه، هاچو هاچو

• ملیکا

بندری,
    من که همرو میدونم تجربه کردم :9:

2 سپاس: بندری، parissa_all

• mz56mz

واقعا چى ميفهمند اينها؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
    1 سپاس: بندری

• دلشاد

واقعا چه روزگاری داشتیم

• ماهی

من که از توپ زیاد خاطره ندارم.خاطره من گلهای لاله عباسی باغچه خونمون بود که باهاشون لبهام و لوپهامو قرمز می کردم و یه تور سفید هم می انداختم سرم و عروس می شدم :4:
    نمایش یا پنهان متنپسر داییم هم همیشه داماد میشد :83: چون خونه شون نزدیک ما بود :9:

3 سپاس: بندری، نخبه، هاچو هاچو

• garfild

یادش بخیر :5: چه دورانی بوداااا

• بندری

نقل قول: maryamlondon1
    چند سال پیش یکی از دوستان شوهرم ساکن جزیره قشم بود .برا شوهرم یک دستگاه ویدیو از دبی سفارشی اورد شوهرم بعد از چند روز عازم جزیره قشم شد تا دستگاه بیاره .موقع برگشت به بندر عباس نیروی انتظامی اون گرفت دستگاه ویدیو را مصادره کردند وهم جریمه شدیم

يادش بخير ما هم قديما يه ويدئو داشتيم هر شب لاي ملافه توي يكي از خونه هاي دوستان و آشناها بود . انگاري دارند مواد مخدر جابجا مي كنن. :83:

واقعا يكي از خاطرات دوران بچگي من به صد تا خاطرات امروزي مي ارزه

سپــــــــــــــــــــــ:46:ــــــــــــــــــــــاس دوستان

3 سپاس: نخبه، هاچو هاچو، maryamlondon1

• نخبه

اخی یادش بخیر واقعا بچگیهای ما باحالتر بود کلی خوش میگذشت چقدر با داداشام فوتبال بازی کردم .. قلعه دزد و پلیس هفت سنگ همه بازیهای پسرونه رو بلد بودم اخه همبازی دختر نداشتم و فقط میتونستم با داداشام و دوستاش بازی کنم... بعدش که خاله ام همسایمون شد با دختر خاله هام کلی خاله بازی و معلم بازی میکردیم وای که چقدر خوش میگذشت.. به یاد همون روزا برای دخترم وسایل خاله بازی خریدم که با دخملم خاله بازی کنیم:4:
    2 سپاس: بندری، parissa_all

• gilas

اینا هیچی نَوَفَهمن :4:

• zrnznn

چند روز پیش خوندمش حالا کجا نمیدونم ولی خوشم اومد...... 219

• هاچو هاچو

:4: آی گفتی،البته ما حیاط بزرگی داشتیم 3 تا برادر بعد از ظهرا تو سرما و گرما حتما باید میرفتیم یه دست میزدیم آخه مسابقات فشرده بود نمیشد عقب انداختشون :4:
    وای موقع هایی که توپمون میفتاد تو خونه همسایه میپردیم تو خونشون بدون این که بفهمه توپمون رو برمیداشتیم،وااااااااااای چقدر هیجان داشت تو اون چند ثانیه که تو خونه همسایه بودیم :93:
    مخصوصا اگه دختر همسایه هم ما رو میدید :93: میرفت به باباش میگفت،باباشم میومد زحمت بازگشت به خونمون رو با پرت کردنمون تو حیاط میکشید :4:
    عجب دورانی بود :65:

نقل قول: ماهی
    پسر داییم هم همیشه داماد میشد :83: چون خونه شون نزدیک ما بود :9:

:83: معذرت میخوام گلی خانوم یه شبهه ای برام پیش اومده :37: یعنی هر کی خونشون نزدیک شما بود میتونست دامادتون بشه؟ :4:

نقل قول: maryamlondon1
    موبایل کامپیوتر پی اس پی .اکس بوکس پلی استیشن دی اس و هزاران جوایز ارزنده دیگر :4:

:83: مامان مریم شما هم ماشالله واردیا :4:اینایی که اسم بردی رو یکیشو منم تا حالا نشنیده بودم :83: :6:

2 سپاس: بندری، maryamlondon1

• fgrpmm

یادش بخیر اون روزا :65:

• ماهی

نقل قول: هاچو هاچو
    عنی هر کی خونشون نزدیک شما بود میتونست دامادتون بشه؟

نه بابا این همونه که بهم کی گفت لَ لَ ناز :4:
    من خودمم نمی خواستم عروس بشم.ولی تا چش به هم می زدم تورو انداخته بودن روی سرم :23:

4 سپاس: نخبه، zrnznn، بندری، هاچو هاچو

• بچه مثبت

:65:

جالبه بچه های امروزی هم فکر میکنن ما هیچی نمیفهمیم از زندگی! :83:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    5 سپاس: نخبه، بندری، هاچو هاچو، maryamlondon1، ماهی

• zrnznn

معذرت میخوام گلی خانوم یه شبهه ای برام پیش اومده یعنی هر کی خونشون نزدیک شما بود میتونست دامادتون بشه؟

پسر خدا نکشدتتتتتتتتتتتتتت :83:

2 سپاس: بندری، هاچو هاچو

• هاچو هاچو

نه بابا این همونه که بهم کی گفت لَ لَ ناز :4:

:83: افتخار آشناییشون رو نداشتم متاسفانه :10:
    من خودمم نمی خواستم عروس بشم

همه اولش همینو میگن :28:
    نمایش یا پنهان متن :83:

ولی تا چش به هم می زدم تورو انداخته بودن روی سرم :23:

:83: تور ماهی گیری :4:

2 سپاس: ماهی، بندری

• هاچو هاچو

نقل قول: zrnznn
    پسر خدا نکشدتتتتتتتتتتتتتت :83:

خدا جان شنیدی که چی گفت آبجی نجمه؟! تا ما رو نکشتی ازین دنیا مبر :48:

• maryamlondon1

مامان مریم شما هم ماشالله واردیا اینایی که اسم بردی رو یکیشو منم تا حالا نشنیده بودم

هاچو جون اینا همه تو خونه دارم .پسر دومم اتاقش وکمد ش دیگه جا نداره ..حتی مولتی تاچ اسکرین 3 دی داره .سومی هم دی اس وپی اس پی اکس بوکس 360 داره ..چهارمی پی اس پی وپلی استیشن 3 داره هر کدام یک دستگاه لپ تاپ دارند .موبایل دیگه هر چه مدل جدید میاد میخرند تازه من براشون میخرم وقتی میخواهند یک جدیددیگه براشون بخرم قدیمی را به من میفروشند :83: برا هر کدام جدا جدا میخرم تا دعوا شون نشه :4: بچه های این دور زمانه کجا وما کجا :2:
    دش بخير ما هم قديما يه ويدئو داشتيم هر شب لاي ملافه توي يكي از خونه هاي دوستان و آشناها بود . انگاري دارند مواد مخدر جابجا مي كنن.

واقعا يكي از خاطرات دوران بچگي من به صد تا خاطرات امروزي مي ارزه

دقیقا همنطوره دادش خسرو وقتی برادر شوهرم میاامد برا یک شب دستگاه را از ما قرض میگرفت دستگاه ویدیورا قنداق پیچ میکردیم تا کسی نبینه :83:

2 سپاس: هاچو هاچو، بندری

• maryamlondon1

نقل قول: بچه مثبت
    جالبه بچه های امروزی هم فکر میکنن ما هیچی نمیفهمیم از زندگی!

گل گفتی امین جان این حرف همیشه سر زبان بچه هام هست ..

2 سپاس: بچه مثبت، بندری
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: